Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vadok

Vadok Well-Known Member

2. yura m

yura m Active Member

Уже другий раз замічаю що фотографії для 4 секції не оновлені.

3. Vadok

Vadok Well-Known Member

Проходив ввечері повз будову, в секції 4+ на половині поверхів вже поставили вікна, залишилось ще підмурувати 8 і 10 поверхи. Робота іде...

• Подобається Подобається x 1
  4. Nixie

Nixie Member

Вчора були на будові, в 4+ ще не пускають, хоча дуже надіялись, кажуть що після нового року будуть вже водити :) Тож ходили дивитись в 3-тю на аналогічну квартиру, яка фактично готова до здачі.
    І ще також приємним потішили, що здадуть їх швидше, може на початку літа. А то я вже насправді була насторожилась, секції Б1 і решту мали б здавати в той же час що і 4+ та 5 секції, коли в тих тільки фундамент , а ті вже збудовані практично.
    В 4+ тільки 9 поверхів доречі, якось воно трохи непропорційно виглядає відносно 1 та 4секції, зато на одному рівні з 5- ю))) а з середини, то трошки більше ще поверхів треба домурувати. Але в загальному робота йде швидко, що дуже тішить :)

5. Yuriy Seniuk

Yuriy Seniuk New Member

Ви порахуйте, скільки б ви переплатили по курсу НБУ, якби не заплатили 80% одразу..

6. mtc

mtc Well-Known Member

Зараз дуже добре тим хто має доллари на руках... коли у них в останні дні був курс 12,95... - можна було здати доллари по 15-15,3грн (це буквально коли доллар швидко почав зростати, а курс ще не встигли змінити)... і вже на цьому виграти значну суму грошей. Так 1-кімнат квартира 46кв м - могла вартувати при повній оплаті (ще сюди 3% знижка) - біля 27-28тис дол (в секції Г1 - в цей момент якраз тільки почались продажі, і були самі низькі ціни)
    2-кімнат 72кв м - могла вартувати біля 43тис дол

---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

батереї так собі... треба було відразу вам свої встановлювати.. якщо договір позволяв.
    та й труби не дуже якісні - принаймі так казали мої сантехніки.. щоб потім біди не було, і сусідів не затопили.. - тому я все поміняв

7. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

батареї ми теж поміняли. А ось труби -ні. Наш сантехнік - він же наш кум, сказав, що труби досить нормальні. Очевидно ваш сантехнік просто хотів трохи грошенят скосити - накинув вам роботио_О

---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

Ті батареї не такі вже й погані - в нас стояли ніби італійські - Grandini.

---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ----------

Продали ми їх на Сландо, за 3 штуки - 1000 грн:)

• Подобається Подобається x 1
  8. Apolon

Apolon Well-Known Member

Від учора знизили ціну. Вже від 9300 за м2. Мабуть коли стояла ціна в 9900 ніхто не купляв і було затишшя. Значить треба терміново бабло на інші секції, що починає насторожувати

---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

Чи хтось може має креслення з точними розмірами квартир в секції Г1 буду дуже вдячний. (насамперед цікавить квартира на 72,05м2

9. Vadok

Vadok Well-Known Member

Нічого такого в зниженні ціни не бачу!!!
    В них регулярно такі акції проводяться, тобто трохи знижена фіксована ціна за м2 в гривнях!
    Хтось на рекламу тратиться а хтось так як ДО!
    ТКС гроші мають.

10. mtc

mtc Well-Known Member

досить нормальні - щось не дуже влаштовує )
    якщо у сусіда знизу буде ремонт по ціні, як половина вартості квартири, або ще дорожчий - на що ті проблеми...
    Якісні труби не такі і дорогі.. Котел і батереї - це саме дорожче.

Тимбільш поки ремонту не має - все легко і швидко можна замінити.

11. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

ну з легко і швидко ви явно перебільшуєте:haha:

12. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Та ні, просто не додається, що в сполуці легко-швидко завжди є третій елемент. Легко-швидко-дорого :) Я звісно про роботу кваліфікованих майстрів, з нормальним обладнанням і трубами.

13. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Власне і я про це, зробили з клієнтів дурників. Знаючи, що оплата по фіксованому курсу людина не париться і збирає гривню на оплату. Приходить, а з неї роблять дурня і вона попадає на гроші. З тим же успіхом я оплатив би перед виборами по 12.95, а не по 15 через 2 неділі знаючи, що оплата по курсу. Думаю всі на 100% були впевнені що буде стрибок курсу.

І діватися тобі немає куди, мусиш оплатити, бо розірвуть договір, а попередні оплати якшо і вернуть то в сумі яку проплатив в гривнях і попадеш значно більше.

Марта.

Нічого б я не переплатив, в гривні кошти тільки на поточні витрати в зв'язку з ситуацією в країні.

14. Vadok

Vadok Well-Known Member

В мене теж Марта!
    Складає враження адекватної дівчини. Як я писав вище, теж купляв акційну квартиру, і вона мені чітко пояснила що залишок не фіксується а буде перерахований по поточному курсу на момент проплати!

15. Volodja

Volodja Well-Known Member

А в мене неМарта і мені теж доступно пояснили це.

16. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Так ніхто і не спорить з тим, що вона адекватна. Розмова про те, що методичку змінило начальство, а їй звичайно діватись немає куди, така робота.

Мова йде про 10ть 3-ох кімнатних квартир для яких нібито продавалося по фіксованому курсу на відміну від інших акцій. По ціні 7 900 грн. за м2, фіксованій по курсу 11.50 при оплаті першим внеском не меньше 80% вартості, так вони казали і літом і в жовтні коли курс був 12.95. Але як прийшов час проплати і курс став 15 то вирішили добрати.

Стандартний договір при купівлі 1-но чи 2-ох кімнатну, або 3-ох кімнатну з 3 по 7 поверх (5 секція), то курс по внутрішньому не вище НБУ з мінімальним першим внеском 40% (можна звичайно і 100% одразу оплатити). І всі решту платежі по курсу. А для 10ти квартир 3-ох кімнатних на 1,2,8,9,10 поверхах (по дві на поверху в 5 секції) зробили "Акційну ціну", і ця акція тепер вилізла у всій своїй красі.
    Звичайно різниця не дуже велика на сумі, близько 20-25 $ за м2, але вона є, і наскільки я розумію покриття цієї можливої різниці і було "Акцією". Але як виявилось ніякої акції не було.

17. v l a d

v l a d Well-Known Member

В мене менежер біленька в окулярах як її звати незнаю!Раджу її неслухати в неї що неслово то брехня!Мав схожу ситуацію в секціі б1, сьогодні говорить одне а на завтра що я дурний і мені наснилося.

18. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

Маю питання до мешканців першої та другої секцій: що ви можете сказати про вікна WDS, які встановлює Добра Оселя? Скількох камерний там профіль, яка товщина склопакету? Чи відрізняється профіль балконного вікна (того, що від підлоги до стелі) від профілю звичайного вікна? Як зараз почуваються мешканці 1 секції, не холодно?

19. Apolon

Apolon Well-Known Member

Їздив сьогодні дивитись на будову. В секції Г1 нічого не зроблено та неробиться. За 2 тиждня забили кілька свай. У секціях Б1-2-3 рух був.
    Насторожено дивує бо в секціях Б дивлячись по фотках темп будівництва, чітко видно що від моменту свай до 1 поверху тривалість будівництва склала 1 місяць, а тут за місяць зробили 3 денну роботу

20. Vadok

Vadok Well-Known Member

Думаю що все в них по плану, все таки велика різниця в термінах здачі!
    Цікаво інше, як Б1 і 4 секція мають здатись в один термін???
    Подивимось, принаймі поки що вони все здавали в вчасно а то й раніше!

а де твій аватар? :)