Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. GreKri

GreKri Well-Known Member

Сьогодні розмістили на сайті нові фото, нажаль по 2-й секції нічого нового не показали:cry: Могли б і в середині зробити фотографії... До-речі що там кажуть по 2-й секції, коли документи обіцяють? по якому курсу зараз оплата?

2. OKus

OKus Well-Known Member

Документи обіцяють кінець серпня - вересень. По курсу нічого не знаю.
    БТІ вже квартири поміряли, готують документи.

• Подобається Подобається x 1
  3. Vadok

Vadok Well-Known Member

Всім привіт! Вже почали розчищати територію під 2 етап будівництва.
    Хто знає яка товщина даху і яка там тепло і гідро ізоляція??? Техповерхів не буде, от і цікаво чи не буде жарко?
    До речі, говорив з майстрами, які вже роблять ремонти в квартирах, кажуть що надиво все рівно і якісно зроблено і нічого переробляти не потрібно!!!

4. GreKri

GreKri Well-Known Member

5. Vadok

Vadok Well-Known Member

6. yura m

yura m Active Member

Судячи з проекту то не багато, але це лише проект, а в реальності побачимо. Але якщо дійсно буде дитячий садок. Тоді в дворі дитяча площадка "можливо" (звичайно і зайвою не буде, але сутуація така) не потрібна.

7. GreKri

GreKri Well-Known Member

А яке відношення садок має до дитячого майданчику... В садок будуть пускати лише вихованців цього закладу і то в певні години... А як іншим дітям? Більшість мешканців цього будинку - це молоді сім'ї з дітьми. Тому дитячий майданчик в подвір'ї є просто необхідним!

8. Ruta

Ruta Well-Known Member

Цілком з вами згідна, дитячий майданчик потрібний. При купівлі квартири в ДО, для нас це була одна із основних переваг. Ходити на чужі майданчики якось не дуже хочеться, а садочок в них тільки в планах.

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ----------

Сьогодні розмістили на сайті нові фото і знову по другій секції вони ті самі, нічого нового.Та покажіть вже нам, що там в середині.
    Хтось вже бачив як буде виглядати той під'їзд, коридори, котли, чи все так само як в 1-й секції чи по іншому, бо немає можливості туди сходити подивитись.

9. Vadok

Vadok Well-Known Member

Я бачив, виглядає дуже пристойно!!!
    Не розумію чому не виставлять фото з підіїзду і поверхів, вважаю є що показати!

10. Volodja

Volodja Well-Known Member

Комусь відомо які доступні інтернет і ТВ провайдери в 1-й секції?

11. yura m

yura m Active Member

Ну я ж і не казав що він не потрібний. Про садочок то я мав на увазі, що садочок має дитячий майданчик який я думаю буде доступний для дітей. Але ще раз, я ЗА дитячий майданчик. Але і авто потрібно десь ставити.

12. Ruta

Ruta Well-Known Member

Були ми сьогодні на будові в 2-й секції. Дуже сподобались двері, добротні порівняно із іншими новобудовами та і якість штукатурки радує, все так рівненько. По деяких квартирах вже техпаспорти є, кажуть що скоро будуть документи. А щодо комунікацій, то сказали що до будинку вони вже підведені , але якщо не встигнуть до опалювального сезону їх підключити, то доведеться підключати після завершення опалювального сезону, що від них це вже не залежить ... ще потрібно укладати якийсь договір із експлутаційною організацією... Хтось в курсі, як це розуміти? Від кого залежить це підключення і як можна цей процес пришвидшити, щоб встигнути до опалювального сезону, бо нам толком не пояснили. Хотілось б взимку вже заселитись.

13. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

14. Volodja

Volodja Well-Known Member

15. mtc

mtc Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  16. Vadok

Vadok Well-Known Member

17. Neosoftlviv

Neosoftlviv Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2