Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Kiryusha

Kiryusha Active Member

+1 за зустріч

2. Toxa

Toxa Active Member

+1

3. Toxa

Toxa Active Member

Копію техпаспорта скинули, але замовити експертизу БТІ не вдалося, телефонував сюди http://bti.lviv.ua/ і отримав відповідь типу - "Добру оселю обслуговує інша контора, вони з ними співпрацюють і перевіряти їх не будуть, бо то не коректно..." Відносно інших контор, сказали, що малоймовірно що хтось за таке візьметься...

4. Kiryusha

Kiryusha Active Member

І що Ви, залишили все як є? А різниця у Вас яка? Чи не міряли?

5. Toxa

Toxa Active Member

По їхнім замірам різниця вийшла 1.8 м2. Планую взяти рулетку і заїхати хоча б приблизно поміряти і подивитись, що вийде... Найгірше те, що вже назначили дату оформлення права власності і підписання документів, не знаю чи після того можна буде щось оскаржити...

6. Kiryusha

Kiryusha Active Member

Можу скинути фото наших замірів для орієнтиру.... Можна, але через судовий позив...

7. Toxa

Toxa Active Member

Буду дуже вдячний

8. SlavkoMaz

SlavkoMaz Member

В мене площа збільшилася на 2,4 м2. З моїми замірами не сходилося на 1,8 м2, щоправда тоді я одну лоджію рахував з коефіцієнтом 0,8. Після того як її засклили, різниця склала 0,85 м2. А ще мені казали, що міжкімнатні дверні проходи теж потрібно рахувати, а це десь до 0,4 - 0,5 м2. Лоджії я правда прикидував на око, так як тоді вони були закриті і брав трохи в більшу сторону. Спочатку думав чекати коли буде тех паспорт на руках, щоб порівняти з моїми замірами, але зважаючи на стрибок зеленого вирішив проплатити.

9. Kiryusha

Kiryusha Active Member

Вкладення:

• CAM01509.jpg
      CAM01509.jpg
      Розмір файлу:
      51,9 КБ
      Переглядів:
      39
  10. SlavkoMaz

SlavkoMaz Member

Я думав, що це БТІ робила заміри ... тепер зрозуміло чому вилізли лишні метри, бо кажуть, що в БТІ заміри роблять по совісті. Через знайомих знайшов контору, що погодилися зробити заміри. Якщо когось цікавить, казали, що з наступного тижня можуть переміряти.

11. Mawa

Mawa Active Member

@SlavkoMaz скільки це коштуватиме?

12. Mawa

Mawa Active Member

@Mawa у вас 2-х чи з-х кімнатна?

13. SlavkoMaz

SlavkoMaz Member

2-х кімнатна. Скільки коштуватиме ще незнаю, я домовився, що просто зроблять заміри і якщо буде суттєва різниця то вже тобі можна буде робити все офіційно.

14. Mawa

Mawa Active Member

@SlavkoMaz а часом не та що на 2 сторони вікна виходять?. В нас цього проекту з 3 секції

15. SlavkoMaz

SlavkoMaz Member

Та сама на 4 поверсі, по паспорту виходить 71,4 м2, а у вас.

16. Mawa

Mawa Active Member

Будем дружити))) Ми на 1. Метри не знаю, бо поки документацією займався батько, зараз переписують на мене. Взнаю напишу

17. Toxa

Toxa Active Member

Був сьогодні на будові і переміряв розміри, в основному все сходиться, є мінімальна різниця в 0.5 - 1.0 см на кількох стінах... Думаю це можна списати на погрішності ручної рулетки.

2Kiryusha: переглянув ваші заміри і помітив цікаву річ: кімната площею 12.4 = 2.85 х 4.36, по моїм замірам виходить 13.2 = 2.85 х 4.63. Схоже на магію з цифрами 4.36 vs 4.63. Чи раптом не може бути якась описка? Тому, що майже 30 см це дуже суттєво.

18. Kiryusha

Kiryusha Active Member

Міряла людина з БТІ, електронною рулеткою....не думаю, він все точно поміряв. (хоча тепер ще раз самі заїдемо, в нас теж є електронна, і саме цю кімн. переміряємо:) )Який у вас пов.,6? Не думаєте, що перегородки можуть бути товстіші/тонші в кожній кв.?... Просто, треба врахувати чисто людський фактор - наприклад, до 3 го пов. мурували одні, з 4 го прийшли мурувати інші робочі...+ теж саме з проведенням замірів - поміряли 2-3 поверхи 3-х кімн.кв., та й написали до 9 го таку ж площу.....

Останнє редагування: 11 лют 2015
  19. Toxa

Toxa Active Member

Відносно людського фактору згоден... Але різниця в 27 см виглядає дуже великою... Відносно точності ваших замірів я не сумніваюсь, просто мав на увазі що можливо десь при записі отриманих результатів сталась технічна помилка, описка, людина переплутала цифри місцями - 63 -> 36. Тим більше, що на інших стінах такої різниці немає.

20. Kiryusha

Kiryusha Active Member

переміряємо) Хоча це по суті ролі не міняє, бо збільш площі до 1 м2 не має доплачуватись, а від нас хочуть доплату за майже півтора м2 (але ж получається + 43см, або якщо ваша правда, то 70см). А що в вас по заг. площі? І на ск. змінилась попередня від фактичної?

Останнє редагування: 11 лют 2015
а де твій аватар? :)