Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Ruta

Ruta Well-Known Member

Були сьогодні на будові, в 5-й секції майстри працювали, щось зварювали... І це при тому, що сьогодні неділя)

2. v l a d

v l a d Well-Known Member

Підняли курс до оплати з 14.7 до 15.4!Пропоную нікому несплачувати, можливо понизять))

• Подобається Подобається x 1
  3. Santi

Santi Member

Підтримую. Бо за рахунок тих, хто вже "впрягся" хочуть далі отримувати свій рівень прибутку. Бо ж на секцію "Г" ціни на 200 дол. нижче, і думаю, що для нових покупців будуть падати і далі. Насправді є велика спокуса зробити страйк для Доброї Оселі :) Хто не хоче платити зайве - приєднуйтесь!

4. Chuvachok

Chuvachok Андрій

А які зараз ціни на Д.О. на решта секцій? (крім 1 і 2)

5. Vadok

Vadok Well-Known Member

Як це не платити???!!!
    Долар підріс, зараз десь 18,20 а може і більше, тому і ДО курс підняла, це логічно! Як на мене це одна з гарантій здачі будинку ще й в термін!
    Взагалі не уявляю як забудовники які не прив'язувались до долара і поназаключали договора по 6-7 тис. грн. за м2, будуть добудовувати і здавати свої об'єкти, хіба собі в мінус???!!!
    Так що думайте що пишете і робите і не будьте "щирими галичанами" в поганому значенні цих слів!
    П.С. Якщо вже так хочеться, то страйкуйте біля президента і депутатів яких самі ж вибрали!
    П.П.С. Щоб в майбутньому не хвилювали курси треба оплачувати 100% суми відразу!

Останнє редагування: 12 гру 2014
  6. v l a d

Вас продавців ДоброЇ Оселі послухаеш так прям на все е виправдання!ну так вже в кожній відповіді вигорожуете свого роботодавця!

7. Vadok

Vadok Well-Known Member

Ти зможеш відповісти за свої слова???
    Я купляв квартиру в ДО і зможу це довести, а ти п#здун комп'ютерний!
    Я ж писав вище, думайте що пишете!

Почуття власної гідності(якщо воно є), має спонукати тебе до одного з варіантів дій:
    1). Вибачитись
    2). Довести свою правоту

Для мене це принципово!!!
    Чекаю відповіді...

8. Santi

Santi Member

Ви насправді, хоча б для різноманітності хоч інколи робили свої повідомлення принаймі нейтральними, а не суцільною одою на честь ДО :)))
    Раді за Вас, що мали змогу проплатити 100% одразу і убезпечити себе від ризиків. Можете на страйк не приходити :))))
    Але мій досвід показав, що рішення про курс приймають люди-керівництво компанії (це ж не розпорядження Нацбанку), тому в їх повноваженнях і користі зафіксувати курс керуючись здоровим глуздом, а не лише бажанням заробити побільше. У нас вже думається думка про розірвання договору з втратою 10% і придбанням квартири з аналогічною площею в іншого забудовника з ціною в гривні до 9 000 грн. якщо забудовник далі буде притримуватись тої ж стратегії. Навіть секція Г обійдеться дешевше з тими штрафними 10% :)))

9. Apolon

Apolon Well-Known Member

При укладанні основного договора додадково мусимо платити 1% в пенсійний фонд та 1% держмито. Мені підказали, що від 1% оплати держмита звільняються люди які купують житло в новобудові перший раз. Хтось про це щось чув? (шкода просто викидати лишніх 6 тисяч гривень)

10. Vadok

Vadok Well-Known Member

Що ви курите??? Я полінувався рахувати, але думаю моїх повідомлень назбирається штук 5-6 всього.
    Які оди??? Цитати в "студію", а то знову пусті слова!

Ну від ризику втратити на курсі так, а не дай Бог якийсь форс-мажор то є ризик втратити все на відміну від тих, хто платить частинами! Ви це не враховуєте?!
    Ви мене дивуєте, зрозумійте ДО, як і всі інші фірми не доброчинні організації, і всі вони керуються бажанням якраз ЗАРОБИТИ ПОБІЛЬШЕ
    І очевидним і логічним для мене є те, що керівництво компанії яке, я так думаю, дружить з головою, у відповідь на ріст комерційного курсу$ збільшала свій курс!

11. Neosoftlviv

Neosoftlviv Well-Known Member

З таким розкладом можна влаштовувати страйк всюди де піднялися ціни... А загалом згадуєтбся приказка: "бачили очі, що купували".

