Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

Щодо світлофорів На вул. Княгині Ольги у Львові облаштують додаткові смуги і встановлять світлофори
    Щодо церкви - вам реально від того що там буде церква зле? Мені супер

2. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

Мені не те щоб зле, але я категорично проти:
    - дзвонів під вікнами
    - ранкових співів в неділю
    - того, щоб церква будувалась з порушеннями норм
    - того, щоб будували господарську будівлю церкви замість обіцяного садка/майданчика

Також я чудово розумію людей, яким церква закриє весь вид з вікна (яким би він там не був) і все сонце, якого і так небагато на заході.

• Подобається Подобається x 1
  3. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

А ще у нас є серйозна проблема: щовечора, десь о 21-22 годині (ніби по розкладу), в стояку чути шум, ніби тече дуже багато води, і вакуумом "висмоктується" водяний затвор з душової, мийки, і іноді навіть з унітазу. При цьому ми чуємо запах всього стояка в себе в ванній.
    В ОСББ звертались, але вони нічого не зробили. Що порадите?

4. MIra

MIra Well-Known Member

яка секція?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Chuvachok

Chuvachok Андрій

А в якому місці у вас будуватимуть церкву? Там де стоїть стара? Чи ближче до колії?
    п.с. без дитсадка вам буде дуже сумно :sad:

6. jewelson

jewelson Active Member

церкву будують зразу ззаду старої

7. Toxa

Toxa Active Member

Мабуть у вас вікна не виходять на церкву. Минулого літа практично щодня з каплички було чути службу. І я щось не дуже маю бажання прокидатись від того що в церкві когось відспівують, відчуття не зовсім приємні.
    І ще, якщо глянути попередні дописи форуму, то хтось писав, що висота церкви з куполом має бути в рівень 10-го поверху (не знаю наскільки правдива інфа і звідки) - відповідно сонця нам не бачити... Ну і зі сторони забудовника, який запевняв що церкви там не можу бути по архітектурним нормам, це свинство (щоб не сказати гірше), така забудова під вікнами реально знижує вартість квартири.

8. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Забудовник робить фундамент на церкву, так як порушив норми і заблизько поставив будинок до території церкви. І церква буде під вікнами, правда не сказати, що сонце закриє так як сторона не сонячна, але все решту (служба і т.д.) то буде чутно.

Так само як запевняли, що лінію високовольтну будуть переносити. Вже того не кажуть у відділі продажу, просто запевняють, що буде все згідно норм))). Звичайно то 1му і 2му етапу всеодно, бо далеко, але для того будинку що будують і продають зараз актуально.

9. Toxa

Toxa Active Member

Залишається сподіватися, що у церкви не має достатньо коштів на продовження будівництва і все залишиться на етапі фундамента :)

10. Markyslv

А що на місті церкви мав бути садок? Це ж земля церкви була і є я там авто ставив тепер вже ні то одні і мені не зручність. Які норми порушує церква?

11. ymyk

ymyk Active Member

а на території що за смітниками, теж буде церковна територія чи територія ДО? те що зараз обгороджене ззаду Б секції? бо на разі ні осбб ні відділ продаж не колеться на цю тему

12. undefined

undefined Active Member

І мені морозились коли питав

13. mtc

mtc Well-Known Member

14. ymyk

ymyk Active Member

Яка це секція за церквою на малюнку?

15. mtc

mtc Well-Known Member

кн. Ольги 100ж та 100е
    те що зараз збудовано по висоті - це лише підвальне приміщення... (візуально мені здається, що воно навіть вище ніж на цьому фото) Було б добре, щоб ми зібрались і сходили до священника, бо на разі по його словах лише я один ходив до нього, хто проти церкви... Підписи мешканців дому проти будівництва церкви нічого не дали (хоча було зібрано біля 40-50 підписів) Я мав розмову по тел з людиною від інспекції державного архітектурно-будівельного контролю. По його словах там все в нормі. Я спитав його чи йому так би пасувало мати церкву під вікнами - він промовчав. Те ж саме питання задав священнику... це й хоча би сказав, що так погано.. але він дуже давно хотів там збудувати церкву. Тому в ідеалі хто проти цього будівництва, і якщо б нас зібралось 40-50 людей - піти до церкви і почати говорити зі священником. У нього є ширина та довжина.. але який зміст будувати церкву настільки високу? Прилеглі секції - також будуть слухати зранку службу божу (враховуючи її маштаби, та колонки які будуть винесені на вулицю)... чи хтось в захваті від того? Їм всерівно на нас, бо їх вхід буде з вулиці, і ніхто не закриває їм вікна, але скільки вікон будуть закриті в нашому будинку?

16. Toxa

Toxa Active Member

Я не проти приєднатись і поговорити зі священником, але чи це щось дасть, я думаю в нього вже є якийсь проект і переробляти його зайві витрати і час.

