Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Preliudia

Preliudia Well-Known Member

щось у пішло не так і "бот" сперечається з "ботом"??))0 чи вилогінитись забули ?)))))))) (політичні ігрища і у нас? чи баг квотейшину?)))

2. OlegKhromov

OlegKhromov Member

В мене поки що виходить десь 300 к.м. газу за місяць. Ругулятор на опалення стоїть приблизно на середині.

• Подобається Подобається x 1
  3. Mishu

Mishu Member

Спасибо

4. Tatulka

Tatulka Member

яка площа квартири?

5. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

Включений завжди? Є терморегулятори? Програматор? У мене 100-200 максимум за січень, сторона південь-північ

6. OlegKhromov

OlegKhromov Member

Квартира 80 квадратів. Включений в січні був постійно. Програматору нема. Термоголовки стоять на батареях. Я просто перший заселився, опалював стіни сусідів та коридор Думаю вже буде потрохи меньше спалюватись газу

7. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

У нас вийшло на 90м2, все разом опалення, підігрів води, освітленням, технікою, ОСББ, вода, інтернет.

Листопад - 35 м3 газ і 600кВт ел.ен - 1250 грн.
    Грудень - 85 м3 газ і 600кВт ел.ен. - 1600 грн.
    Січень - 115 м3 газ і 800кВт ел.ен. - 2100 грн.

Опалення комбіноване (котел + електрика тепловий насос), на котел стоїть програматор. В квартирі +19-20С.

8. Mishu

Mishu Member

Ну по отоплению картина в принципе ясна! Теперь если не сложно, устройте ликбез по теме: для чего нужен на котле програматор! И стоит ли ставить на батарею термоголовки?

9. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Програматор, він же регулятор температури - в залежності від температури в кімнаті вмикає/вимикає опалення.
    Термоголовка регулює температуру батареї, що в принципі можна робити регулюючи температуру теплоносія на котлі. А на батареї регулювати краном. Але так як різниця в ціні (кран/термоголовка) не велика то можна і термоголовку поставити, а можна і не ставити.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Mishu

Mishu Member

Спасибо

11. WandStr

WandStr Member

Тут багато хто пише про водний підігрів підлоги, невже всі зривали стяжку від забудовника, щоб його покласти?

12. Tatulka

Tatulka Member

Мені телефонували з ДО і питали де не заливати стяжку під теплу підлогу. Вам повинні були також телефонувати. Хіба що ви вже купили квартиру, коли будинок був зданий.

13. Mishu

Mishu Member

Я, да. Иначе не проложить теплый пол.

14. Preliudia

теж написала заяву в процесі будівництва, де мені стяжку не заливати, тому зривати не прийшлось

15. Preliudia

Перевіряйте свої вікна. Я от в процесі миття побачила пляму від найклейки (помітну і немаленьку) - всередині склопакету. Мучатиму, щоб замінили.

16. undefined

undefined Active Member

Привіт.
    Натрапив сьогодні в фейсбуці на влучне зауваження (актуальне для мене) про огорожі балконів тут
    Як думаєте, заміну таких огорож на інші такого ж кольору пропустять в ОСББ?

17. Mishu

Mishu Member

А мне сказали что частично не заливают, и в итоге пришлось 3 дня перфораторами долбать :dntknw:

18. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

Щодо інтернету, то у першому етапі був вибір: Вега і Київстар.

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

На теплу підлогу треба заливати стяжку не звичайну, а зі спеціальними додатками, щоб від зміни температури не було тріщин на плитці.
    Програматор - досить корисна річ. У мене без програматора котел колотив весь день.
    З програматором поставив температуру +21 і котел став включатись 1-2 рази в день. Розхід зменшився рівно в два рази.

20. Preliudia

Скажіть будь ласка, чи дзвонили до когось з агенства нерухомості з питаннями - "чи не бажаєте здавати в оренду свою квартиру?"

а де твій аватар? :)