Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. yura m

yura m Active Member

Та ні якщо гараж на 2 авто а ціна 22к дол. то економія 11к доларів. А щодо проблем то вони залишаються... питання в тому чи готовий хтось за ці гроші когось терпіти. Авто мабуть в притик будуть вміщатись і двері треба буде відмикати ДУЖЕ акуратно.... а то оп і вмятина чи царапина і т.д.

2. rainadil

rainadil Member

А я би розглядав варіант гаражу на двох, якщо у мене маленьке авто і у потенційного сусіда. Але наскільки широкими будуть двері, щоб безперешкодно заїхати/виїхати, не пошкодивши своє/інше авто?
    Зрештою, навіть 10 к доларів занадто дорога як для мене. За такі гроші можна ще одне авто в сім'ю придбати. Хіба що брати місце в оренду - тоді виглядає більш реалістично, якщо би я захотів змінити житло за років 5.
    Хоча, не знаю, на скільки заможні мої сусіди по "Добрій Оселі", можливо для когось такий гараж - це не проблема.

3. gorysko

gorysko Well-Known Member

1 паркомісце ( площа десь 17 ) - 12 к баксів
    2 паркомісця - 24 к баксів
    1 гараж - 22 к баксів
    1 гараж на двох - 22 к баксів / 2 = 11 к баксів

4. VikaFirebird

VikaFirebird Member

Скажіть, будь ласка, хто має велосипед, де ви плануєте його зберігати? Хочеться почути якісь альтернативи балкону.

5. Wanderlust

Wanderlust Active Member

Ми комору між поверхами саме для цього забронювали. А якби не комора, то в гардеробну планували ховати.

6. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Головне не на загальному коридорі, не хочеться, аби хтось з сусідів захаращував простір. Просіть в ДО спеціально відведеного місця на вулиці - як це є в Європі.

• Подобається Подобається x 1
  7. gorysko

в коморі між поверахами

8. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

До речі, в 1 секції немає комор і кладових

9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Найкращим варіантом було б якби хтось купив гараж і здавав в оренду двом власникам авто. Тоді не було б побоювань, які виникають при купівлі чогось "на двох".
    Хоча, ІМХО, найкраще - це КРИТИЙ паркінг під відкритим небом

10. VikaFirebird

VikaFirebird Member

Я теж за спеціальне місце, треба буде розмовляти з приводу цього питання.

11. mtc

mtc Well-Known Member

Купувати і здавати в оренду, як на мене, не має змісту. Ціна 22тис x 21грн = 462тис грн... Навіть якщо здавати по 800грн для одної машини = 1600грн в міс - це 24 роки.... кому потрібно робити бізнес на гаражі, щоб відбивати його 24 роки при тому що курс ще буде змінюватись.. і це все може затянутись на 30 років і більше... ?

12. rainadil

rainadil Member

Щодо велопарковки:
    з мого досвіду життя в скандинавських країнах - велосипеди на відкритих парковках крадуть навіть в заможніх країнах. Тому такі паркінги краще використовувати тільки вдень, біля роботи, супермаркету тощо. При тому, за умови, що є кілька камер спостереження, які слідкують за цією велопарковою.
    Думаю, ні "Добра Оселя" (далі ДО) не захоче ані встановлювати велопарковку біля під'їздів, ані робити дашок над ними, ані, тим більше, встановлювати камери спостереження. Ані ми з вами. Хоча, можливо, якщо хтось порахує чи це не так дорого вийде нам, то можна розглянути.

Пропоную усім бажаючим велосипедистам згрупуватися і винаймати один з таких підземних гаражів. Там буде сухо і світло, він буде закриватися на ключ і вміщатиме, мабуть, штук 20 велосипедів. Це виходить не так вже дорого. А ціна тому - вільне місце в квартирі, коморі, і не треба переживати, що хтось поцупить з-під під'їзду, чи вранці треба буде сідати на мокре від дощу сідло.

А взагалі, продовжуючи тему інфраструктури зручностей у нашому майбутньому райончику, то я би теж не хотів, щоб під'їзди захаращувались велосипедами і візочками, хоча сам їжджу на велосипеді, і у мене є маленька дитина. Переймаючи досвід тієї ж Швеції, забудовником повинна бути передбачена велокімната і "колясочна" на першому поверсі будинку. Якщо такого немає, то всі жителі приймають якесь спільне рішення, яке принесе комфорт і затишок в наше спільне повсякденне життя.
    Мені дуже сумно, що приходиться "виривати зубами" міжповерхові комірки або підвали (чув, хтось купує по два підвали відразу) - "хто перший - того тапочки". Я придбав квартиру наприкінці і мені не дісталось жодне з таких приміщень. Навіть не передбачено кладової в квартирі. І тепер замість омріяної дизайнерської квартири, мені прийдеться придумувати якісь лайфхаки, щоб помістити побутові дрібниці в квартирі. Згідний, винен сам. Тільки шкода, що ми ще живемо як варвари: вхопити першому і побільше, не подумати про інших.

13. gorysko

такі наші реалії - а про винайм технічних приміщень , треба дочекактися до остаточного плану тих самих приміщень від ДО, а так дійсно - на відкритих парковках крадуть скрізь і в дойчлянді, і в швеції

14. taras gudyma

taras gudyma New Member

може мені хтось пояснити. на сайті кв. добра оселя від 9900----11700грн. так якого милого я оплачую по 840 доларів--курс нбу. приклад--840*16.7=14000грн----а де 11700 що за хрень?

15. Vadok

Vadok Well-Known Member

Щось я на сайті цін не бачу ніяких!!!

16. Kiryusha

Kiryusha Active Member

3 секція, хто доплачував за лишні м2?

17. xtra

xtra New Member

доброї ночі 3-тя секція! сьогодні вже 3 лютого, а я ще не роблю ремонт в своїй новій квартирі...:sad: спочатку обіцяли здати в термін до 31 грудня, потім до 31 січня...невже ДО перетворюється в типового забудовника з затримкою на невизначений термін?:suicide:

18. VikaFirebird

VikaFirebird Member

Ми також у 3-й. Сьогодні телефонували в ДО. Говорять, що документи вже в них і на цьому тижні почнуть видавати. Але квартир багато, тому не всі одразу. Чекаємо бодай першу добру звістку про отримання...

19. VikaFirebird

VikaFirebird Member

В нас навпаки в двокімнатній було повернення коштів.

20. Mawa

Mawa Active Member

Привіт 3 секції. Ми доплачували за лишні м2. І так цікаво коли дадуть документи. Питалась я коли дадуть ключі, то казали- квітень. І воду підключать теж квітень

а де твій аватар? :)