Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Volodja

Volodja Well-Known Member

580 грн. Досить стабілізатор на 250 кВт. Я купив за 470. ;)

2. amin

amin Member

Я спрашивал, будивельники заробативают столько же, как и год назад, при курсе доллара 8 гр. Сейчас забудовники заробатывают в два раза больше, чем год назад. Вывод; для кого криза, а для кого-то манна небесная.

3. Ruta

Ruta Well-Known Member

На один ліфт 7 квартир на поверсі - це багато...напевно доведеться довго його чекати, особливо зранку коли всім на роботу.

4. Volodja

Ліфт розумний, не такий як дехто сказав би "як в хрущовці" ;) буде ефективно збирати людей по всіх поверхах, а не гасати зверху вниз без потреби.

5. argiparov

argiparov Member

а для чого такий потужний???

6. Volodja

Сорі, мав на увазі 250 Вт. Меншого номіналу не найшов, та й не думаю шо 250 то вже дуже забагато, так як котел 112 Вт споживає.

7. Nixie

Nixie Member

Вітання всім майбутнім сусідам))) Ми також придбали квартиру в 4 + секції. Майже кожен тиждень проїжджаєм повз будову і тільки око радує. А відносно того що у робітників не виросла зп не бачу нічого дивного, вона впринципі нівкого не виросла за цей рік, але тоді будувалася одна секція, а зараз 5, відповідно і робітників збільшилося.

А відносно того що забудовник ставить ціни відносно курсу і змінює їх відповідно - теж немає нічого аномального. Всі ж покупці адекватні люди ( принаймні дуже на це надіюсь) і до вибору квартири підходять обдумано, оцінюють свої можливості і підписують договір де вказано , що такі зміни будуть відбуватися. Звісно ніхто переплачувати не любить, і нам самим останній транш довелося на 7 тис. більше заплатити, але якби всі платили по минулорічному курсу при такому нинішньому , то більш ніж впевнена, що ДО затримувала здачу квартир або й перетворилася на довгобуди, яких зараз на ринку дуже хватає.
    народ тому й купляє, бо хоч тут і дорожче зато надійно. Це як вище про котли писали - краще взяти дорожчий німецький, зато надійніший і спати спокійно)))

8. Volodja

На рахунок цінової політики ДО я майже згідний... це бізнес. А от стереотип "німецький - значить надійніший" раджу відкинути. Вже 2 рази переконався у протилежному, беручи техніку в офіційних точках продажу.

9. Nixie

Nixie Member

Ну про німецький це було більше образно:)
    просто насправді немає страшних побоювань, що цю квартиру здадуть на пів року пізніше чи взагалі не добудують...
    Просто як кажуть "Бог милував" взяти два роки тому в одного забудовника за дуже привабливі ціни, мали б вже здавати якраз, а в них ще навіть каркас не добудований, не кажучи вже, щоб все зацеглити і внутрішні роботи, то з такими темпами то ще 2 роки чекати. Просто шкода тих людей , хто таки підписався на таке :facepalm:

10. Christina Fedyna

Christina Fedyna New Member

Скажіть ті, хто купив квартиру у ДРУГІЙ СЕКЦІЇ, в вас вже є вода? Чи тільки до 5 поверху?

11. Volodja

Є вода. І на 9 поверсі. Правда тимчасово із заниженим тиском ~0,7 атмосфер м.

• Креативно Креативно x 1
  12. Takamine

Takamine Well-Known Member

Скажіть які котли вам встановлювали?

13. Volodja

Ariston Evo 24 FF

14. Vadok

Vadok Well-Known Member

Привіт! В мене теж в 4+

15. Nixie

Nixie Member

:uaflag: привіт сусідам)) !

---------- Додано в 01:40 ---------- Попередній допис був написаний в 01:37 ----------

Скажіть будь ласка чи плануєте змінювати котел, чи це хороша модель, чи взнавали?

16. Ruta

Ruta Well-Known Member

Дійсно гальмують. Судячи із фотографій, по першому етапу також дуже мало зроблено. Правильніше було б завершити перший етап, а потім розпочинати другий, а так ні туди ні сюди...

• Подобається Подобається x 1
  17. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Майстер нам сказав, що котел досить нормальний - ми не змінювали.

---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

Звісно, що вражає... В радянських трущобах - 3 - 4 квартири, а в новобудові 7-8...Колгосп...Коли купували - ми не врахували це.

18. v l a d

v l a d Well-Known Member

В мене якраз секція б1!Так нажаль трішки пригальмували!Я вважаю вплинули такі фактори як погодні умови погіршились,секцію 3 хочуть здаюти до нового року та взялись за секціі б3 і г1(сваї заганяють) тому і людей на інші невистачае.

19. SaTa

SaTa Member

:uaflag: Привіт 4+ )) :dance2:

20. Vadok

Vadok Well-Known Member

Привіт)))
    Які поверхи у вас в 4+???

а де твій аватар? :)