Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. OKus

OKus Well-Known Member

По договору то підписання основного договору 31 липня. Кажуть що встигають і тоді мали б бути вже документи. Все не маю часу зайти глянути що там всередині. Можливо завтра забіжу бо в суботу свято, майстри працювати напевно не будуть і відповідно пускати всередину теж не будуть. То або завтра або вже а понеділок. Але думаю що мають встигнути там вже не так багато залишилось.

2. GreKri

GreKri Well-Known Member

А коли ви приблизно укладали попередній договір? Просто в нас згідно попередньому договору підписання основного договору заплановане до 30 грудня 2014 року і це також по 2-й секції... Ми укладали його в жовтні 2013-го року

3. OKus

OKus Well-Known Member

У вас напевно договір без нотаріального посвідчення? Тоді дати там нема точної.

Я підписував в квітні-травні цього року

4. Neosoftlviv

Neosoftlviv Well-Known Member

В нас в договорі березень 2015 року і також 2 секція, укладали ми договір у вересні. Я так розумію зо під кожного покупця робилися різні дати в залежності від етапу робіт на будівництві

5. GreKri

GreKri Well-Known Member

Ого... Дійсно по мірі завершення робіт. Напевно рік тому вони прогнозували, що будівництво буде більш тривалішим, а в травні 2014 вже йшло до фінішу, випереджався графік, от вони і встановили дату липень 2014 р.,

6. Joll

Joll Well-Known Member

7. yura m

yura m Active Member

Питання до тих хто живе у 1 секції чи відчувається в будику коли проїжає трамвай? Бо в центрі добре відчувається.
    Планую купувати у 4 секції.

8. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Так, звісно, що відчувається. Але до цього швидко звикаєш.:facepalm:

• Подобається Подобається x 1
  9. OKus

OKus Well-Known Member

Був в ДО в 2 секції на вихідних. Загальний коридор практично готовий до ставлення плитки фінішної обробки стін. В деяких квартирах вже стоять двері, я от в свою не попав бо були двері, а ключів не мали. Вже вентиляція для котла зроблена, я так розумію по квартирах теж вже практично все готове.

Тепер щодо термінів здачі. В мене в договорі прописана дата 31 липня і я почав їх розпитувати чи встигають за тих пару днів. Вони були дуже здивовані що в мене так швидко прописано казали що здача в вересні. От тепер напевно будуть готувати ще один договір про продовження.

10. GreKri

GreKri Well-Known Member

А яка шумоізоляція, ремонти сусідів дуже заважають?

11. yura m

yura m Active Member

Дякую. Половину суми вже внесли ))) А у вас вікна на Кн.Ольги? У нас так)))

12. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Так, усі вікна в нас на Кн. Ольги:)

13. yura m

yura m Active Member

Щось давно фото не появлялись на сайті ))) Там є якийсь рух???

14. GreKri

GreKri Well-Known Member

Вчора проїзджали по вул. кн. Ольги, рух є. Принаймі 3-тя секція - вже майже 11 поверхів)

15. yura m

yura m Active Member

Це радує. Хоч наша в 4 секції ))) Але думаю, що будуються усі поступово.

16. Grek

Grek Well-Known Member

У них знову акція:
    Літній розпродаж квартир
    Всі бажаючі можуть придбати квартиру в ЖК Добра оселя»
    за ціною 8700 грн/м.кв.
    Всю додаткову інформацію Ви можете дізнатися, звернувшись в відділ продажу

17. yura m

yura m Active Member

Думаю це ціна не на всі квартири.

18. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Взяли і ми 3-ох кімнатну в 5 секції акційну по 7900. Планування пропонували 2 варіанти - з гостьовою в 23 кв або кухня-вітальня близько 28 кв і 3 кімнати 12-13 кв. Крім того змінено трохи планування порівняно з тим що на сайті, добавили другий балкон з кімнати. Планування гарне, вроді нічого особливо змінювати не треба. Будемо надіятись побудують.

Перечитав вітку і так і не зрозумів про що йшлося на рахунок сантехніки. То вони пропонують свій проект і майстрів за окрему плату? В мене в договорі сантехніку вони не ставлять, тільки котел і лічильники і все. І ще чи можна покласти теплу підлогу самому, а вони потім стяжку залиють чи як то виглядає?

19. yura m

yura m Active Member

Також думав за підігрів підлоги у ванній, але чи справді він так необхідний якщо це не 1 поверх ? Плануєте у ванну, туалет та кухню?

20. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Тепла підлога дає економію тепла на 15-20% і більший комфорт в квартирі по відчюттям (ноги в теплі, голова в холоді). І так планую через те що це 1 поверх (над комерційними приміщеннями) і ще під 2 кімнатами і ванною арка буде. В принципі це не велика проблема, ми рахували тепловтрати (жінка проектант систем опалення), треба 2-3 см додаткової ізоляції покласти і буде нормально. Тобто все одно дешевше буде чим така ж квартира на поверх-два вище (+10-12тис. у.е).

В ванну планую основний вузол, то там всі труби будуть сходитись, відповідно ванна і туалет спеціально кластись не будуть, достатньо підводок). А так планую кімнати і студіо як основне опалення.

а де твій аватар? :)