Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. ymyk

ymyk Active Member

дзвонили і мені. я спитав звідки в них мій номер. відповіли що дав Андрій, я так зрозумів Андрій з Доброї Оселі (відділ продажу), здається був (чи є) в них такий. цікаво чи відомо їм про збереження персональних даних. вже в кінець охреніли

2. Preliudia

Preliudia Well-Known Member

От і мені розповідали про "нашого спільного знайомого" міфічного Андрія. Обнагліли до краю..Роздають дані кому попало.

3. SaTa

SaTa Member

Нам також дзвонили, якась олександра з агенства нерухомості (принаймні так представилась). Питала чи не плануємо здавати або продавати квартиру. На запитання звідки номер телефону і дані, що я є власником сказала просто.....вибачте, що потурбувала і скинула.

4. OlegKhromov

OlegKhromov Member

І мені на тому тижні дзвонили. Відповідь така ж сама про спільного знайомого Андрія.

5. Winteranger

Winteranger New Member

А до мене ще ніхто не дзвонив. Дайте мені будь ласка номер цього агента з нерухомості, хочу здавати квартиру в оренду.

• Креативно Креативно x 1
  6. Troglodit

Troglodit New Member

Доброго дня. А я саме шукаю квартиру в оренду в ДО. Не рієлтор, хочу жити сам з родиною. Якщо хтось готує квартиру до здачі або має знайомих - будь ласка, пишіть. Дякую.

7. Apolon

Apolon Well-Known Member

Чи щось чути коли тварі запустять ліфт? Бо туд деякі форумські боти обіцяли що з 1 березня

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Дитячий садок вам збудували, як обіцяли?

9. undefined

undefined Active Member

Якщо у вас є квартира в ДО, то гляньте в свою поштову скриньку. ОСББ роздрукували і роздали жильцям інформацію стосовно ліфта. Ну принаймі в моїй була.
    P.S.: в скриньках також є платіжка за газ. Мені от більше 3к грн записали за січень по замовчуванню, так що не забувайте в найближчі пару днів відіслати в Львівгаз свої 00000 покази лічильника. Питання про неправильні дані в платіжці без проблем вирішив з оператором Львівгазу по телефону

10. Apolon

Apolon Well-Known Member

Звичайно я читав їхні відмазки. Мене як покупця квартири і як платника (зарплати працівникам ОСББ) повинно найменьше турбувати їхні а не мої проблеми. Я їх найняв і плачу їм кошти. Нехай краще виконують свої зобовязання. Не справляються то нехай ідуть на базар турбувати. Буде їм щаміна. 6 місяців не запущений ліфт........про що тут взагалі з ними говорити. Тому ще раз закликаю неоплачувати комунальні послуги

• Подобається Подобається x 1
  11. Mishu

Mishu Member

Нет, застройщику скорее всего не выгодно будет строить садик, так как построить паркинг более выгодная инвестиция.

12. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

104.ua - реєструйтесь. Вносите показники до 5 числа, приходить правильна квитанція.
    або в приват24 вносите показники, розраховуєте суму, оплачуєте.

• Інформативно Інформативно x 2
  13. Preliudia

Ліфт обіцяли сьогодні завтра увімкнути, але...."через обставини непереборної сили" це все брехня і ніхто його не збирався вмикати. Кажуть через 10 днів. Не вірю. Ні вибачень ні перепрошень.

• Подобається Подобається x 1
  14. Apolon

Apolon Well-Known Member

Неоплачуйте уро...ам комунальних послуг

15. djyha

djyha Well-Known Member

Інтернет вже якийсь провели? Бо оголошень ніяких не видно

16. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

26 лютого відключив опалення. В квартирі +19-20. Одна кімната сонячна, решту ні. Думав потрібно буде догрівати час від часу, але вже 10 днів нічого не вмикав. Напевно у нас опалювальний сезон завершився).

• Смішно Смішно x 1
  17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

AlexaUA, поставте програматор на котел, виставіть потрібну температуру і не будете бавитись тим включанням/виключанням :)

18. Tatulka

Tatulka Member

Вчора, а може і позавчора у секції Г2, якась "добра" людина підкинула мені мішок свого будівельного сміття. От хочеться спитати, гроші на добротну дубову підлогу є, а вивезти сміття нема? Так от, ваше сміття чекає вас на 3 поверсі. Я не наймалась вам його вивозити!! P.S. Хочу глянути тобі в очі!

19. Rapid

Rapid Member

Добрий день andriyz, та усім щасливим власникам квартир ЖК "Добра Оселя". Пропонуємо тим хто ще не оселився зробити ремон. На ринку ремонтів "Під ключ" ми відрізняємось в першу чергу адекватними цінами ( з ними ви можете ознайомитись на нашому сайті) Високою якістю робіт, завжди вчасною здачею об'єкту та творчим підходом та супроводом клієнта у виборі тих чи інших інтерєрних рішень.
    Мешканцям, що вже оселились ми обіцяємо дотримання чистоти впідїздах та ліфтах та повагу до ваших тихих годин (адже на об'єкті завжи можна знайти роботу без використання перфоратора т молотка)
    Дзвоніть з радістю проконсультуємо Вас 067 857 11 07

20. Preliudia

в будинку із секціями "З" і "И" інтернету ще немає. Дата груп зможе точніше сказати не швидше наступного тижня. Дзвоніть, давайте про себе знати, інакше вони не спішитимуть. тел. 240-37-64. Нікому до наших проблем немає діла абсолютно.
    Дозвіл на ліфт є. Попросила увімкнути на 5 хв ліфт, щоб завезти хоолодильник на 9 поверх, але ж ні " процедура вимагає чекати 10 днів".

Останнє редагування: 10 бер 2017
а де твій аватар? :)