Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. lilyag

lilyag New Member

В мене є запитання про звукоізоляцію. Я жила в цегляній сталінці і власному будинку, тому мене це питання дуже хвилює. Скажіть, будь ласка, чи дуже чути сусідів, чи робили ви додаткову звукоізоляцію?

2. berserker

berserker New Member

Доброго дня мешканцям "Доброї оселі" !
    Хочу повідомити, що із сьогоднішнього дня мешканці будинків 100В, 100Г та 100Д можуть підключити "Домашній інтернет" від Київстар.
    Так само нагадую, що ця можливість є досить давно і у будинках 100Б, 100Е, 100Є та 100Ж, тобто уся буква "П" має можливість підключення )))
    Для консультацій та підключення телефонуйте 0676733510 Роман. Буду радий допомогти.

Вкладення:

3. ymyk

ymyk Active Member

@berserker Роман, скажіть яка ситуація з будинком 100И, 100З (останній від дороги). Люди хочуть підключити КС, але КС не хоче йти до людей. Таку інформацію нам надавали на початку року. Чи щось змінилося? Що треба зробити щоб змінилося?

4. berserker

berserker New Member

Дійсно, була така ситуація, що КС не заходив у ці будинки, але не через небажання КС і не через балансоотримувача, були інші моменти.
    Щодо кабелювання усіх інших будинків "ДО" - є у плані на 1 та 2 квартал 2018р.( будемо старатись на 1 квартал ).

• Подобається Подобається x 1
  5. olgamala

olgamala New Member

Скажіть будь ласко чи хтось знає про закриття комплексу добра оселя я маю на увазі , коли вже зроблять наш комплекс закритим . Це ж просто жах який то , на майданчиках немає місця для діточок мешканців . Так ще приходять та громлять усі бажаючі з усього району . Що д це за комплекс такий суцільна брехня . Ми платимо гроші а хтось просто приходить та ще й трощить все

6. olgamala

olgamala New Member

Ви кажете про те що вас не попередили з церквою , так і мене і багато мешканців теж не попередили про будівлю гринвилд , цей відділ продажу просто вивчені робітники як треба брехати. Бо я сподівалась на те що буду жити у спокою ще з 2017 року коли все мало закінчитися , а ми всі живимо у будівництві так ще м перед носом просто стіна з 16 поверхів . А саме прикре що коли ми купляли нам було продано як видову квартиру .

7. Tokyo

Tokyo New Member

А він має стати закритим? Про це хтось колись казав? Я не проти шлагбаумів, але чи стане це запорукою безпеки?
    А як ви відстежуєте, місцеві діти на майданчику чи ні? :)

• Тупо Тупо x 1
  8. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Згідна з вами. Більшість на майданчиках - з прилеглих районів...

9. Tokyo

Tokyo New Member

Звідки ви знаєте ? Спілкувалися з мамами ?І що з цим можна зробити ? Для входу на спорт.майданчик потрібен ключ. Можна було и на гральному майданчику так зробити... але...

10. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Нічого не можна зробити думаю. Старші перестрибнуть загородження, а менші з мамами дочекаються, коли хтось буде виходити, або заходити на майданчик і зайдуть...

11. sofia s

sofia s Active Member

12. WandStr

WandStr Member

Сусіди, чи міняли ви вхідні двері в квартирі? Наскільки якісні вони і чи нормально встановлені?
    Дякую.

а де твій аватар? :)