Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. v l a d

v l a d Well-Known Member

нажаль тільки!до 17 11 14 тобто ще тиждень !а потім згідно нбу!
    шукайте гривню:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

До речі, гарна новина для тих, хто переживав за ВВ лінії біля колії (Там є високовольтні вишки біля моста). Друг, який займається їх проектуванням, каже що вони практично не шкодять на відстані більше ніж 10 метрів. Біля них не треба робити санітарну зону.

Так що вони доволі безпечні.

3. v l a d

від 12.11.14 курс 14

4. byd

byd New Member

Добрий день секція б1,однокімнатна 6 поверх.Будучих власників пропоную обмінюватися інформацією

5. Alexander Funtov

Alexander Funtov New Member

Вони ж говорили до кінця тижня буде 12.95?

6. jewelson

jewelson Active Member

б2 5поверх 1кімнатна

7. yura m

yura m Active Member

Я також не встиг, не дотримали вони свого слова, мабуть не думали що курс так різко зміниться.

8. v l a d

добрий день!повністю з вами згідний!

---------- Додано в 08:32 ---------- Попередній допис був написаний в 08:28 ----------

Ну взагалі в договорі прописано проплати згідно курсу НБУ!казали що 12.95 докінця тижня але вчора змінили на 14

---------- Додано в 08:51 ---------- Попередній допис був написаний в 08:32 ----------

Та хочу нагадати Що цей сайт створено для формування правельноЇ думки щодо забудовників та проведення скритоЇ реклами!Тому прошу відфільтровувати Інформацію особливо від таких форумчан як:
    GreK,Chuvachok,Dmetro D,mcandre!вони е на всіх форумах цього сайту!

• Подобається Подобається x 4
  9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Взагалі-то я ваш сусід по будинку в цьому ж районі, який теж будується. Так само і GreK - він теж чекає свій будинок. Так що ми можемо хіба "скрито рекламувати" свої будинки, на які теж чекаємо :)))

10. v l a d

ви ше й сусід на набережному кварталі і мрії!))

11. OKus

OKus Well-Known Member

Ну що ж маленький підсумок про купівлю квартири в Добрій оселі.
    В травні цього року думав чи ризикувати, і вони таки підкупили хорошим курсом і практично готовністю будинку.

Тепер можу сказати що (на мою думку) це один з кращих забудовників.
    Будують швидко і якісно.
    При затримках переоформлюють договір з новою кінцевою датою.

Нюанси деякі були:
    Договір попередній закінчувався 31 липня але будинок ще не був готовий.
    Вони були дуже здивовані що в мене договір 31 липня і сказали що помилились :)
    Запитавши тут на форумі, більшість сказали що в них 31 вересня то можливо дійсно помилились.
    Договір не переоформлював, бо він автоматично продовжувався, право власності і основний договір отримав 11 вересня.
    Але без ключів :) Були не підключені газ і вода. Підписали додатковий договір про передачу квартири на 31.10
    Не хотіли віддавати ключі в зв'язку з підключенням газу яке відбувається в 3-4 етапи і кожного
    разу викликати всіх людей не завжди вийде, а якщо хтось не прийде то перевірки не буде. (хоча на мою думку причини в них були й інші)

31.10 отримав ключі і решта документів. Газу ще не було, але вода вже була. Газ підключили за тиждень.

Я задоволений, зараз поки питань до доброї оселі не маю, всі документи передали і всі комунікації підключено.

12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

v l a d, не кажіть дурниць... читайте добре...

13. v l a d

для перевірки моїх слів прошу зайти форумчан на форум Набережного кварталу!і на 1 сторінці побачите і Grek i Chuvachok з такоюж піснею!

14. Grek

Grek Well-Known Member

v l a d з якою піснею? чи ти просто пости набиваєш "ніпрощо"

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

16. v l a d

як ви обидва одночасно активувалися!і пішли в захист!мабудь разом сидите!

---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ----------

я проти вас нічого немаю!просто нехочеться з майбутніми сусідами сидіти в МАТРИЦІ!і постійно отримувати інформацію то як все буде добре!

17. Grek

Grek Well-Known Member

А хто тобі заважає сидіти в МАТРИЦІ? По дописам і кількості помилок таке враження, що тобі щось є. Розслабся і все буде добре.

18. Ruta

Ruta Well-Known Member

Ми також дуже задоволені, отримали ключі і документи (2-га секція) минулого тижня (причому затримка була за нами), хоча згідно договору отримання права власності у нас передбачалось до 31 грудня 2014 р. До-речі, бачила їх журнал, ключі по другій секції вже майже всі отримали. Хто коли планує заселятись? Бо там зараз так холодно...

19. Volodja

Volodja Well-Known Member

В мене вже стартували ремонти там. Коли заселюся - важко сказати ;) Дехто вже й опалення запустив. Казали котел реально класно і тихо працює.

20. OKus

OKus Well-Known Member

Хотілось б до нового року :)

а де твій аватар? :)