Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Volodja

Volodja Well-Known Member

А щось відомо на рахунок води в 2-й секції? Коли буде?

2. Kiryusha

Kiryusha Active Member

Були на будові наприкінці літа, то вихід з вітальні був. Треба заїхати, подивитись, бо ніхто не попереджав, що щось будуть замуровувати.

3. Toxa

Toxa Active Member

Дружина була сьогодні на будові, сказали, що змінили проект за побажанням більшості - замурували і дверей робити не збираються... "Робіть самі після здачі будинку..." От тепер виникає питання, хто ця більшість, нас, наприклад, ніхто про це не питав. Цікаво чи є присутні на форумі кого про це повідомляли?

П.С. Kiryusha у вас який поверх?

---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

Спасибі ))) Але питання було трохи інакше ;)

4. Kiryusha

Kiryusha Active Member

4 пов. А у Вас? Сьогодні-завтра плануємо заїхати, подивитись. Можливо так і буде краще... Але на рахунок того, що про такі речі попереджають, будемо сваритись! ;-)

Останнє редагування: 21 жов 2014
  5. Toxa

Toxa Active Member

У нас 6-ий. Мені, наприклад, дуже подобається те, що є ще один вихід на балкон...

6. OKus

OKus Well-Known Member

Що сказали по другій секції сьогодні:

З газом все добре, ніби все майже закінчили, лічильники опломбовані.
    Зараз займаються підкачкою води і обшивають ліфт.

На 1 число все має бути готове - вода, електрика, газ.

• Подобається Подобається x 1
  7. Volodja

То тішить. А не питали, коли вони вже почнуть видавати ключі?

8. OKus

OKus Well-Known Member

Казали на 1 листопада.

Я думаю що вони крім того всього що сказали, зараз ще доставляють батареї в квартирах бо я як останній раз був то в моїй ще не було. І напевно перевіряють їх.

9. Volodja

Ну хоч так. Мені не принципово чи ключі мені дадуть 1 листопада, чи 2-го, але в мене в основному договорі вони зобов'язалися видати ключі до 30 жовтня! Цікаво чого саме 30, адже жовтень має 31 день. Ну то таке... Але той факт шо з першого листопада - вже неприємно. Ясно шо судитися через порушення умов договору не хочеться, але можна. А ше мене здивує якщо вони навіть не передзвонять і не попередять про це...

10. OKus

OKus Well-Known Member

Можливо і швидше будуть видавати, як по договору, може просто так сказала мала на увазі що в кінці місяця, це ж не офіційно сказали що не раніше 1 листопада будуть ключі. Можливо швидше а можливо і пізніше я думаю вони того самі точно ще не знають. Тішить що газ кажуть що буде.

• Подобається Подобається x 1
  11. Volodja

Боюся тішитися наперед, але то взагалі заєбісто, якщо світло, вода і газ будуть :D

12. Volodja

З наступного тижня обіцяли видачу ключів. Світло/газ/вода готові ;)

• Подобається Подобається x 2
  13. yura m

yura m Active Member

3 та 4 секції складаються із двох частин, чи хтось в курсі як їх планують здавати як один обєкт на одну дату чи по частинах ?

14. v l a d

v l a d Well-Known Member

добрий день!чи е хтось з секціі б1 та б2 відгукніться?

15. Ruta

Ruta Well-Known Member

Класно:yahoo: А що вам сказали на рахунок акту здачі?

16. Volodja

Перед підписом акту буде фінальний огляд своїх довгожданних метрів, тоді акт і ключі ;)

17. Christina Fedyna

Christina Fedyna New Member

:uanew: Забронювала в Б2) якраз думаю ще до середи)

18. v l a d

думайте!вирішуйте!це непоганий варіант!

19. v l a d

Почитав відгуки тут і на інших форумах на цьому сайті і пришов до висноку що 60℅ форумчан `заслані козачки`для формування правильноі думки

20. Volodja

А інші форуми, то які?

а де твій аватар? :)