Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Вітаю! Як підключать комунікації буде взагалі чюдово.

ЗЫ. А взагалі будівництво йде повним ходом і це тішить)))

2. argiparov

argiparov Member

OKus скажіть будьласка скільки коштує оформлення документів на право власності і хто тим займається

3. amin

amin Member

Будь-ласка - Набережний квартал і Авалон на Любінській ціна 500$, Ренуар на Кн.Ольги від 550$; в районі 600-650 у.о. - ЖК на Скорини; новобудови від Галжитлобуду, ЖК на Тернопільській, ЖК на Шевченка від Інтергалбуду, 700-750 у.о. - Рубчака, і ще купа варіантів в різних кутках Львова. Як то кажуть - "до кольору, до вибору...".

Спасибо за подборку цен во Львове. Почему в Украине так все ориентированно на доллар. Я был во многих странах и все они чтят свою нац. валюту. В Украине гривну не уважают. Мы же не получаем зарплату в долларах. И любой скачек доллара сразу ударяет по наших карманах. ДО посоветовал бы зафиксировать цену кв.метра в гривнах. Если гривна будет так падать и дальше. то также будут падать продажи ДО. А это чревато остановкой строительства.

4. OKus

OKus Well-Known Member

Я робив нотаріально повірений попередній договір і відповідно основний.
    При укладанні попереднього сплачується 1% від вартості квартири державного мита і 700 грн послуги нотаріуса.
    При укладанні основного сплачується 1% від вартості квартири в пенсійний фонд і 1500 грн нотаріусу.

Якщо не завіряти нотаріально то послуги нотаріуса не сплачуються і здається якийсь один відсоток не платиться, але я не впевнений то треба перепитувати.

Тим займається Добра Оселя ви тільки приходите до нотаріуса підписувати документи і оплатити пф і послуги нотаріуса.

Як це виглядає не нотаріально я не знаю.

5. argiparov

argiparov Member

OKus Вартість квартири рахується по курсу долара на момент укладання основного договору?

6. OKus

OKus Well-Known Member

Вартість квартири з самого початку рахувалась в дол. Коли я купував то в них була акція і курс 10.50
    Я сплачував повністю всю суму одразу в гривнях при укладанні попереднього. Більше нічого не доплачував, сума вже не змінювалась при укладанні основного договору.

7. GreKri

GreKri Well-Known Member

Вітаю вас. В мене запитання: в цьому нотаріальному договорі є прописано про терміни та строки підписання акту прийому передачі? І що там зазначено про перехід права власності - право власності на квартиру виникає з моменту підписання договору чи акту? Буду вдячний за відповідь.

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

Основний договір має укладатись виключно в нотаріальні формі незважаючи на те, як укладався попередній договір. Щодо цін, для тих хто попередній договір нотаріально не посвідчував приблизно виглядатиме так: держмито + пенсійний фонд 2 % від вартості квартири і послуги нотаріуса 1500 грн.

Останнє редагування: 11 вер 2014
    • Подобається Подобається x 1
  8. Volodja

Volodja Well-Known Member

А оці 2% від суми в гривні чи в доларах?

9. OKus

OKus Well-Known Member

Прописано підписання акту прийому передачі до 30 жовтня. На рахунок переходу права власності то не пам'ятаю такого в договорі. Перегляну але думаю що з моменту підписання договору, тому що всі документи маю вже на руках.

---------- Додано в 09:37 ---------- Попередній допис був написаний в 09:36 ----------

Від суми в гривні.

10. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

До уваги мешканців 1 секції - маю запитання. Чи пропонували вам підписати договір ( ОСББ ) про надання послуг прибирання. Діло в тому, що я відмовилась це підписувати, оскільки в нас не було зборів ОСББ, ми не обирали голову ОСББ, а в договорі вже зазначена якась особа, яку нам нав'язують! о_О Також, прочитавши договір, знайшла там багато суперечливих моментів.

11. Volodja

А послуги прибирання чого: внутрішніх приміщень (сходових кліток) чи зовнішньої прибудинкової території?

12. Vadok

Vadok Well-Known Member

Яких суперечливих моментів???

13. Sutomore

Усього, що ви перелічили

14. Neosoftlviv

Neosoftlviv Well-Known Member

Ми підписували договір минулого тижня і нам дівчата сказали, що ми потім зможемо переобрати голову осбб на свій вибір, і що вони до цього відношення не мають. Думаю, що поки будинок добудується, то буде багато бажаючих щось змінити.

15. Volodja

Хотілося б почути когось з 1 секції про роботу ОСББ? Справляються з обіцянками?

16. Sutomore

17. Yuriy Seniuk

Yuriy Seniuk New Member

а всі нотаріально завірювали попередній договір?

18. Vadok

Vadok Well-Known Member

А навіщо завіряти нотаріально його, поясніть хто компетентний в цьому???!!! І коли його потрібно завіряти, одразу після підписання чи перед підписанням основного договору???
    Буду вдячний за розгорнуту відповідь!

19. Neosoftlviv

Neosoftlviv Well-Known Member

Ні, а навіщо?

20. GreKri

GreKri Well-Known Member

Договір підписується сторонами відразу в нотаріуса.

а де твій аватар? :)