Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Discussion in 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка' started by mcandre, Jun 12, 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Як приклад - НК на Пулюя. м2 за 500-600 уо. Решта 200-300 уо піде на ремонт.

2. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Хто б що не говорив, а я буду робити ремонт в міру надходження коштів, хоча хочеться пошвидше. Є чітко визначені години, коли шум дозволено, а коли заборонено і ніхто не може прикриватися своїми малими дітьми. В мене теж діти малі, і я чудово розумію все і терплю.

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

Ви помиляєтесь. Думаю, що і заробітчани купують, і люди з доходом 3- 5 тисяч

• Подобається Подобається x 1
  3. denverod1

denverod1 Well-Known Member

У нас аналогічна ситуація ..

Тому мені дуже цікаво було почути думки інших людей, наразі одні кажуть купувати дешевшу квартиру, одні що як це купувати квартиру і не мати на ремонти, інші пропонують ремонт по 70 уо за метр, тому радує те що ми не одні такі бідосі :)

---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

Так з набережним я писав, що тоді не було такого варіанту, зараз для простих людей які дійсно не мають можливості це оптимальний варіант, але там теж є свої нюанси, я б тричі подумав перш ніш прийняти варіант з набережним.

І тут знову дилема, нехай квартира в набережному однокімнатна коштує 25 уо а в ювелірному 35, ремонт нехай 10 уо. Згідно вашої логіки, якщо у мене в кишені 35 уо тоді мені треба брати набережний, бо це 25 квартира + 10 ремонт. А інших варіантів ви не розглядаєте? Наприклад люди живуть з батьками, продали землі кусок, чоловік троха заробив на заробітк і назбирали нарешті 25 уо на однокімнатну але свою власну. Те саме і ви, якщо вам подобається ювелірний, беріть, будете жити там де мріяли, де вам подобається, проте з ремонтом зачекаєте пару років.

Якщо вам вже треба десь жити, беріть набережний.

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

П.с. Це називається у людини є вибір, якщо у вас вибору нема це не означає що його нема у інших.

4. Grek

Grek Well-Known Member

не правильно. якби я мав гроші в достатній кількості або був впевнений у власних можливостях, я б взяв дорожчий варіант - Ювелірний. Але виходячи із власних фінансів взяв той варіант який я зміг фінансово потягнути. Аналогічно і Ви в одному з дописів у темі Ювелірного писали що ви б можливо і хотіли поміняти на квартиру в Ювелірному але різниця в ціні не дозволяє вам цього, одже ви виходили із власних фінансових можливостей, а не мрій на той час, хоча теоретично могли припустимо продати машину чи позичити грошей і купити але тоді б ремонт був би у далекій перспективі. Зараз же ваші мрії що Ювелірного трохи згасли і ви зрозуміли що все-таки взяли оптимальний і дешевший варіант який вам найкраще по усім параметрам пасує, а не той про який ви іще місяць тому мріяли і вважали його за ідеал.

Будь-ласка - Набережний квартал і Авалон на Любінській ціна 500$, Ренуар на Кн.Ольги від 550$; в районі 600-650 у.о. - ЖК на Скорини; новобудови від Галжитлобуду, ЖК на Тернопільській, ЖК на Шевченка від Інтергалбуду, 700-750 у.о. - Рубчака, і ще купа варіантів в різних кутках Львова. Як то кажуть - "до кольору, до вибору...".
    А я так не думаю. Заробітчани мають більший дохід ніж 3-5 тис. грн. і звичайно що купують. А люди з доходом 3-5 тис. грн. на таку квартиру зможуть відкладати 15-20 років і то в умовах стабільності, а не постійної шокової девальвації і ше потім з 10 років робити ремонт (ось для прикладу denverod1 порахував, що тільки на підлогове покриття 30 тис. грн. - це ж скільки часу потрібно відкладати аби саму підлогу зробити).

• Подобається Подобається x 2
  5. OKus

OKus Well-Known Member

Але понаписували ніпрощо на 2 сторінки. Люди купують яку хочуть квартиру і роблять ремонти скільки хочуть ніхто їм того не забороняє. Про що тут дискутувати?

Отримав право власності на квартиру сьогодні від Доброї Оселі в 2 секції.
    Але ще не підключений газ. Обіцяють до кінця жовтня підключити газ і воду. Тоді буде підписаний акт прийому передачі і отримані ключі

6. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Ювелірний якісно будують, принаймі так це виглядає з того як була подана інформація, будинок наразі ще будується, вирізняється формами, матеріалами, вчора він був ідеалом, сьогодні це еко дім на стуса, завтра ще щось буде .. Але справа не тільки в ціні, навіть якби була однакова ціна ми б не обрали варіант ювелірного, у вас ж ситуація коли ви обрали не те що хотіли, тому що не вистачачило б на ремонт, правильно я розумію ? Я ж розглядав випадок що якщо вам все підходить то потрібно брати ювелірний а ремнот відкласти на потім, можливо окрім відсутності грошей вас ще щось не влаштовувало .. Повторюсь, ювелірний розглядався як ідеальний варіант на той момент по ціні/якості, але окрім ціни/якості є ще перелік вимог, бо у виборі береться увагу не тільки фасад, матеріал і ціна.

