Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Toxa

Toxa Active Member

По техпаспорту 89.9 м2, згідно з попереднім договором різниця 1.8 м2

2. Kiryusha

Kiryusha Active Member

а по вашим що вийшло?

3. Mawa

Mawa Active Member

@Kiryusha підкажіть будь-ласка де можна взнати ці фактичні метри? Дзвонити в ДО. Бо поки займався батько, а тепер буду я, то мушу бути в курсі. Знаю тільки, що ми доплачували в р-ні 2-х метрів

4. Toxa

Toxa Active Member

Ще не рахував... але підозрюю, що різниця буде десь в дві - три десятих

5. Kiryusha

Kiryusha Active Member

вам мали дати додаток до договору, де вказана площа, яка становить після замірів. Ми знайшли знайомого в бті, запросили, переміряв, не співпадає....

6. Toxa

Toxa Active Member

@Kiryusha А яка площа у вас згідно техпаспорту?

7. Kiryusha

Kiryusha Active Member

Не знаю, від нас ховають, і нічого вони не знають, і з керівництвом поговорити не можливо) Як тільки ми попросили копію, відразу наші документи опинились в держреєстрі.... ;)

8. Toxa

Toxa Active Member

Дивно, нам копію техпаспорта дали без проблем... А за скільки квадратів ви маєте доплатити і яка площа вказувавалась в попередньому договорі?

9. Kiryusha

Kiryusha Active Member

от нам теж дивно... Я думаю, що просто ніхто раніше не звертався, що є конкретні сумніви щодо площі, а тут ми! От і тепер після отримання техпапс. це можна оспорювати лише в суді. На то й розрахунок, що можливо люди порахують, що звернення в суд практично = оцій доплаті.... 88,27 попередньо, в додатку - 89,7

10. Toxa

Toxa Active Member

І що ви плануєте робити далі? Якщо моє припущення відносно описки в розмірах вірне, то у вас площа виходить 89.5 і вам прийдеться доплатити...

11. Kiryusha

Kiryusha Active Member

Ми все одно вже тепер мусимо чекати на документи, і доплати теж, бо право власності не дадуть нам, а тоді подивимось... На днях заскочимо, переміряємо.... Як добре, що є всілякі форуми, може дійсно наш хлопчина "описався"..... І ми даремно переживаємо

Останнє редагування: 11 лют 2015
  12. SlavkoMaz

SlavkoMaz Member

Хтось уже отримав документи

13. Mawa

Mawa Active Member

подивилась у договорі 71,1

14. Volodja

Volodja Well-Known Member

От шо можна побачити, пройшовшись сходами в 2-й секції. На фото - чиясь комора між 5-м і 6-м поверхом. Хтось впізнає свої "дорогоцінні" метри квадратні? Чи то алко-майстри такі, чи то прийдеться з такими господарями зживатися? Одним словом: бидла в нас достатньо. :sad:
    IMG_20150214_160952.jpg

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Apolon

Apolon Well-Known Member

Хтось знає які зараз ціни в секціях Г1-Г3 в баксах і по якому курсу рахують?

16. yura m

yura m Active Member

Я от думав як можна боротись із бидло майстрами і бидло мешканцями. От маємо ми ОСББ в яке ми платимо гроші ( я покищо в очікуванні), так от я думаю буде чесно якщо вони будуть здійснювати нагляд за тим хто саме нищить ліфти, стіни і т.д. якщо знайшли винного стягувати з нього суму на відновлення а самим це робити(за свій рахунок). Відповідно якщо вини встановили винного мешканця (або будувельників які у нього працюють) саме ОСББ повинно дати такому мешканцю вибір або він сам усуває пошкодження, а якщо ні тоді ОСББ повинно ремонтувати за свій рахунок і вистанляти рахунок винуватцю. + я думаю буде не зайвим оголошення хто саме нищить майно " Країна повинна знати своїх героїв" !!! Звучить казково.... але поки люди не зрозуміть що за кожне порушення буде кара ми ніколи не отримаємо порядок.
    Я не говорю про сміття чи щось дрібне, хоч і це важливо, але усього не можливо контролювати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. yura m

yura m Active Member

Як це втілити точно не знаю але впевнений що безнаказаність породжує беззаконня !!!

18. Yevhen R

Yevhen R Member

755 - 805 за квадрат, курс змінюється щоденно, в понеділок був 19.7, у вівторок - 22.5

19. Vadok

Vadok Well-Known Member

Радий що в моїй(нашій) секції є людина якій це теж дуже важливо!
    Здадуть нашу секцію, зустрінемось і придумаємо як це реалізувати!

20. Volodja

Volodja Well-Known Member

І я шось слабо уявляю як це можна контролювати ОСББ'шникам нашим. Не будуть же ж ставити камери всюди? Хоча в ліфті пасувало би!

а де твій аватар? :)