12. yura m

yura m Active Member

Тут обидві сторони вірні в якійсь мірі. З одної сторони можна зрозуміти людей які хочуть щось бойкутувати, але я більше притримуюсь іншої думки що, в даній ситуації зростання курсу долара не вигідне двом сторонам, але одні від цього страждають більше (як ми покупці), а забудовник..... я б не сказав що вони наживаються на цьому скоріше вони не втрачають на цьому і страхують себе за наш рахунок. Звичайно це боляче і не справедливо бо страждати повинні обидві сторони але це економіка. Думаю у забудовника також проблем хватає враховуючи масштаби будівництва в цілому усіх етапів і їх сподівання також утрачені. Але маємо що маємо, при можливості треба з цим боротись, але думаю не в даному випадку. Я як і всі втрачаю і як і всі деколи вигравав у курсах. Але більше всього мені б не хотілось дешевого довгобуду. Це просто мої роздуми на дану тему.

13. v l a d

Ти сам себе спалив!По тому що ти пишеш на форумі видно що ти ще хлопчик років 25!Ті хто ту купив квартири серйозні люди які збирають інформацію а не захищають забудовника!

14. Vadok

Vadok Well-Known Member

Ти чепушило і п#здабол! Серйозним людям властиво відповідати за свої слова!
    Я ж написав, доведу при потребі що я купляв квартиру(скинув би фото платіжки, а як ми знаєм, оригінал платіжки є тільки у покупця, копію ми заносили на офіс ДО), ти ж навіть не спробував реабілітуватись!
    Інформацію я збирав до моменту купівлі а не після!
    А ти ху#ло, купило найменшу однокімнатну квартиру і корчиш з себе диванного збирача інформації!
    Хто ти є, ти вже зрозумів, думаю ти і до того це знав!

Останнє редагування: 13 гру 2014
  15. Ruta

Ruta Well-Known Member

Підняття курсу це дуже сумно, самі із цим стикались...Слава Богу документи вже отримали. Але ви так цим дуже не захоплюйтесь, бо як всі перестануть проплачувати, то це може призвести до замороження будівництва і залишитесь взагалі ні з чим. Переконана, що ДО ітак страждає від зменшення клієнтів і якби в них були можливості зробити умови проплати більш лояльнішими і без збитків для себе, вони б це зробили. Зараз у всіх складні часи.

16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

В вас ще добре, що курс такий. Нас (сусідам по будинку) підняли рівно на курс долара на той день, коли проплачуєш і платити треба не по офіційному, а по реальному курсу долара. Хто в темі, той знає, що реальний на вчора був 18,25 грн.

17. ymyk

ymyk Active Member

Вітання. :uanew: Думаємо з дружиною над покупкою в секціях Г. Хто може порадити хорошого юриста для аналізу договору? Також хотів спитати які ньюанси при оплаті великої суми по банку, чи є якісь ньюанси? (податкова, комісія банку і тд).
    Вчора оглядали квартири в першому етапі будівництва то нам дуже сподобалось.
    Порадьте на що варто звернути увагу при виборі квартири, оформленні договору. Ми в тому новички. На скільки вчасно ДО здає житло власникам відносно анонсованих термінів?

18. mtc

mtc Well-Known Member

Думаю не має смислу іти до юриста.
    Як самі бачите будівництво іде, і все здається вчасно.
    Звертайте увагу на те - щоб кімнати не були вузькі... І якщо є можливість - відмовляйтесь від котла і батереїв (встановити їх самі собі, які забажаєте).

19. Vadok

Vadok Well-Known Member

В банку Глобус платити дешевше десь на 200-300грн., але є тільки одне відділення і там проблема з парковкою, а по вулиці ходити з баблом не дуже хотілось(але довелось), у банку Львів дорожче, але відділень більше! Податкова не бачить проплати)))
    Планування є нормальні а є не дуже, мені треба зміщати вхідні двері вліво щоб шафа-купе стала, сказали що будують згідно плану, а після здачі собі переплановуй як хочеш сам(є в цьому і плюс і мінус)!
    Договір провіряти нема змісту, в ньому ніхто нічого міняти не буде! Не сподобалось те що якщо квартира стане більшою то ми доплачуєм по поточному курсу за додаткові метри, а якщо меншою то нам повертають гривні які ми платили десь ~рік назад, а курс то виріс))), такий собі подвійний стандарт!
    Мені особисто все це пох..., головне щоб здали, і здали в термін!!!

20. ymyk

ymyk Active Member

Про договір, то дійсно розумію що його не змінять як тобі щось не сподобається, але от хочу знати всі букви між рядків, що мене може чекати, бо попереджений значить озброєний.
    Про банки ще теж треба детальніше пошуршати де яка комісія. Привязка до $ то звичайно не супер, але що робити, це реальність. Або початкова фіксована космічна ціна, або привязка. Без привязки то ризиковано що будівництво заморозиться.
    Планування. Дійсно є добрі а є не дуже. Але все в наших руках) Головне шоб бульба вродила вчасно здали будинок. В загальному чув добрі відгуки від знаючих про ДО на рахунок якості, в порівнянні з екодомом і ріел.

---------- Додано в 10:05 ---------- Попередній допис був написаний в 10:01 ----------

О, ще цікавить по договору таке. Ти спочатку підписуєш попередній, а потім основний?. Чим вони відрізняються, нащо таке ускладнення?

а де твій аватар? :)