Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Yevhen R

Yevhen R Member

УУУУ, у нас вже третій форум. :facepalm:

• Подобається Подобається x 1
  2. Vadok

Vadok Well-Known Member

Що відомо про здачу секції 4+, коли планують?

3. ostrig

ostrig Well-Known Member

Ага, там в себе ви незручні дописи відмодеруєте, а тут- ручки коротенькі. Щось писати на сайті на форумі забудовника - , особливо критичне - то час тільки витрачати

4. ostrig

ostrig Well-Known Member

І що, хтось щось пише на офіційному форумі? Зайдіть подивіться, тем настворювали, і самі модератори там сидять

5. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

4 - готові документи.
    4+ - БТІ провело заміри, чекають на тех. паспорта для оформлення прав власності.
    5 - встановлюють вхідні двері в квартири, по завершенню БТІ має проводити заміри.

6. Vadok

Vadok Well-Known Member

Супер! Може швидше здалуть, бо говорили що у вересні аж!

7. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Швидкість радує і дуже, в відділі продажу казали, що вони випереджують графік, темпи будівництва - просто круто, три крани працюють, а робочі як мурашки трудяться, молодці!:rock:

8. DeMentor

DeMentor New Member

тут не спорю, будують як на вчора, і в дощ і в спеку. Думаю іншим забудовникам треба в них повчитись.

9. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Як би це не було дивно але не пройшло і тижня як почали терти повідомлення, тому підтримувати спілкування на тому "офіційному форумі" сенсу дійсно не має. Тому краще піднімати важливі теми на незалежному форумі і просити їх коментувати, або хоча б будемо бачити реальну картину, а не картину яку хоче показати "ДО".

Збираємось тут - http://dobra-oselia.info/forum/index.php

10. Vanka Mokryy

Був сьогодні в До, роблять територію біля 4, та 5 секцій, бачив робочі вже почали робити дитячий майданчик, дуже файно, шо так скоро, чекаю вже то побачити як буде.

11. Vanka Mokryy

Львівська гроза!

Вкладення:

• гроза.jpg
      гроза.jpg
      Розмір файлу:
      159,3 КБ
      Переглядів:
      28
    • Подобається Подобається x 2
  12. AdrianaKozlova

AdrianaKozlova миється в бані

Добрый день!
    Прошу вашего совета и помощи. Проживаю в Киеве, планирую переезд во Львов и сейчас нахожусь на этапе выбора квартиры в новостройке.
    Главный критерий при покупке квартиры - близость к центру города, высокое качество строительства, ну и конечно же цена.
    Ознакомившись со многими предложениями от застройщиков Львова, на данном этапе склоняюсь к покупке квартиры в ЖК "Добра Оселя, т.к. по все критериям и отзывам понимаю что это неплохое предложение.
    Вопрос к владельцам квартир ЖК Добра Оселя какие основные моменты с которым я могу столкнуться при покупке и оформлении документов на квартиру? Есть ли люди, которые уже живут в сданных секциях, все ли в порядке с подключением коммуникаций, были ли задержки при получении права собственности?

13. Nyashka

Nyashka Active Member

А хтось купив 3-кімнатну квартиру у них? Цікавлять квартири, які йдуть в стик з іншою секцією. Я колись в старих домах бачила, що від тих стиків можуть стіни сиріти в квартирі....може хтось розбирається в тому і підкаже чи є такі проблеми в новобудовах ?

14. Vanka Mokryy

Я купив в ДО, проблем з покупкою не було, все понятно і безпроблемно, я довольний - ціна-якість відповідає.

15. KettyMC

KettyMC миється в бані

Не знаю як у всіх новобудовах, якість будівництва у всіх різна. Але знаю що в Добрій Оселі на стику будинків прокладають термошов, коли ходили дивились таку квартиру, то все було сухо. Але купили іншу, посередині.

16. Vanka Mokryy

17. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Тепер зрозуміло, що ви - представник ДО!! На всіх форумах ДО вихваляєте! Квартал Вулиці Княгині Ольги, чи міста, чи країни???:mocking:

18. v l a d

v l a d Well-Known Member

Та їх повно!сидять під різними ніками та вихваляють ДО!Тут на сайті в шось вірити нема чого!

19. Nyashka

Nyashka Active Member

Є в когось план в пдф квартир (етап 2) з всіма розмірами? Дуже треба

20. KettyMC

KettyMC миється в бані

• клон
    Одразу хочу вибачитися що переходжу на особистості. Але... я теж читаю багато форумів, і ось помітила. Що ваша "негативна" активність дуууже помітна. Згідно Вашої логіки, ви теж є представником якоїсь компанії-конкурента. А якщо ні, то зовсім не розумію, чому ви ще не продали квартиру в ДО та не переїхали в будинок, який вас би повністю задовольнив?

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)