Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Ruta

Ruta Well-Known Member

А який термін розстрочки? Бо на попередні секції також дають розстрочку, але лише до завершення будівництва.

2. mtc

mtc Well-Known Member

В 1 секції - 2 ліфта...
    А в 2 секції - лише один... якщо я не помиляюсь...

В 2 секції вирішили заробити на кладовках між поверхами.. Якщо б перша секція не була б показовою - зробили би аналогічно..

3. Ruta

Ruta Well-Known Member

І це при тому, що в 1 секції 6 квартир на поверсі, а в 2-й - 7 квартир.

4. argiparov

argiparov Member

В 1 секції на останньому поверсі знаходиться офіс ТКС і тому напевно один з ліфтів буде як службовий

5. OKus

OKus Well-Known Member

Хотів в суботу зайти глянути що там в середині вже зробили, але не мав як. Можливо хтось ходив, розкажіть?

6. Volodja

Volodja Well-Known Member

Маєш на увазі 2-гу секцію?

7. OKus

OKus Well-Known Member

Так. Цікаво що вже зроблено в загальному коридорі і чи повністю вже вентиляцію для котла зробили, бо там не всюди була.

8. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Другий ліфт 1 секції - не для мешканців, а виключно для керівництва і власників комплексу.

9. Volodja

Volodja Well-Known Member

От і маєш....показуху вони зробили.

10. GreKri

GreKri Well-Known Member

Мені також дуже цікаво, що там і як? Коли будуть завершувати? Дайте будь-ласка відповідь на це запитання.

11. OKus

OKus Well-Known Member

По договору то підписання основного договору 31 липня. Кажуть що встигають і тоді мали б бути вже документи. Все не маю часу зайти глянути що там всередині. Можливо завтра забіжу бо в суботу свято, майстри працювати напевно не будуть і відповідно пускати всередину теж не будуть. То або завтра або вже а понеділок. Але думаю що мають встигнути там вже не так багато залишилось.

12. GreKri

GreKri Well-Known Member

А коли ви приблизно укладали попередній договір? Просто в нас згідно попередньому договору підписання основного договору заплановане до 30 грудня 2014 року і це також по 2-й секції... Ми укладали його в жовтні 2013-го року

13. OKus

OKus Well-Known Member

У вас напевно договір без нотаріального посвідчення? Тоді дати там нема точної.

Я підписував в квітні-травні цього року

14. Neosoftlviv

Neosoftlviv Well-Known Member

В нас в договорі березень 2015 року і також 2 секція, укладали ми договір у вересні. Я так розумію зо під кожного покупця робилися різні дати в залежності від етапу робіт на будівництві

15. GreKri

GreKri Well-Known Member

Ого... Дійсно по мірі завершення робіт. Напевно рік тому вони прогнозували, що будівництво буде більш тривалішим, а в травні 2014 вже йшло до фінішу, випереджався графік, от вони і встановили дату липень 2014 р.,

16. Joll

Joll Well-Known Member

17. yura m

yura m Active Member

Питання до тих хто живе у 1 секції чи відчувається в будику коли проїжає трамвай? Бо в центрі добре відчувається.
    Планую купувати у 4 секції.

18. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Так, звісно, що відчувається. Але до цього швидко звикаєш.:facepalm:

• Подобається Подобається x 1
  19. OKus

OKus Well-Known Member

Був в ДО в 2 секції на вихідних. Загальний коридор практично готовий до ставлення плитки фінішної обробки стін. В деяких квартирах вже стоять двері, я от в свою не попав бо були двері, а ключів не мали. Вже вентиляція для котла зроблена, я так розумію по квартирах теж вже практично все готове.

Тепер щодо термінів здачі. В мене в договорі прописана дата 31 липня і я почав їх розпитувати чи встигають за тих пару днів. Вони були дуже здивовані що в мене так швидко прописано казали що здача в вересні. От тепер напевно будуть готувати ще один договір про продовження.

20. GreKri

GreKri Well-Known Member

А яка шумоізоляція, ремонти сусідів дуже заважають?

а де твій аватар? :)