Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Мікро тріщини - це, здається, нормально, якщо будинок стрімко і швидко вибудуваний. Він має встоятись. Я таке чув.

2. rainadil

rainadil Member

там є певні проблемки з поштою ukr.net наприклад. ви реєструєтесь і відразу можете входити на форум не дочекавшись на лист підтвердження

3. Dobra oselya

Dobra oselya New Member

Доброго дня, пані та панове!
    Ми раді повідомити про створення такого важливого Інтернет ресурсу як форум від ЖК «Добра оселя». Від тепер ми стаємо ближчими до Вас. Саме тут теми та обговорення, що є максимально актуальними для Вас.
    Коли Ви в пошуках житла, коли визначились і купуєте квартиру, коли підписуєте договір, коли обираєте гараж чи парко місце, коли очікуєте на готовність Вашої квартири, при отриманні права власності, та ключів, коли плануєте ремонт виникає безліч запитань, на які хочеться отримати компетентну та своєчасну відповідь.
    Кожен мабуть стикався із ситуацією коли Ви задаєте таке важливе запитання, а у відповідь : «Десь чула», «Хтось казав» і нічого конкретного. Саме для того, щоб не виникало таких ситуації, ми і створили наш форум. Саме Ваші обговорення, запитання, побажання дадуть нам можливість постійно вдосконалюватись та покращувати нашу роботу.
    Тож з великою радістю, запрошуємо Вас на наш форум, для того щоб почути Ваше звернення, ми цінуємо Вас та Вашу думку!:uaflag:
    http://forum.dobra-oselia.com.ua/

4. Yevhen R

Yevhen R Member

УУУУ, у нас вже третій форум. :facepalm:

• Подобається Подобається x 1
  5. Vadok

Vadok Well-Known Member

Що відомо про здачу секції 4+, коли планують?

6. ostrig

ostrig Well-Known Member

Ага, там в себе ви незручні дописи відмодеруєте, а тут- ручки коротенькі. Щось писати на сайті на форумі забудовника - , особливо критичне - то час тільки витрачати

7. ostrig

ostrig Well-Known Member

І що, хтось щось пише на офіційному форумі? Зайдіть подивіться, тем настворювали, і самі модератори там сидять

8. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

4 - готові документи.
    4+ - БТІ провело заміри, чекають на тех. паспорта для оформлення прав власності.
    5 - встановлюють вхідні двері в квартири, по завершенню БТІ має проводити заміри.

9. Vadok

Vadok Well-Known Member

Супер! Може швидше здалуть, бо говорили що у вересні аж!

10. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Швидкість радує і дуже, в відділі продажу казали, що вони випереджують графік, темпи будівництва - просто круто, три крани працюють, а робочі як мурашки трудяться, молодці!:rock:

11. DeMentor

DeMentor New Member

тут не спорю, будують як на вчора, і в дощ і в спеку. Думаю іншим забудовникам треба в них повчитись.

12. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Як би це не було дивно але не пройшло і тижня як почали терти повідомлення, тому підтримувати спілкування на тому "офіційному форумі" сенсу дійсно не має. Тому краще піднімати важливі теми на незалежному форумі і просити їх коментувати, або хоча б будемо бачити реальну картину, а не картину яку хоче показати "ДО".

Збираємось тут - http://dobra-oselia.info/forum/index.php

13. Vanka Mokryy

Був сьогодні в До, роблять територію біля 4, та 5 секцій, бачив робочі вже почали робити дитячий майданчик, дуже файно, шо так скоро, чекаю вже то побачити як буде.

14. Vanka Mokryy

Львівська гроза!

Вкладення:

• гроза.jpg
      гроза.jpg
      Розмір файлу:
      159,3 КБ
      Переглядів:
      28
    • Подобається Подобається x 2
  15. AdrianaKozlova

AdrianaKozlova миється в бані

Добрый день!
    Прошу вашего совета и помощи. Проживаю в Киеве, планирую переезд во Львов и сейчас нахожусь на этапе выбора квартиры в новостройке.
    Главный критерий при покупке квартиры - близость к центру города, высокое качество строительства, ну и конечно же цена.
    Ознакомившись со многими предложениями от застройщиков Львова, на данном этапе склоняюсь к покупке квартиры в ЖК "Добра Оселя, т.к. по все критериям и отзывам понимаю что это неплохое предложение.
    Вопрос к владельцам квартир ЖК Добра Оселя какие основные моменты с которым я могу столкнуться при покупке и оформлении документов на квартиру? Есть ли люди, которые уже живут в сданных секциях, все ли в порядке с подключением коммуникаций, были ли задержки при получении права собственности?

16. Nyashka

Nyashka Active Member

А хтось купив 3-кімнатну квартиру у них? Цікавлять квартири, які йдуть в стик з іншою секцією. Я колись в старих домах бачила, що від тих стиків можуть стіни сиріти в квартирі....може хтось розбирається в тому і підкаже чи є такі проблеми в новобудовах ?

17. Vanka Mokryy

Я купив в ДО, проблем з покупкою не було, все понятно і безпроблемно, я довольний - ціна-якість відповідає.

18. KettyMC

KettyMC миється в бані

Не знаю як у всіх новобудовах, якість будівництва у всіх різна. Але знаю що в Добрій Оселі на стику будинків прокладають термошов, коли ходили дивились таку квартиру, то все було сухо. Але купили іншу, посередині.

19. Vanka Mokryy

20. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Тепер зрозуміло, що ви - представник ДО!! На всіх форумах ДО вихваляєте! Квартал Вулиці Княгині Ольги, чи міста, чи країни???:mocking:

а де твій аватар? :)