Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Дійсно, в 1 секції вже є мешканці.

2. OKus

OKus Well-Known Member

Теж підтримую що з ОСББ погоджувати, хоча якщо хтось захоче то зробить собі і сам.

В 1 секції висить документ де показано можливі місця розташування кондиціонерів.

3. Ruta

Ruta Well-Known Member

На сайті Доброї оселі розміщено оголошення про те, що в 1-й секції функціонують усі комунікації, навіть працює ліфт, ведеться цілодобовий відео нагляд, здійснюється охорона комплексу.

4. Sutomore

Так, ліфт дійсно працює, але недобросовісні майстри перевантажують його будматеріалами, тому побачимо скільки він ще витримає.

5. OKus

OKus Well-Known Member

6. mikeng

mikeng Well-Known Member

подивився планування 3к квартири в 5 секції і зрозумів чого така ціна
    якось безтолково вкрай як на мене

7. OKus

OKus Well-Known Member

Планування досить хороше, якщо об'єднати вітальню з кухнею або просто забрати ту стіну що робить коридор то нормально - дві окремі кімнати і велика вітальня (або вітальня студіо з кухнею). Це мені так подобається а може комусь і ні :)

8. Neosoftlviv

Neosoftlviv Well-Known Member

Навіть в розстрочку дають ці квартири і ціну фіксують в грн

9. denverod1

denverod1 Well-Known Member

660 уо за метр нормально, планування теж непогане, якщо район підходить то вартує брати

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

60 тис уо квартира 91 квадрат у новобуді

10. Ruta

Ruta Well-Known Member

Мені дуже сподобалась сходова клітка в 1-й секції. Панорамні вікна, горизонтальне розміщення сходів по відношенню до вікна... Сучасно і оригінально продумано. А в 2-й секції сходова клітка як у звичайній хрущовці:sad: Правильно тут пишуть, що 1-ша секція найпоказовіша. Цікаво, чим ще будуть відрізнятись ці будинки...

11. Ruta

Ruta Well-Known Member

А який термін розстрочки? Бо на попередні секції також дають розстрочку, але лише до завершення будівництва.

12. mtc

mtc Well-Known Member

В 1 секції - 2 ліфта...
    А в 2 секції - лише один... якщо я не помиляюсь...

В 2 секції вирішили заробити на кладовках між поверхами.. Якщо б перша секція не була б показовою - зробили би аналогічно..

13. Ruta

Ruta Well-Known Member

І це при тому, що в 1 секції 6 квартир на поверсі, а в 2-й - 7 квартир.

14. argiparov

argiparov Member

В 1 секції на останньому поверсі знаходиться офіс ТКС і тому напевно один з ліфтів буде як службовий

15. OKus

OKus Well-Known Member

Хотів в суботу зайти глянути що там в середині вже зробили, але не мав як. Можливо хтось ходив, розкажіть?

16. Volodja

Volodja Well-Known Member

Маєш на увазі 2-гу секцію?

17. OKus

OKus Well-Known Member

Так. Цікаво що вже зроблено в загальному коридорі і чи повністю вже вентиляцію для котла зробили, бо там не всюди була.

18. Sutomore

Другий ліфт 1 секції - не для мешканців, а виключно для керівництва і власників комплексу.

19. Volodja

Volodja Well-Known Member

От і маєш....показуху вони зробили.

20. GreKri

GreKri Well-Known Member

Мені також дуже цікаво, що там і як? Коли будуть завершувати? Дайте будь-ласка відповідь на це запитання.

а де твій аватар? :)