дуже добре що є вибір однокімнатних від 500 уо, 20 тис уо однокімнта квартира, по моєму ідеальний варіант

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

У вашій темі було затишшя то ми трохи їй рейтингу підняли :)

7. Uganka

Uganka Well-Known Member

100 % :)

8. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Вітаю! Як підключать комунікації буде взагалі чюдово.

ЗЫ. А взагалі будівництво йде повним ходом і це тішить)))

9. argiparov

argiparov Member

OKus скажіть будьласка скільки коштує оформлення документів на право власності і хто тим займається

10. amin

amin Member

Будь-ласка - Набережний квартал і Авалон на Любінській ціна 500$, Ренуар на Кн.Ольги від 550$; в районі 600-650 у.о. - ЖК на Скорини; новобудови від Галжитлобуду, ЖК на Тернопільській, ЖК на Шевченка від Інтергалбуду, 700-750 у.о. - Рубчака, і ще купа варіантів в різних кутках Львова. Як то кажуть - "до кольору, до вибору...".

Спасибо за подборку цен во Львове. Почему в Украине так все ориентированно на доллар. Я был во многих странах и все они чтят свою нац. валюту. В Украине гривну не уважают. Мы же не получаем зарплату в долларах. И любой скачек доллара сразу ударяет по наших карманах. ДО посоветовал бы зафиксировать цену кв.метра в гривнах. Если гривна будет так падать и дальше. то также будут падать продажи ДО. А это чревато остановкой строительства.

11. OKus

OKus Well-Known Member

Я робив нотаріально повірений попередній договір і відповідно основний.
    При укладанні попереднього сплачується 1% від вартості квартири державного мита і 700 грн послуги нотаріуса.
    При укладанні основного сплачується 1% від вартості квартири в пенсійний фонд і 1500 грн нотаріусу.

Якщо не завіряти нотаріально то послуги нотаріуса не сплачуються і здається якийсь один відсоток не платиться, але я не впевнений то треба перепитувати.

Тим займається Добра Оселя ви тільки приходите до нотаріуса підписувати документи і оплатити пф і послуги нотаріуса.

Як це виглядає не нотаріально я не знаю.

12. argiparov

argiparov Member

OKus Вартість квартири рахується по курсу долара на момент укладання основного договору?

13. OKus

OKus Well-Known Member

Вартість квартири з самого початку рахувалась в дол. Коли я купував то в них була акція і курс 10.50
    Я сплачував повністю всю суму одразу в гривнях при укладанні попереднього. Більше нічого не доплачував, сума вже не змінювалась при укладанні основного договору.

14. GreKri

GreKri Well-Known Member

Вітаю вас. В мене запитання: в цьому нотаріальному договорі є прописано про терміни та строки підписання акту прийому передачі? І що там зазначено про перехід права власності - право власності на квартиру виникає з моменту підписання договору чи акту? Буду вдячний за відповідь.

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

Основний договір має укладатись виключно в нотаріальні формі незважаючи на те, як укладався попередній договір. Щодо цін, для тих хто попередній договір нотаріально не посвідчував приблизно виглядатиме так: держмито + пенсійний фонд 2 % від вартості квартири і послуги нотаріуса 1500 грн.

Last edited: Sep 11, 2014
  15. Volodja

Volodja Well-Known Member

А оці 2% від суми в гривні чи в доларах?

16. OKus

OKus Well-Known Member

Прописано підписання акту прийому передачі до 30 жовтня. На рахунок переходу права власності то не пам'ятаю такого в договорі. Перегляну але думаю що з моменту підписання договору, тому що всі документи маю вже на руках.

---------- Додано в 09:37 ---------- Попередній допис був написаний в 09:36 ----------

Від суми в гривні.

17. Sutomore

До уваги мешканців 1 секції - маю запитання. Чи пропонували вам підписати договір ( ОСББ ) про надання послуг прибирання. Діло в тому, що я відмовилась це підписувати, оскільки в нас не було зборів ОСББ, ми не обирали голову ОСББ, а в договорі вже зазначена якась особа, яку нам нав'язують! о_О Також, прочитавши договір, знайшла там багато суперечливих моментів.

18. Volodja

Volodja Well-Known Member

А послуги прибирання чого: внутрішніх приміщень (сходових кліток) чи зовнішньої прибудинкової території?

19. Vadok

Vadok Well-Known Member

Яких суперечливих моментів???

20. Sutomore

Усього, що ви перелічили

а де твій аватар? :)