17. mtc

mtc Well-Known Member

священник був не проти забрати 2 куполи по сторонах, і зменшити середній купол. Але я вважаю що цього не достатньо. Можна просити зменшити висоту даху.
    Коли ходить лише одна людина, яка проти такого будівництва - це не так впливає, і зовсім інше, коли б туди заходило куди більше людей, і були проти настільки маштабного будівництва. Нехай навіть сваритись з ним. Він ж не поскладає людей вгору, щоб забити усю церкву... йому достатньо ширини та довжини. Який зміст робити настільки високу церкву позаду дому, яку і так не буде видно з вулиці кн Ольги.. (тимбільш 15 метрів від дому!) А усі мешканці які живуть в ДО, чи поруч... - і так будуть знати що там є церква. Потрібно зібратись і наголосити зменшити висоту (йому ж самому будуть менші витрати, менші витрати на опалення церкви, і крім того нам буде краще). Як писали вище, ціни на квартири відразу ж впадуть, або буде важче продати (особливо на ті, чиї вікна виходять лише на одну сторону до церкви). І це в першу чергу у наших інтересах. Навіть мешканці сусідніх секцій також можуть заходити до нього, і просити зменшити висоту даху, та забрати купола... чи наголошувати, щоб акустика була лише у середині). Вам в літку, при відкритих вікнах також буде добре чути службу божу зранку. Можна зібратись в якийсь певний день, а можна заходити до нього коли кожен має вільний час. Наголошувати, що ви проти такої висоти... Він ж розуміє, що саме ми будемо ходити в цю церкву... тимбільш коли побаче скільки людей проти. Нехай людям не псує життя. Я не проти церкви, але не настільки маштабної і не під вікнами дому. Він може переробити проект (зменшити висоту в найвищих точках, і нехай відмовляється від куполів).

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Markyslv

Я Вам рекомендую НЕ ХОДИТИ до Церкви - від Вас там буде смердіти. Краще скажіть нехай продасть ділянку і там побудують будинок. Ви дітей хрестили? Шлюб брали ? Нашої то Вам? Сонце церка заступила!!!!!!

Останнє редагування: 31 бер 2017
    • Не подобається Не подобається x 5
    • Тупо Тупо x 2
  19. mtc

mtc Well-Known Member

тут більше може від вас буде смердіти ))) я щось маю проти церкви? ) може вам церкву збудуємо в дворику? також буде 15метрів від підїзду, вийшли, і відразу вхід.. (якраз на паркінгу). Скажіть який у вас підїзд? і напишемо заяву- прохання забудовнику, щоб під вашими вікнами збудували )) або поставимо капличку в підїзді? ) так ще краще буде.
    Я говорю про те щоб зменшити її у висоті, не виносити колонки на вулицю... принаймі щоб їх не було до вікон ДО!!! Я не говорю, щоб повністю знести, чи припинити будівництво! Чи ви плануєте на службі божій взяти на плечі своїх дітей, і до стелі всіх поскладати, щоб усі вмістились? Навіщо мені зранку вставати і впритул до вікна бачити хрет від купола? або навіщо іншим людям бачити мури під вікнами (особливо лише тим чиї вікна виходять на одну сторону? куди не зайдеш , чи на кухню, чи у вітальню - картинка одна і та ж). При покупці квартир, менеджери ДО запевняли що там не може бути будівництва церкви, і думаю ніхто й не сподівався, що вона буде настільки маштабною. Одна справа якщо б така церква хоча б збудувалась 40-50 метрів від житлового будинку. А зовсім інше - коли це 15 метрів, яку навіть не буде видно з вул. Кн. Ольги, тому що її заступає дім. І не суть в тому чи людина віруюча, чи не віруюча. Ми говоримо про адекватні речі. А ви мені говорити зовсім не адекватні речі, про якийсь сморід в церкві. Тому хто згідний, може зайти до церкви, і адекватно поспілкуватись зі священником... або можемо зібратись в певний час, і сходити разом. Він також усе має зрозуміти (тимбільш як я писав, малоймовірно, що він був би в захваті від церкви під своїми вікнами.. особливо збудованої іншим священником). Є адекватні речі, коли церква знаходиться дальше від дому. Або як в нашому випадку маленька церква біля дому (та яка зараз при дорозі). Але не адекватні речі, коли церква з розміром в більшу частину дому та 15 метрів від вікон. Це не є нормальним. Ще одна справа, якщо б така церква знаходилась 15 метрів від дому, але паралельно до глухої стіни жит. дому (де не має вікон)... і зовсім інше, коли 15 метрів від самих вікон.

Останнє редагування: 1 кві 2017
  20. Markyslv

а краще та Стоянка що була? При церкві буде гарна територія і чисто. І підтвердження того що більше не проти говорить те що ви зібрали тільки 50 підписів. Проти каплички нічого немаю проти

а де твій аватар? :)