Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. OKus

OKus Well-Known Member

Я адамас не розглядаю як конкурента ДО. Тому що розташування будинку, легко кажучи, не дуже мені подобається. Тим більше після прочитання тут гілки про цю новобудову. На кожний товар є свій покупець.

Мені подобається в ДО що я за 10 хв пішки можу бути на піскових озерах або горіховому гаю, так само до продуктового базару чи супермаркету, аквапарку. Також те що є трамвай на якому можна добратись в центр не забиваючись в маршрутку, хороша дорога.

Кожен вибирає по своїй потребі і кожному подобається різне.

• Подобається Подобається x 1
  2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Аргументи у вас серйозні :)
    Головне аби якісно було ..
    Базар усюди є, кому треба супермаркет є, головне аби школа була, садок.

А як вам розташування біля дороги?
    Озеро це добре, там купатися можна?

3. OKus

OKus Well-Known Member

Продовжувати дискусію вважаю не доречно. Кожен залишився при своїй думці.

4. denverod1

Так ви іншим допоможіть правильний вибір зробити

5. OKus

OKus Well-Known Member

Це дуже добре що там не можна купатись! Озеро в парку в місті зовсім не для того. Знаючи наших людей, якби там можна було купатись, це був би просто ужас!

Розташування біля дороги має свої плюси і мінуси. В першій черзі яка відразу біля дороги то звичайно що не добре, я там не розглядав квартиру. А в другій секції вже на багато краще особливо коли вікна виходять не на кн Ольги. Плюс ще в тому що вийшовши з маршрутки чи трамваю пройшов два метри і дома, не потрібно ходити якимись темними дворами.

6. denverod1

А яка ситуація зі школами і садками, яка відстань, це теж може стати в нагоді покупцям, навіть в майбутньому якщо продавати житло на це впершу чергу звертають увагу

7. OKus

OKus Well-Known Member

10 хв пішки біля макдональдса школа №31 і на бойчука садочок №73

http://wikimapia.org/#lang=en&lat=49.813723&lon=23.997520&z=17&m=b

8. denverod1

У нас доречі на демнянській теж три озера є, блія духовної семінарії, чистенькі, лавочки, філософський факультет, можна помедитувати, відстань доречі трохи ближче ніж вам до піскових, до школи нам 2 хв пішки, про базар мовчу, найбільший у західній україні, дороги нема бо будинок знаходиться на пагорбі а за вікном гай .. Зате у вас добре сполучення з центром міста , нам потрібно нозями до перехрестя йти

9. OKus

OKus Well-Known Member

Ну от кожен собі і вибирає де йому до вподоби. Але там біля вас ще є один об'єкт не дуже хороший, прямо біля будинку.

10. denverod1

Ну та про мінуси прийнято замовчувати :)
    Той об'єкт шо він є шо нема , впринципі на життя не впливає, от дороги наразі це мінус ..

11. mtc

mtc Well-Known Member

Район дійсно хороший, тому була вибрана ця будова.

Але у нас ішла дискусія за якість виконання робіт.

Труби там - .... - одним словом як повезе, в когось можуть служити довго, а в когось можуть по шву і через 2-3 роки розійтись.

Тому вибір за вами після здачі квартири.

Я вирішив, після здачі дому - їх замінити, щоб не мати проблем в себе, а тимбільш з сусідами.

Те ж саме з батереями - бачив я їх в перші секції. Сам мінімум який можна було дати на ту кімнату - такі і дали.

Але знову ж таки невідомо який метал.. і чи не почне зсереди утворюватись ржавчина ... через 2-3 роки..

Рекомендую всім не заливати звичайну воду для опалення квартири у вашу систему. Як мінімум залити дистильовану воду, що збереже надійсніть батереї на довший час. А краще використовувати спеціальну рідину для системи опалення.
    Спеціальний розроблений для опалювальної системи теплоносій - антифриз - є більш кращий для безпечної і довговічної роботи опалювальної системи.

