Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Neosoftlviv

Neosoftlviv Well-Known Member

Виклали фото 2-ї черги зсередини. Досить непогано :)

2. Martin Martin

Martin Martin Member

Цікавить по добрій оселі може хто знає як буде заїзд до 3 секціі і коли здача чи в термін?

3. mulik

mulik New Member

на минулому тижні заходили в офіс і питали про термін здачі 3 секції. все повинно бути вчасно, і вже навіть почали внутрішні роботи.

4. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

До півроку кажете - думаю, що не всім мешканцям дохід дозволяє...

• Подобається Подобається x 1
  5. Neosoftlviv

Neosoftlviv Well-Known Member

Та вже точно не на тисячу гривень живуть якщо на квартиру вдалося назбирати:nea:

6. amin

amin Member

Розпочато будівництво та продаж другого етапу.
    За більш детальною інформацією звертайтесь просто зараз у
    відділ продажу!
    Интересно, и по чем кв. метр на втором этапе?

7. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Ото мурашник буде!!! Ще першого не добудували.

8. GreKri

GreKri Well-Known Member

Стільки часу чекати на завершення будівництва щоб потім три роки тягнути із ремонтом... не розумію таких людей. Якщо знайшлись гроші на квартиру, то й на ремонт можна знайти, принаймі позичити і робити його як всі, тоді б таких проблем із шумом не було.

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

Ура, на квартири 2-ї секції вже є документи:yahoo: Вітаю власників! Тільки б із комунікаціями встигли до жовтня...

9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

А то як? Можна здати без комунікацій?

10. denverod1

denverod1 Well-Known Member

А варіант що хтось позичив частину і віддає аби викупити? новобуд не означає що там живуть одні програмісти чи приватні підприємці чи .. Як раніше робили ремонти? Заселялися в пусті квартири, спали на лінолеумі і поступово робили, кочуючи з одної кімнати у іншу або до знайомих поки паркет з лаком сохне, за пів року теоретично якщо середня зп 2-3 тис грн відкладається 12 тис грн, а одного підлогового покриття тільки треба від 30 тис грн, тому більшість роблять поетапно .. Розкажіть краще де ви за пів року візьмете 200 тис грн на ремонт, дуже цікаво буде ..

• Подобається Подобається x 2
  11. GreKri

GreKri Well-Known Member

Можу сказати особисто за себе. Планую продати авто, перейти на громадський транспорт та й підзичити також треба буде. Думаю що не всі, але більшість можуть знайти якийсь вихід із ситуації, головне бажання, адже квартири тут не дешеві, якщо знайшли люди такі гроші на квартиру то й на ремонт можна пошукати. Інша справа, що не всім так спішно заселятись.

12. denverod1

Ми теж хочемо продати авто, але це покриє лише частину, у ту ціну не входить мебель чи столики за тисячу уо :) тому той хто має бізнес для нього ремонт реально за пару місяців а для простих людей економити на матеріалах, щось самому робити ..

13. Uganka

Uganka Well-Known Member

Годину вже міркую,якщо позичив гроші і треба віддавати,то навіщо ремонт за 200 тис.?Може краще на землю повернутися? А ще машину продати,щоб столик за тис уо купити:crazy: Навіщо? Хіба машина набридла,інших пояснень не знайшла :)

14. denverod1

200 тис то є 14 уо умовно кажучи 200уо /метр, про столик за 1 уо мови взагалі не йде, це я як приклад що хтось столики за такі гроші купує , відповідно має гроші на швидкий ремонт. Машини впали в ціні, ринок стоїть, якщо ми йдемо у європу то нас чекає те саме що і чехів, естонців, усі хто мали авто продаватимуть їх, зарплата буде йти на продукти, комуналку. Міняються пріорітети, люди розуміють що бензин по 17 грн при нинішніх зп

15. Uganka

Uganka Well-Known Member

Ну ви розумієте,що сам ці гроші вкладені в ремонт ви втрачаєте,якщо вам доведеться продати квартиру (бажаю щоб з вами ніколи такого не трапилось),бо нікому ваш ремонт не потрібен. Бо якщо
    то те саме буде і з квартирами,особливо великими, звісно при тих самих доходах. От я (тут я знов про досвід) і не розумію,навіщо стільки вкладати в ремонт,якщо невідомо що попереду. Навіщо ліпити 3х-ярусну стелю,наприклад,якщо гроші позичаєш,машину продаєш (вона може стати годувальницею в важкі часи). Бачу,що то все до ДО не має відношення,тому :sorry:

16. yura m

yura m Active Member

А хтось вже приблиблизно рахував скільки обідеться звичайний ремонт без шику, ну але звичайно і щоб виглядало нормально. Розумію що питання обширне ну але так приблизно.

