Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. yura m

yura m Active Member

Ну я ж і не казав що він не потрібний. Про садочок то я мав на увазі, що садочок має дитячий майданчик який я думаю буде доступний для дітей. Але ще раз, я ЗА дитячий майданчик. Але і авто потрібно десь ставити.

2. Ruta

Ruta Well-Known Member

Були ми сьогодні на будові в 2-й секції. Дуже сподобались двері, добротні порівняно із іншими новобудовами та і якість штукатурки радує, все так рівненько. По деяких квартирах вже техпаспорти є, кажуть що скоро будуть документи. А щодо комунікацій, то сказали що до будинку вони вже підведені , але якщо не встигнуть до опалювального сезону їх підключити, то доведеться підключати після завершення опалювального сезону, що від них це вже не залежить ... ще потрібно укладати якийсь договір із експлутаційною організацією... Хтось в курсі, як це розуміти? Від кого залежить це підключення і як можна цей процес пришвидшити, щоб встигнути до опалювального сезону, бо нам толком не пояснили. Хотілось б взимку вже заселитись.

3. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

4. Volodja

Volodja Well-Known Member

5. mtc

mtc Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  6. Vadok

Vadok Well-Known Member

7. Neosoftlviv

Neosoftlviv Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  8. mtc

mtc Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  9. Joll

Joll Well-Known Member

10. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

11. Keith

Keith Well-Known Member

Нічого собі. З 1 до 5 ... А Ви сусідів тих питали, чи вони в курсі були коли новобудову купляли, що пару років ремонти будуть іти? Ну з їх сторони абсурд якийсь.
    Десь на форумах мам я читала що діти швидко до стуків-грюків звикають, навіть для психіки краще, ніж гробова тишина! А ще он випогодилося вже - мале в коляску і на свіже повітря, нехай спить собі під спів пташок на Алтайці;) і батьки заодно прогуляються, мо подобрішають:)))

12. Neosoftlviv

13. denverod1

denverod1 Well-Known Member

З 23:00 до 8:00 заборонено шуміти, інакше викликайте наряд, в обід то вже ніц не поробиш, в садочку діти сплять

14. Neosoftlviv

Хтось вже доплачував за квадратні метри після перемірювання площі в 2-й секції? В нас збільшилась площа на 2 кадрати і треба доплатити по курсу 12,5. По розмові з менеджерами зрозуміла , що комунікацій ще довго не буде, питала чи хоть воду дадуть, бо ж так розказували про власну насосну станцію, то казали, що тільки в жовтні будуть знати(((

15. Ruta

Ruta Well-Known Member

Дійсно прикро щодо комунікацій, нам сказали, що якщо до опалювального сезону їх не підключать, то доведеться чекати аж до його закінчення, а це
    березень - квітень. І толку з того, що будівництво вже завершене, із заселенням можливо доведеться зачекати ще майже 3 сезони:sad: оце буде облом. Цікаво чи реально робити ремонт без тих комунікацій...
    Нам також доведеться за 1,5 метра доплачувати згідно техпаспорту. А що вам обіцяли щодо оформлення документів на право власності, коли будуть оформляти?

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

З 23 год. це занадто... ремонти треба робити в робочий час, максимум до 19 год. Приходиш додому, хочеться відпочити, а не вислуховувати стукіт. Треба враховувати інтереси всіх. Та й добре б було, якби ремонти робили всі відразу до півроку , а не тягнули 3 роки.

16. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Та не всі мають змогу скоро робити ремонти , та й самі ремонти вічно не триватимуть бо це затратно так як дорога робоча сила, до 19:00 , уявіть ви з роботи вийшли о 18:00 поки доїдете і 19:00 , до 22-23 маєте 3-4 години шось по хаті поробити, або музику послухати чи на барабані пограти :)

17. Neosoftlviv

18. mtc

mtc Well-Known Member

Якщо комунікації не підключать, не буде води - тоді ремонт не можливо буде робити... (хіба хтось набереться сміливості і буде її носити відрами).. а в більшості всі будуть чекати весни.
    З 9.00-19.00 - було б в ідеалі виділити, як на мене, час для ремонт. робіт.
    Мені також потрібно доплачувати, квартира на 1-2кв метри більша, ніж зазначено у договорі. Сказали по курсу 12,5грн. В обмінниках на цей день курс був 13,99грн-14,5грн.

19. OKus

OKus Well-Known Member

Сумно виходить з Доброю Оселею з цими комунікаціями. Півроку сидіти тепер чекати? А потім починати ремонти і знову чекати...

Я пробував шукати норми що не дозволяють підключити після опалювального сезону газ до будинку і я такого не знайшов. Можливо хтось знає при чім тут опалювальний сезон до газу в будинку? Буду ще газовиків шукати і в них питатись.

20. Ruta

Ruta Well-Known Member

Та й щодо води цікаво в чому затримка, кажуть що підкачка води в 2-й секції, то в чому тоді проблема, чому до жовтня можуть не встигнути... Була б вода, то хоча б ремонт можна робити...

а де твій аватар? :)