Останнє редагування: 22 тра 2014
  12. denverod1

Наш прораб теж наголошував на тому, що поки ремонти пороблять треба в батареї залити щось там аби не ржавіли

13. mtc

mtc Well-Known Member

Пропишіть в google - "рідина для систем опалення" ... а ще краще зайти на форум, де це все обговорюють... - взяти звідти інформації, і окремо порадитись із сантехніком, або можна в любому магазині, де продають сантехніку (на тому ж ринку "Південний")

14. mtc

mtc Well-Known Member

Всю відповідальність по не якісній сантехніці повинна брати на себе фірма ТКС.
    Також якщо ви затопите або вас затоплять - ремонт повинна вона відшкодовувати.
    Але як знаєте - такого важко добитися. Хоча хто має впливових людей у Львові - це питання можна буде вирішити.

Краще міняйте свою сантехніку, в тому числі труби! Не погоджуйтесь на їхню "туфту". Особливо - труби!

Ще раз пишу - труби ставлять хренові!

На ті ж самі гроші (можливо трохи більше) - ви можете встановити свій якісний котел, прокласти хороші труби, купити якісні батереї.

Тому страхуйте себе!

Останнє редагування: 27 тра 2014
  15. Mandrivnik

Mandrivnik New Member

Доброго дня.
    Так як і більшість людей в даній темі стою перед вибором між "ювелірним" і "доброю осоелею". Ніби дешевше, але наскільки надійно. Перечитав всю тему, але відповіді так і не знайшов.
    Є деякі запитання щодо забудовника ДО. Наскільки правдиві чутки про діяльність в фірми ТКС у Трускавці по вул. Скоропадського та масиві Лісова пісня. Кажуть по першому обєкті здали зі значними недоробками, і люди до сих пір не можуть отримати всі документи для створення ОСББ (забудовник ігнорую всі звернення та не надає всю необхідну документацію), а по другому щось з перепрофілюванням готелю (на період Євро перепрофілювали квартири в готель). У кого є інформація прошу поділитись. Можна і в приват, щоб не починати сварок. Не хочеться потрапити в якусь аферу.

16. OKus

OKus Well-Known Member

Наскільки мені відомо то в Трускавці вони будували самі, звідси і проблеми я думаю.

Тут є інвестор а вони більше як посередник в котрого є земля і напевно частина робочих, техніка.

Щодо недоробок і створення ОСББ то перша черга вже здана і ОСББ вже є створено для цілого будинку.

Підіть гляньте першу чергу, будують досить якісно. Дуже класно штукатурять і заливають стяжку, це те що я бачив вже в другій секції

17. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Ми теж розглядали Ювелірний. Але недавно там проходили - будувати ще довго будуть. Ювелірний будують по суті на болоті. Уявляю, скільки комарів буде влітку! Ніби по розташуванню непоганий Ренуар ( Ріел ). Ми взяли ДО - нема автомобіль де притулити навіть на пів години. Трохи розчаровані.

18. GreKri

GreKri Well-Known Member

Щодо обміну квартир

Хочемо поміняти квартиру в 2-й секції, але в офісі ЖК "Добра оселя" нам сказали що всі квартири 2-ї секції такого типу вже розпродані. Може серед форумчан є бажаючі обмінятись квартирами до оформлення права власності, а саме міняємо 2-х кімнатну квартиру на 3-му поверсі із кухнею-студіо 20 кв. м., із вікнами на стоянку на аналогічну квартиру в 2-й секції на 4-6 поверсі.

19. Volodja

Volodja Well-Known Member

Звідки така впевненість про неякісні труби і сантехніку? Були і бачили їх на власні очі? Відомий виробник труб, батарей чи модель котла?

20. OKus

OKus Well-Known Member

Почали продавати кладовки між поверхами. 5800грн м2. Більші площею 3.49м2 Виходить 20 000 кладовка.

а де твій аватар? :)