Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. v l a d

v l a d Well-Known Member

Ні непогано нові технологіі дозволяють до -25 вони використовують спеціальні наповнювачи до бетону!
    І ще одне хочу добавити! на арматурі вони конкретно єкономлять а вот бетон вони не купують а самі роблять що е дуже добре,в несучих конструкціях і фундаменті не використовують напавнювач керамзіт як роблять в компаніі Ріел або Єко Дім

2. Ruta

Ruta Well-Known Member

Нашу секцію також взимку будували. Враховуючи що зараз зимою температура рідко нижче - 5 градусів, принаймі минула зима була дуже теплою, думаю проблем не буде.

3. Martin Martin

Martin Martin Member

Влад ти вводиш людей трохи в оману - для бетону є протиморозні добавки, котрі дозволяють використовувати бетон при мінусових температурах.
    Як вони еконмлять арматуру? З чого ти це взяв? Бетон купляють по міксерах бачу в полібетона.Несучі контрукція у даному випадку це колони та плити, стіни з цегли, але навантаження вони не несуть. Фундамент бачу, що з паль - а не подушка

• Подобається Подобається x 1
  4. v l a d

І знову той самий пасажир нарисувався який сидить на всіх форумах і захищае інтереси забудовника у якого завжди все просто супер!
    Martin Martin в доказ зайдіть і подивіться!
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=98410&page=56
    або просто на форум Набережного кварталу сторінка №56 там та сама пісня!

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

я помітив що вони появляють з критикою коли погане пишеш про забудовника
    А звідки данні які я надаю! Я маю ВО *КПІ* закінчував на Інженера!А про бетон мені сам прораб розповів та і бетономішалка у них своя!

---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

Пропоную створити окрему групу в Контакті для чистоти спілкування без працівників сайту!
    кто вміе це зробити я з радістю приеднаюсь!

5. Volodja

Volodja Well-Known Member

Чого б це переносити форум на якусь унилу рассєйску платформу? Якщо когось не влаштовують дописи - закривайте вкладку браузера!

6. Vadok

Vadok Well-Known Member

Бетон і цегла в них своя, ніде вони їх не купують!
    Скажіть, яка реальна висота стелі після стяжки виходить???

7. Martin Martin

Martin Martin Member

Про бетон ти точно не правий - протонную тобі всетаки приїхати і глянути коли вони лиють бетон - по Княгині міксера стоять.
    І я не працівник сайту

---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ----------

адреси фото з сайту оселі - тут міксер полібетону 7м3
    http://dobra-oselia.com.ua/public/files/hodstroitelstva/section_5/26.09_3.JPG
    тут жовта мішалка приблизно 2м3 - такі мішалки на колесах переважно використовують для приготування розчинів та низькомарочних бетонів. виготовляє вона прибизно 5-10 м3 суміші в 1 годину. Судячі по фото плита в добрій оселі орієнтовно має 80-100 м3 бетону і напевно марки B30.
    http://dobra-oselia.com.ua/public/files/hodstroitelstva/parkyng/10.10_1.JPG
    Щодо фундаментів
    http://dobra-oselia.com.ua/public/files/hodstroitelstva/section_7/b2.JPG
    бачу палі.
    Так як живу на кобилиці напроти то бачу як йде будівництво.

8. OKus

OKus Well-Known Member

Запустив сьогодні котел. Був неприємний сюрприз, одне коліно біля батареї було погано пропаяне, текла вода :sad: Але все швидко поремонтувалось.

Перевіряйте опалення!

9. yura m

yura m Active Member

Вони так переживають за курс долара і постійно його підганяють під НБУ. Мені от цікаво чи так само вини піднімають ЗП будівельникам і всім хто там працює. Думаю що ні !!!

• Подобається Подобається x 2
  10. Volodja

Як у вас з тиском води? Скільки на котлі атмосфер показує? Який це поверх? Бо у мене на 9-му тільки 0,7. Маловато трохи. Але кажуть що це тимчасово, бо вони ще не на повну потужність підкачку включили.

11. OKus

OKus Well-Known Member

Я не дивився який тиск води ще, теж 9 поверх. Зараз не зможу глянути бо котел до загального водопостачання не під'єднаний, закачували воду в систему вручну.

Я буду ставити бак і насос від нього з стабільними 3 атм і пом'якшувачем.

12. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Ми теж до забудовника претензій не маємо - швидко, досить якісно, гарні під їзди. Але задумалась над кількістю квартир в 1 секції - 6, в 2 секції - 7 - це колгосп! Порівняла з радянськими хрущівками - там 15 або 36 переважно. Наша 1 секція вже досить заселена - народу бігає хмара!!! Про паркування авто - мовчу... І це лише дві секції здані. Додаткова парківка навпроти 2 етапу - вся теж заставлена, склалося враження, що люди посторонні ставлять авто і йдуть в центр ( у вихідні там пусто ).

13. Volodja

Жах...різниця просто вражає :D це нетерпимо... :D різниця майже в рази! Як так? :D:D:D

14. v l a d

Був сьогодні на будові в секціях Б1 і Б2 за три тижня ніхрена незробили все так і лишилось в Б1 на рівні гаражів а Б2 подушку залили і все.Тому і фото на сайті неоновлювали в Ході будівництва

15. Santi

Santi Member

Я теж задавалась цим питанням, і теж впевнена, що більшість витрат забудовника не зросли, особливо ЗП. Але хто ж хоче заробляти менше ?!! От вони і заробляють.

16. Ruta

Ruta Well-Known Member

Квартир на поверсі дійсно багато, в старих багатоповерхових будинках іто по 4

17. Volodja

Це погано? Чим?

18. Neosoftlviv

Neosoftlviv Well-Known Member

Підкажіть будь-ласка, як відбувється підключення котла, чи потрібен стабілізатор напруги для гарантії котла (знаю що в деяких новобудовах так), та як швидко приходить представник від арістону

19. Volodja

Стабілізатор потрібен. Можна купити самому, або в того пана, який запускає опалення. Як швидко приходить майстер - на коли домовитесь, тоді і прийде ;)

20. Neosoftlviv

Neosoftlviv Well-Known Member

А в того пана скіки коштує стабілізатор і які його характеристики?

а де твій аватар? :)