Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Kiryusha

Kiryusha Active Member

Задзвонивши можна взнати про вільні квартири, які вас цікавлять. Принаймі мені таку інформацію надали:)

2. Toxa

Toxa Active Member

Скажіть чи хтось перевіряв документи забудовника на право забудови? Чи не буде з цим проблем?

3. Toxa

Toxa Active Member

Хтось може дати відповідь на це запитання?

4. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Ми радилися з нотаріусом, але ніякої конкретики не почули. Нотаріус сказав, що ми або йдемо на ризик, або - ні. Ніяких гарантій. Ми ризикнули і уклали цей попередній договір.

5. Suruiyuan

Suruiyuan New Member

Всім привіт! Підкажіть будь ласка, ми плануємо купляти квартиру в ТРЕТІЙ черзі, чи хтось купив вже майбутню квартиру в майбутньому будинку!? Враховуючи нинішній стан справ у державі та загрозу обвалу гривні, які гарантії що будинок буде добудований і ще й вчасно!? Будемо вдячні за любу інформацію!

6. novoselik

novoselik Well-Known Member

Вони вартість квартир рахують в у.о., якщо я правильно зрозумів, тому при падінні гривні можна чекати проблем. В цьому сенсі наприклад еко дім більш раціонально робить, всі ціни в гривнях.

п.с. оновили сайт, зараз в стадії наповнення, сподіваюсь щось зроблять щоб можна було дізнатися про вільні квартири та їх вартість.

7. Bambook

Bambook Persona non grata

Гарантій жодних, це ж очевидно. Зараз ні з ким гарантій нема, раніше можна було принаймні дивитися на "послужний список", але після кількох ситуацій, наприклад, з Комфортбудом, вже і це гарантій жодних не дає...

До речі, тут кілька цікавих моментів про цей будинок, хоч може не зовсім в тему:

http://alex-shutyuk.livejournal.com/130786.html

8. SergykS

SergykS New Member

9. Ruta

Ruta Well-Known Member

Прочитала цей коментар, трохи моторошно стало... Але думаю, що тут без конкурентів не обійшлося. Навряд вони б ризикували будувати на цій землі такий великий комплекс, якщо б були виявлені грунтові пустоти.

10. Sutomore

Нам також обіцяли Вісман ( хоч профі-майстри від нього не в захопленні ), але поставили Арістони, декому з мешканців встановили цей-таки Вісман, взявши за нього доплату. Ми хотіли за доплату Вайленд - нам категорично відмовили!

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

Згідна, і зразу ж " рекламація " інших забудовників....До речі величезні карстові пустоти і під Науковою ( про це нам на лекціях наш геолог розповідав)

11. Ruta

Ruta Well-Known Member

[/COLOR]
    Згідна, і зразу ж " рекламація " інших забудовників....До речі величезні карстові пустоти і під Науковою ( про це нам на лекціях наш геолог розповідав)[/QUOTE]
    В електронному листі до ЖК "Добра оселя" я попросила прокоментувати чутки щодо недотримання умов будівництва, недослідження грунтів, тріщини плити тощо. У відповідь я отримала листа від працівника ТКС такого змісту: "Добрий вечір я так розумію Ви ці репліки з чогось вичитали, що тут коментувати, нажаль здорова конкуренція в нас працює, писати можна будь що і вигадувати також, ще речі не прикріплені фактами.
    Як люди таке можуть вигадувати. На сьогоднішній день довожу до Вашого відома земельна ділянка перебуває в оренді в компанії Кн.Ольга. що засвідчує документ з яким Ви можете ознайомитись в нас в офісі орендується земельна ділянка в Львівської міської ради після чого буде передаватись на баланс ОСББ. Про те що на земельній ділянці є якісь пустоти це також чиїсь вигадки, на території перебувала колишня військова частина після чого земельна ділянка була вся обстежена всі зайві речі вилучені.
    Ну а про плиту і що там сприяли не дослідження грунтів, то попросіть ту людину яка це написала хай наведе якісь факти і обґрунтує, бо вигадувати і я щось чула ми всі вміємо. Всі умови будівництва в нас дотримуються, те що когось з конкурентів не влаштовує що ми швидко і порівняно якісно будуємо, то їхні проблеми, прийдіть до нас і на будову і Ви побачите все самі.
    Я розумію що всі щі людські вигадки насторожують, але ми ведемо в порівняні з іншими нормальну здорову конкуренцію, пройдіться по всіх забудовниках, подивіться будівництво і прийдіть до нас у Вас буде з чим порівняти.
    Дякую за увагу!"
    Маю надію що все гаразд :)

