Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Хіба що гаражі, а так - тихо, свіже повітря і супермаркети. Наша Добра оселя - це пил, дорога і брак паркомісць! Уже, правда, збирають ОСББ - відчуваю, що грошики вже скажуть платити...

2. Shuvana

Shuvana Member

3. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  4. amin

amin Member

Ми ще в роздумах,намалювався ще один варіант на Пулюя, Набережний квартал,от тепер не можемо вибрати,бо там дуже затишне гарне місце,але сумнівно по якості будівництва та й відгуки майже всі негативні[/QUOTE]
    Город пестрит бигбордами про Набережный квартал. Цена за кв.метр от 5900 гр., а это 490 дол. Думаю, что негатив пишут конкуренты, так как цена очень привлекательная. И район тотже и место хорошее.

5. OKus

OKus Well-Known Member

В Добрій Оселі сказали що підкачка на кожну секцію буде окрема. Що в другій вже поставили і навіть по-тестували.
    З першої секції хтось може сказати чи там теж поставили?

6. Sellena

Sellena New Member

хтось вже брав квартиру у 4-й секції ? як там справи із будівництвом ? насторожує цей пункт у договорі про курс долара на якомусь сайті ... :sorry:

7. OKus

OKus Well-Known Member

То вони так страхуються від зміни курсу. Попробуйте запропонувати прив'язку до курсу НБУ, мали б погодитись, бо зараз курс НБУ практично рівний міжбанку, а писали вони сайт бо раніше курс НБУ і реальний курс то були дві великі різниці :)

8. Ruta

Ruta Well-Known Member

На цьому сайті вказується офіційний міжбанківський курс, який відповідає реаліям сьогодення. До-речі зараз він майже такий самий як курс НБУ.

9. Ruta

Ruta Well-Known Member

Виявляється можна будувати, причому представники церкви кажуть, що це будівництво вже погоджене із керівництвом ЖК "Добра оселя", але вони про це замовчують. Бачили проект цієї церкви. Заввишки вона буде десь 11 метрів (десь на рівні 4-го поверху), купола шириною 6 метрів, висотою біля 30 м. І найгірше те, що відстань від стіни нашого будинку до церкви планується всього 15 метрів (мінімально допустима відстань для обєктів такої висоти - 20 м., це грубе порушенням будівельних норм). Адміністратор церкви каже, що її будівництво триватиме багато років, так як в них немає всіх коштів. Будемо мати під вікнами будівельний майданчик.:facepalm:
    Прошу всіх зацікавлених осіб, доки ще не розпочато її будівництво, переконувати адміністрацію церкви змінити проект, встановивши більшу відстань від будинку (мінімум 20 м. як це прописано в законодавстві) і будувати її не такою високою. Вони ще чекають на погодження якоїсь держ. установи.Також, у випадку якщо дійсно підтвердиться, що будівництво церкви планується з порушення буд. норм, прошу Добру Оселю включатись у процес та допомогти нам вирішити це питання.
    Я не проти будівництва церкви, але нехай її будують з врахуванням того що вона буде розміщена впритул до вікон двох житлових будинків!

* Згідно будівельних норм ДБН 360-92** "Планування і забудова міських і сільських поселень" відстань між житловими будинками, житловими і громадськими, а також між виробничими будинками треба приймати на основі розрахунків інсоляції та освітленості відповідно до встановлених норм та протипожежних вимог. Між довгими сторонами житлових будинків заввишки 4 поверхи і більше треба приймати відстані (побутові розриви) не менше - 20 м.

• Подобається Подобається x 2
  10. promisto

promisto Well-Known Member

5 метрів не буде панацеєю

11. mtc

mtc Well-Known Member

Я звичайно нічого проти не маю церкви.. але та церква буде заважати там частині людей, особливо 2,3,4 секції... на х.. мені дивитись на їх купула на рівні 4 поверху. А тимбільш хто живе нижче - буде закривати світло в кімнатах.
    Я тільки не зрозумів у вашому повідомленні як купала можуть мати 30м ? це взагалі виходить на рівні 10 поверху?
    Вони собі думають що всі з Д.Б. оселі тепер будуть туди ходити і можна зашибати бабло... і робити свій бізнес. Але моя нога там ніколи не буде! і пропоную взагалі нікому туди не ходити.. принаймі не давати кошти на будівництво.
    Особливо буде напрягати, якщо будуть шуміти зранку.

Я думаю що після здачі дому - треба буде зібратись частині людей, і щось погоджувати з ними. Це не є нормальним на відстані 15 метрів від свого вікна мати ще одну будову від якої буде іти шум.

12. OKus

OKus Well-Known Member

Я хоча й високо :) але мене теж це не радує. Треба буде якось домовлятись. Якщо не вийде то прийдеться робити терапію ранішнім роком :rock: з вікна, може тоді зрозуміють :sorry:

13. mtc

mtc Well-Known Member

я також так подумав.. або пару стікляних бутилок запустити по даху..
    я не збираюсь кожного ранку просипатись від шуму. Не хай усі свої колонки встановлюють в приміщенні.. а не на вулиці як вони люблять.