17. promisto

promisto Well-Known Member

За 100уо на м2 площі квартири цілком пристойний ремонт виходить (натяжні або гіпсокартонні стелі, німецький ламінат, білоруські двері, іспанська плитка, французький санфаянс, фарба по 40-50 грн. за літру). В економ варіанті (українська плитка, український ламінат, українська фарба, недорогі двері) можна й до 70 вкластись.

18. denverod1

То ви в себе так рахували по 100? То з роботою майстрів, електрика, сантехніка? Ламінат по якій ціні ви рахуєте?

Ми закладаємо на підлогове покриття чи то масивна дошка чи то паркетна 500 грн метр , це найдешевше, 60*50=30 тис грн , тобто 2500 уо тільки дерев'яне покриття, 20 метрів ще плитки, це без врахування санвузлів ..

Якщо мова йде про лінолеум чи ламінат, все робити самому то так, може навіть і по 70 уо за метр вийде

---------- Додано в 09:43 ---------- Попередній допис був написаний в 09:30 ----------

Та продавати ніхто не збирається, якщо б і збирались то думаю очевидно робилося б все б'юджетно, а так будемо старатися робити простий але якісний щоб потім меньше вкладати чи переробляти.

Позичати гроші ви неправильно зрозуміли, я навів приклад що є люди котрим припустимо бракує 50-100 тис грн, вони їх зичуть у родини, на протязі року віддають, і далі починають займатися ремонтами, навіть якщо ви купуєте відразу квартиру новобуд за оту астромічну суму по нинішньому курсу то теж логічним є що повної суми на ремонт не всі мають, бо це не вторинка де старий ремонт але жити можна, люди купують новобуд не тільки ті що мають в запасі 200 тис грн на ремонти ..

Авто теж як приклад, люди їздили на авто, але міняються погляди, вони розуміють що домашній затишок є головнішим аніж возити свою п'яте місце, до того всього додалися ще нинішнє становище в країні, яке спонукає до того продажу, бо повторюсь мати авто сьогодні це розкіш, звісно якщо воно за 1 тис уо або як за кордоном старе до першої поломки і на утиль то питань нема , про авто яке годує сім'ю мови не йде, ми ж не говоримо про те як розрахуватися з боргами, а про те як робити ремонти, за які гроші, де взяти оту суму аби за пів року зробити і вїхати. Не потрібно заходити у крайнощі, ми розглядаємо звичайну ситуацію простого українця, як я вже наголошував не програміста де зп 15-20 тис грн чи бізнесмена у якого від 15 тис , можливо ви відноситесь до них тому ваше право думати інакше :)

19. Uganka

Uganka Well-Known Member

Може хтось мені пояснить,яка різниця,що лежить на підлозі-лінолеум,паркет,дошка,ламінат? Коли холодно,то люба з цих підлог холодна (жила в квартирах з усіма цими підлогами),треба ходити в капцях або стелити коврові покриття. Може душу гріє, те що ти можеш собі дозволити щось коштовніше?:)

20. promisto

promisto Well-Known Member

У мене буде дешевше в силу деяких обставин :blush:. Плитка вийде від 300 до 500 грн./м2 готового покриття
    Ламінат 200грн./м2 під ключ (плінтус не врахований). Паркетну дошку з масиву можна дешевше купити, хоча треба знати місця. А за 500грн./м2 навіщо паркетну дошку? - за ті гроші штучний паркет чудово виходить, навіть і в 400 з вологостійкою фанерою вкладетесь (якщо звичайно не художній і не дубовий). За роботу по паркету переважно беруть 100 грн./м2 за повний комплекс. За укладку ламінату 20 грн./м2
    А чим краща клеєна тришарова паркетна дошка від ламінату?

а де твій аватар? :)