12. Toxa

Toxa Active Member

До власників квартир в 1-ій черзі:
    Скажіть будь-ласка чи вже отримали ордер, чи були якісь проблеми, затримки і яке загалом враження від виконаних робіт і компанії?

13. Ruta

Ruta Well-Known Member

Оформлення документів про право власності перенесли на лютий:dntknw:

14. Volodja

Volodja Well-Known Member

Маю свіжу версію попереднього договору. Хочу наголосити, що вони щось там хімічать в плані курсу "долар-гривня": вже не посилаються на курс НБУ, а на такий собі сайт http://ua.kurs.com.ua/mejbank.о_О
    От прошу скан договору:

Вкладення:

• 1.jpg
      1.jpg
      Розмір файлу:
      91,7 КБ
      Переглядів:
      38
    • 2.jpg
      2.jpg
      Розмір файлу:
      93,3 КБ
      Переглядів:
      25
    • 3.jpg
      3.jpg
      Розмір файлу:
      93,6 КБ
      Переглядів:
      22
    • 4.jpg
      4.jpg
      Розмір файлу:
      96,6 КБ
      Переглядів:
      20
    • 5.jpg
      5.jpg
      Розмір файлу:
      63,3 КБ
      Переглядів:
      22
    • 6.jpg
      6.jpg
      Розмір файлу:
      54,7 КБ
      Переглядів:
      27
    • 7.jpg
      7.jpg
      Розмір файлу:
      26,8 КБ
      Переглядів:
      20
  15. novoselik

Купувати незбудовану ще квартиру, вартість якої прив'язана до курсу бакса? Ні, дурних немає... Це як валютний кредит, вже проходили.

16. Ruta

Ruta Well-Known Member

А хіба вони колись посилались на курс НБУ? Наскільки я знаю, вони з самого початку себе страхували посилаючись на міжбанківський курс валют.

17. Volodja

Ще в червні 2013 в них договір був інший (див. пост №2 цього форуму від mcandre)

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

Та то жесть, в договорі вони хитро понаписували для себе вигідні умови, жодних штрафних санкцій для них нема, все покладено на плечі клієнта.

18. novoselik

Теж порівняв договори, перший був реальним, той що зараз - жах.

Я б не ризикнув такий підписати. Це зашморг для інвестора. Зарплатня в гривні, курс 20, ні грошей ні житла. Тим більше, ситуація в економиці жахлива, вартість житла повинна падати, а тут чисте зростання.

19. Sutomore

На днях телефонували з оселі... Мабуть, багатьом. Сказали, що треба доплатити за 10 см житла і негайно, хоча перед тим казали, що ці 10 см нівелюються... Отаке-то, хімічать... Коли я сказала, що нами вже оплачено 100% суми за квартиру - мені не дуже ввічливо відповіли - от коли доплатите - тоді і буде 100%. Звичайно, для них зараз клієнти лише ті, хто в 2 і 3 секції, бо будуть ще платити. Також розчарування - це стояночка біля будинку - машини ніде буде поставити. Ця стоянка вже повністю заставлена авто, бо там вже їх офіс, а ще як розвинуть інфраструктуру - то взагалі...

20. Volodja

Ого, а у вашому договорі не вказано нічого про акт звірки? Бо в мої версії (див. вище, сторінка 1) вказано що доплачувати треба лише коли різниця скаладає більше 1 м.кв.

а де твій аватар? :)