14. Dmytro D

Dmytro D Active Member

і таке пишуть набожні львів"яни))) колонки назовні якраз з думкою про тих, хто поряд. На рахунок 20 метрів - це між житловими будинками. Думаю змагатися за чий проект раніше затвердили теж не варто - церкві намалюють коли треба! Ближче до Бога будуть дві секції, та й все. Зранку не треба йти кудись в неділю, встав в дома і відбув службу.

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Думаю, що є певні санітарні норми - про це не треба забувати.

16. Ruta

Ruta Well-Known Member

Сама будівля 11 метрів, а купола порівняно із будівлею дійсно будуть дуже високі. Вони ще чекають на погодження проекту якоюсь держ. установою, маю надію що їм вона його не погодить, бо це порушення будівельних норм, так як один із будинків житловий. Та й навряд це сподобається мешканцям 5-ти поверхового будинку навпроти... Чим більше людей буде проти і активніше показувати своє незадоволення, може щось можна буде змінити. А якщо ні, то треба буде підключати зв'язки із відповідними держ. структурами які це погоджують, кудись звертатись. Бо потім таку квартиру із мурами прямо перед вікнами навіть не продаш. До-речі номер телефону адміністратора (настоятеля храму) є на дошці оголошень біля церкви. Може комусь вдасться його переконати.

17. mtc

mtc Well-Known Member

в такому випадку, я думаю багато хто буде збиратись, і відстоювати думку, що таке будівництво просто не можливе..
    Ще б було зрозуміло, якщо б церква була максимально на рівні з 3 поверхом (тобто 10метрів).. А якщо в них в плані будувати цілий палац - будуть мати проблеми від людей.

Ніхто ж не хоче щоб їхні вікна закривала інша будівля на відстані 15 метрів.
    Плюс там не така ж велика територія, щоб будувати таку будівлю.. і який смисл робити такі купула.. Це не церква Юри, де величезна площа під церкву.

Здадуть 2 секцію - треба буде зібрати підписи з людей і їхати в міську раду, та інші держ. структури.

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

А може хтось атеїст?
    В даному випадку ідеться мова, що всі хочуть спокою, і жити без шуму.
    А по-друге - це не зручніть коли ваші вікна закриває інша будівля в сам притик.
    15 метрів - між такими двума будівлями - це майже нічого.

Коли купувалась квартири в Добрій Оселі - їхні менеджери запевняли що будівництво такої церкви тепер там не можливе.

Ще одне - є квартири - вікна яких виходять тільки на цю сторону. І в дійсності - такі квартири в майбутньому буде фактично не реально продати, де вікна будуть закриті церквою.. особливо - 1-4 поверха... які коштували за 1кв. метр навіть дорожче, ніж ті що ідуть від 6 поверху. Хто захоче квартиру, де майже ніколи не буде попадати нормальне освітлення?

Також ведеться мова, щоб не було шумно. І мені реально насрати.. і думаю багатьом мешканцям цього дому також.. , що "колонки назовні якраз з думкою про тих, хто поряд"

18. Dmytro D

Dmytro D Active Member

я розумію Вас повністью, але тут вина тільки забудовника, які звикли брехати людям майже на все. І цим грішать всі, а потім з"їжджають на будь що. Я так з березня чекаю на обіцянку здати в експлуатацію Інструментальну від Еко-дому, а вони додали ще два під"їзди, хоча то була друга черга - думаєте вибачилися?))) Брешуть всюди, і найгірше, що з них нічого не взяти. І з приводу величини церкви - чим вона більша, тим довше її будуть будувати. Такі будови тривають 10 і більше років.

19. mtc

mtc Well-Known Member

В мене була розмова зі священником.

Сказав, що до нього вже кілька людей дзвонили.. і що якась жінка навіть судом пригрозила )
    Також сказав, що в нього коштів не має на цю церкву. І в нього була домовленість із "Доброю Оселею", що вони впритик там будують дім - а йому за це допоможуть збудувати церкву. Але тепер вони морозяться йому допомагати в цьому будівництві. Плюс важко тепер щось погодити по документах, тому що тепер там стоїть дім.

Крім цього він сказав, що все розуміє.. і якщо люди проти такої будови - відповідно він цього не буде робити, бо не хоче мати проблем з людьми, і щоб про нього щось погане говорили.
    Але, в цілому він має надію що цю свою територію що ззаду дому він зможе обміняти на якусь іншу, десь по близу, і там дальше поставити нову цервку. Але не під вікнами дому.
    Сам проект церкви був розрахований фактично на 9-10 поверхів.

20. Ruta

Ruta Well-Known Member

:)
    Будемо надіятись, що так і буде:). Але територія там величенька, тільки би там не збудували щось інше.

а де твій аватар? :)