Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vadok

Vadok Well-Known Member

Спочатку попередній а потім основний! Основний я ще не підписував, нічого про нього не можу сказати. Може хтось з 1 або 2 секції напише, самому цікаво.

2. Apolon

Apolon Well-Known Member

Я оплачував квартиру в секції Г1 в банку Львів. Відкриття рахунку коштує 40грн та послуги банку 250грн (це щоб Ви поклали велику сумму а банк переказав на рахунок ДО) Раджу зробити це в банку Львів, бо це хоч банк якому 20років, а про банк Глобус ніхто не чув, тай почитайте відгуки про цей банк(люди депозити не можуть зняти). Чи не страшно покласти суму в 600-700тис грн яку вони не перекинуть на рахунок ДО

3. Vadok

Vadok Well-Known Member

Зараз я б теж вибрав банк Львів, тоді щось зажав ~200грн., хоча якщо розібратись то гроші ви кладете на рахунок в банку, і тут же при вас на протязі 5хв. їх перераховують на рахунок ДО. Не думаю що за 5хв. щось може статись?! Якщо я не правий, поправте, може є ще якісь ризики!

4. RLev

RLev New Member

Думаю, ризиків тут не має, а справа дійсно в тому, що хоче сама людина:

- зекономити 250 грн., проте оплачувати тільки в одному відділені (Глобус).
    - оплачувати у відділенні, найближчому до роботи, дому і т. д., проте платити при цьому кожен раз 250 грн. за переказ (Львів)

Я оплачую через банк Львів, бо у нього більше відділень. Оскільки я оплачую поквартально частинами, в банку мені запропонували класти гроші, наприклад, на депозит за тиждень до фактичного переказу на ДО. В такому випадку обсяг комісії стає меншим, адже він перекривається відсотками по депозиту.

5. Vadok

Vadok Well-Known Member

Я так і думав! Тим більше в мене була 100% оплата і $ міняв недалеко!

6. Apolon

Apolon Well-Known Member

Я оплачував одним платежем за всю квартиру, платити 250грн банку Львів чи банку Глобус всерівно треба було б. Все ж вирішив віддати перевагу банку більш надійному.

7. Vadok

Vadok Well-Known Member

В Глобусі не треба, принаймі в серпні не треба було! 50грн. за відкриття рахунку і все!!!

8. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

перечитайте весь форум - отримаєте відповіді на багато запитань

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ----------

Зверніть увагу - авто нема де паркувати!!!

9. Vadok

Vadok Well-Known Member

Так:sad: , з парковкою там повна шляпа:blush:
    Це поки єдиний суттєвий мінус ДО(для мене), сподіваюсь останній!
    Дуже хочеться щоб ліфт був автономним, в мене останній поверх!

10. ymyk

ymyk Active Member

ну 34 сторінки я осилив першим ділом ;)
    відсутність парковки то дійсно зле :sad:

11. Vadok

Vadok Well-Known Member

Парковка в дворі буде, але для всіх не вистачить! Хто приїде раніше запаркується в дворі, а хто ні то на стоянку під мостом, або на ГК Ласточку.

• Подобається Подобається x 1
  12. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Коли не приїдемо - кожен раз проблеми - то нас хтось припре, то ми когось:facepalm:На той мурашник не вистачить ні Ласточки, ні стоянки під мостом. Забудовник нас просто "кинув". Будинки впритул. Раніше ми розглядали і Ріел ( Ренуар) і Львівську мрію - тепер розуміємо, що там краще принаймі з паркуванням

13. Vadok

Vadok Well-Known Member

Здадуть перший етап будівництва(3,4,5 секції), стане спокійніше але до кінця проблему не вирішить, це факт і з цим треба змиритись(((
    Я цим поки не переймаюсь, чекаю здачі, все решта вторично, а там подивлюсь...
    Наразі для мене позитиву набагато більше: район супер, місце супер, моноліт, хороша цегла(не "разнабой"), відносно якісно будують, поверх той що хотів, вид і на дорогу і в двір, темпи і вписався в б'юджет за рахунок акції!
    А далі поживем побачим..., при такій ситуації в країні нехочу забігати наперед! Повторюсь, чекаю здачі...

14. Ruta

Ruta Well-Known Member

Ми платили в банку Глобус, там дешевше.
    Щодо договорів то схема не ідеальна, спочатку укладається попередній договір, який передбачає зобов'язання сторін укласти договір про перехід права власності в майбутньому (основний договір) , тобто власником квартири особа стає лише після укладення основного договору. Щодо основного договору, він нотаріально посвідчується, по тексту стандартний, зауважень немає. Чому попередній і основний? Це тому, що основний договір купівлі-продажу згідно законодавства можна укладати після повного завершення будівництва, коли у забудовника будуть усі документи на квартири.
    Щодо термінів здачі, нашу секцію здали вчасно, а точніше передчасно)

• Подобається Подобається x 2
  15. jastvi

jastvi New Member

всім привіт!
    ось на сайті є багато тем про забудовників!!! цікавить одне: умови (у плані фінансів)придбання крартири у розстрочку!!!!!! перший внесок,розтермінування, чи можлива розстрочка після вселення в будинок(якщо не сплатили усієї суми).
    буду вдячний за відповіді!

16. Vadok

Vadok Well-Known Member

Привіт! Можливість розтермінування є в багатьох забудовників, з схожими умовами.
    А от про можливість розтермінування після вселення ще не чув, маю сумніви що таке взагалі десь є.

17. yoursen

yoursen New Member

Є, колега в Солонці купив новобудову, право власності уже на руках, 30% по договору через рік треба оплатити. Але це частковий випадок.

18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

А що це за парковку будують навпроти нових секцій по Княгині Ольги? Сподіваюсь, машини не стоятимуть "сракою" ялинкою у напрямку до оживленої траси? А то хтось більше виліз - і вже 2 полосна швидкісна дорога перетворюється на 1-полосну, швидкість руху і пропускна здатність дороги падає. Сьогодні 1 полосу будівельники перекрили і вже такий корок збирається аж від САХАРова

19. Vadok

Vadok Well-Known Member

Я думав що там укріпляють тротуар, так як там перепад висот між дорогою і тротуаром, постараюсь дізнатись сьогодні що вони там насправді роблять, самому цікаво!

Останнє редагування: 18 гру 2014
  20. Martin Martin

Martin Martin Member

Я питав - для нашої зручності зупинки переносять. :)

а де твій аватар? :)