Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

ymyk, 100% ви праві. Рагулізм не залежить від походження чи мови. Є багато наших галицьких рагулів, які по неділям, навіть, ходять до церкви.
    Але це їм не допомагає...

2. Preliudia

Preliudia Well-Known Member

Дуже сподіваюсь на те, що в цих будинках ДО житимуть свідомі люди, які не дадуть кільком ідіотам псувати умови проживання. Головне не мовчати

• Подобається Подобається x 1
  3. gratitude

gratitude New Member

Дякую Вам від усіх людей зі сходу.

4. gratitude

gratitude New Member

Дякую Вам від усіх людей зі сходу.

5. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

А я маю досить не бідних сусідів, які курять на сходах і ставлять сміття в загальному коридорі і воно тече...При цьому вони думають, що пупи землі, а управи на них нема

6. Sutomore

Та я їх прямо і не ображала

7. gorysko

gorysko Well-Known Member

в тому повідомленні читалось - східняки не такі як я, і скоріш за все вони скрізь будуть смітити і є рагулями
    ну от нащо мене ображати?

8. Sutomore

НЕ треба видавати бажане за дійсне. Моя думка - це моя особиста думка. Трактуйте як завгодно.

9. GreKri

GreKri Well-Known Member

Тут ви дійсно перегнули палицю. Ці переселенці ітак вже настраждались. На нашому поверсі вони живуть (2-га секція). Нормальні люди, від нас з вами нічим не відрізняються.

10. gorysko

ох ці зарозумілі галичанки

11. Sutomore

:blush::uaflag::bye2:

12. Sutomore

та то ви перегинаєте палицю, з кількох слів роздули тут цілу історію і звинуватили мене у всіх гріхах!

13. yura m

yura m Active Member

Давайте просто закриємо тему східняків і західняків. Є просто хороші і порядні люди, а є такі які думають, що їм усе можна і вони найрозумніші оним словом рагулі ( хоч така думка в них виникає саме через відсутність розуму). Немає ніякого показника свідомості ні за географічним походженням ні від професії якою людина займається, ні від віросповідання людини.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. firebird

firebird New Member

всім привіт, а чи хтось вже отримав документи на право власності ? і чи може викласти фото підтвердження (звісно з затертими персональними даними)?

15. Mawa

Mawa Active Member

Всім привіт. Цікавить чи є тут такі, хто відмовився від стяжки в кухні чи іншому?

16. Kiryusha

Kiryusha Active Member

Відмовились в кухні та коридорі

17. Кася

Кася Well-Known Member

якщо не секрет: чому?

до речі, плануємо взяти в Г3 квартиру. Хто теж там бере, зголошуйтесь в ПП або оцінку допису, будем знайомитися!)

18. gratitude

gratitude New Member

Підкажіть, будь ласка, як взагалі можна стати власником коморки між поверхами, тобто як її забронювати?

19. Mawa

Mawa Active Member

@Kiryusha а в кухні батарею дали? В нас не має. Питалась, то вони не знають чи даватимуть. який у вас поверх. Плануєте брати зі сторони тих, хто заливку робитиме чи домовлятись з робітниками від ДО?

20. gorysko

зайти до них і погвориті про комору

а де твій аватар? :)