Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. byd

byd New Member

Добрий день секція б1,однокімнатна 6 поверх.Будучих власників пропоную обмінюватися інформацією

2. Alexander Funtov

Alexander Funtov New Member

Вони ж говорили до кінця тижня буде 12.95?

3. jewelson

jewelson Active Member

б2 5поверх 1кімнатна

4. yura m

yura m Active Member

Я також не встиг, не дотримали вони свого слова, мабуть не думали що курс так різко зміниться.

5. v l a d

v l a d Well-Known Member

добрий день!повністю з вами згідний!

---------- Додано в 08:32 ---------- Попередній допис був написаний в 08:28 ----------

Ну взагалі в договорі прописано проплати згідно курсу НБУ!казали що 12.95 докінця тижня але вчора змінили на 14

---------- Додано в 08:51 ---------- Попередній допис був написаний в 08:32 ----------

Та хочу нагадати Що цей сайт створено для формування правельноЇ думки щодо забудовників та проведення скритоЇ реклами!Тому прошу відфільтровувати Інформацію особливо від таких форумчан як:
    GreK,Chuvachok,Dmetro D,mcandre!вони е на всіх форумах цього сайту!

• Подобається Подобається x 4
  6. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Взагалі-то я ваш сусід по будинку в цьому ж районі, який теж будується. Так само і GreK - він теж чекає свій будинок. Так що ми можемо хіба "скрито рекламувати" свої будинки, на які теж чекаємо :)))

7. v l a d

ви ше й сусід на набережному кварталі і мрії!))

8. OKus

OKus Well-Known Member

Ну що ж маленький підсумок про купівлю квартири в Добрій оселі.
    В травні цього року думав чи ризикувати, і вони таки підкупили хорошим курсом і практично готовністю будинку.

Тепер можу сказати що (на мою думку) це один з кращих забудовників.
    Будують швидко і якісно.
    При затримках переоформлюють договір з новою кінцевою датою.

Нюанси деякі були:
    Договір попередній закінчувався 31 липня але будинок ще не був готовий.
    Вони були дуже здивовані що в мене договір 31 липня і сказали що помилились :)
    Запитавши тут на форумі, більшість сказали що в них 31 вересня то можливо дійсно помилились.
    Договір не переоформлював, бо він автоматично продовжувався, право власності і основний договір отримав 11 вересня.
    Але без ключів :) Були не підключені газ і вода. Підписали додатковий договір про передачу квартири на 31.10
    Не хотіли віддавати ключі в зв'язку з підключенням газу яке відбувається в 3-4 етапи і кожного
    разу викликати всіх людей не завжди вийде, а якщо хтось не прийде то перевірки не буде. (хоча на мою думку причини в них були й інші)

31.10 отримав ключі і решта документів. Газу ще не було, але вода вже була. Газ підключили за тиждень.

Я задоволений, зараз поки питань до доброї оселі не маю, всі документи передали і всі комунікації підключено.

9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

v l a d, не кажіть дурниць... читайте добре...

10. v l a d

для перевірки моїх слів прошу зайти форумчан на форум Набережного кварталу!і на 1 сторінці побачите і Grek i Chuvachok з такоюж піснею!

11. Grek

Grek Well-Known Member

v l a d з якою піснею? чи ти просто пости набиваєш "ніпрощо"

12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

13. v l a d

як ви обидва одночасно активувалися!і пішли в захист!мабудь разом сидите!

---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ----------

я проти вас нічого немаю!просто нехочеться з майбутніми сусідами сидіти в МАТРИЦІ!і постійно отримувати інформацію то як все буде добре!

14. Grek

Grek Well-Known Member

А хто тобі заважає сидіти в МАТРИЦІ? По дописам і кількості помилок таке враження, що тобі щось є. Розслабся і все буде добре.

15. Ruta

Ruta Well-Known Member

Ми також дуже задоволені, отримали ключі і документи (2-га секція) минулого тижня (причому затримка була за нами), хоча згідно договору отримання права власності у нас передбачалось до 31 грудня 2014 р. До-речі, бачила їх журнал, ключі по другій секції вже майже всі отримали. Хто коли планує заселятись? Бо там зараз так холодно...

• Подобається Подобається x 1
  16. Volodja

Volodja Well-Known Member

В мене вже стартували ремонти там. Коли заселюся - важко сказати ;) Дехто вже й опалення запустив. Казали котел реально класно і тихо працює.

17. OKus

OKus Well-Known Member

Хотілось б до нового року :)

18. Takamine

Takamine Well-Known Member

які вам котли встановлювали?

19. v l a d

В секціі б1 будуть гнати 1 поверх в б2 залили подушку!До кінця зими планують вигнати 5 поверхів але думаю такими темпами зроблять більше.Розмовляв з прорабом,казав що будуть працювати якщо буде навіть -20с

20. Volodja

Volodja Well-Known Member

Але чи це так добре будувати при сильних морозах? Той моноліт не розсипиться потім?

а де твій аватар? :)