Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. rainadil

rainadil Member

Однозначно погоджуюсь. Якщо ніхто не скаржиться - отже всіх все влаштовує.
    Але ні в якому разі не можна давати шанс винному власноруч виправляти заподіяні збитки. Навряд чи п'янчужка чи бешкетник може зробити щось путнє. Нехай ОСББ ремонтує за допомогою якісних дорогих майстрів і виставляє рахунок.

Щодо "сміття і щось дрібне" - не знаю як вам, але у мене складається різко негативне враження про особу, котра викидає під себе пачку цигарок, обгортку цукерки, або коли з кишені вилетить шматок паперу, а нахилитися вже так важко.

Готовий розглянути пропозицію відеонагляду в ліфтах та під'їздах. Якщо чесно, хотілося б щоб було щось на зразок консьєржки, шлагбаум при в'їзді. Щоб усяка шваль не пленталась.

• Подобається Подобається x 3
  2. Vadok

Vadok Well-Known Member

Повністю підтримую!

3. GreKri

GreKri Well-Known Member

Шлагбаум при в'їзді це супер:good:, я також за. Треба це організувати, зараз в багатьох новобудовах він є, дуже зручно. А от конс'єржка це добре, але напевно дорого....

4. GreKri

GreKri Well-Known Member

Цікаво чи в у всіх комірках вже є власники... скоріше б вже двері поставили, а то підозрюю буде лазити там всяка нечисть і гадити, доки двері неповстановлюють...

• Подобається Подобається x 1
  5. Kiryusha

Kiryusha Active Member

+ за камери на сходових і в ліфті!

6. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

Друзі, є хороша новина:
    http://news.finance.ua/ua/news/~/344693

"Новина, яка особливо порадує громадян – скасування вимоги про отримання дозволу в БТІ на переобладнання та перепланування житлової нерухомості, якщо ці роботи не зачіпають основних конструкцій та/або інженерних систем загального користування. Крім того, після виконання цих робіт приміщення не треба знову вводити в експлуатацію."

7. yura m

yura m Active Member

Я тільки ЗА !

8. yura m

yura m Active Member

Та мене також це виводить з рівноваги, особливо коли їдеш за машиною в якій відкривається вікно і через нього летить весь мусор після "пожерання" якимось рагульом морозива цукерок і т.д. Але при наймі сміття в піїзді можна прибрати хоч і настрій і нерви будуть підпопчені, але коли знищені ліфт та стіни то на це ви будете дивить портити настрій кожного дня.

9. yura m

yura m Active Member

Я от дивився за процесом будівництва одної новобудови ( називати не буду бо це не важливо) так от там діло доходить до здачі, і забудовник заявив що ліфт введуть в експлуатацію коли більшість мешканців закінчать ремонти. Є там звичайно багато обурених але думаю колись вони за це подякують. Дуже навіть не погано придумано. В мене 4 поверх ліфт мені не потрібен для повсякденного користування, хіба на час ремонтів або щось привезти чи відвезти. Але всерівно хочеться щоб було гарно і чисто усюди. Поки не навчити людей що за поступки потрібно відповідати ( в тому числі матеріально) доти не буде порядку ні в будинку і в країні в цілому.

10. GreKri

GreKri Well-Known Member

В 2-й секції ліфт напевно із цих міркувань ще не покрили, щоб не пошкодити, якісь тканини на стінах...

11. Preliudia

Preliudia Well-Known Member

Всім доброго дня. Стикнулась із такою ситуацією - осінню мені сказали, що поки йде будівництво на початковому етапі (секція Г1)-можна внести зміни - і вони зроблять перепланування ( мені всього лише не потрібно будувати 2 стіни - простіше з цим справитись зараз, аніж потім розбивати ці стіни і виносити купу сміття ). і от недавно я зайшла розпитати яка зараз ситуація - а мені вже кажуть, що перепланування лише після здачі будинку. Хто що знає про такі моменти ? ( знаю, що в будинку який зараз здається не можна було вносити зміни в проект, але мені справді говорили, що це реально)

12. Wanderlust

Wanderlust Active Member

Г3 - перепланування тільки після здачі і самі

13. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Поки не підписали договір - все можна на словах. Після - ніяких змін робити не хочуть. Було б звичайно правильно, щоб і до того казки не розказували.

У мене в 5 секції наскільки мені казав менеджер дозволяли перепланування в 3кім. кв., але погодили тільки нам, тому що зміни були зовсім не значні. Хоча взагалі то їм мало б було вигідно якщо менше матеріалів використають. Спробуйте на це наголосити, може почують. Крім того площа зросте, їм знову ж вигідно.

14. Preliudia

Preliudia Well-Known Member

от і я про це, а мені ж потім прийдеться без ліфта вниз стягувати цеглу з цілої стіни.

15. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

До речі, Добра Оселя продала немало квартир " переселенцям східнякам ". Хтозна чиїх рук це діло... Може це і не майстри. До речі східняки одні з перших заселилися в секцію 2.

16. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

Звідки такі дані?
    2-3 секції були розпродані ще до того, як почались ці всі події. 4 секцію почали продавати з 1.04. Не думаю, що в квітні вже було багато біженців.

17. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Дані з офісу Оселі, і від майстрів, які в східняків працювали. І не думайте, що продають відразу всі квартири - кілька помешкань завжди притримують, щоб продати дорожче потім.

18. gorysko

gorysko Well-Known Member

і чим східняки погані?

19. Neosoftlviv

Neosoftlviv Well-Known Member

Думаю якщо людина має гроші на квартиру в ДО, то це ж не бомж, який буде пити і курити на сходовій клітці.

20. ymyk

ymyk Active Member

Походження рагуля не має значення, Львівських ой як достатньо, не треба звинувачувати у бідах ще людей зі сходу. Не скажу що я їх прихильник, але не треба отого антисемітизму плодити. А щоб курити і пити на сходовій то не треба бути аж бомжем. Треба просто бути рагульом. Чому в доказ -жменя моїх теперішніх сусідів-рагулів на Сихові з димовими завісами в підїзді і пустими чекушками в ліфтах. Ра-гу-лі

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)