Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Discussion in 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка' started by mcandre, Jun 12, 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

Щодо інтернету, то у першому етапі був вибір: Вега і Київстар.

2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

На теплу підлогу треба заливати стяжку не звичайну, а зі спеціальними додатками, щоб від зміни температури не було тріщин на плитці.
    Програматор - досить корисна річ. У мене без програматора котел колотив весь день.
    З програматором поставив температуру +21 і котел став включатись 1-2 рази в день. Розхід зменшився рівно в два рази.

3. Preliudia

Preliudia Well-Known Member

Скажіть будь ласка, чи дзвонили до когось з агенства нерухомості з питаннями - "чи не бажаєте здавати в оренду свою квартиру?"

4. ymyk

ymyk Active Member

дзвонили і мені. я спитав звідки в них мій номер. відповіли що дав Андрій, я так зрозумів Андрій з Доброї Оселі (відділ продажу), здається був (чи є) в них такий. цікаво чи відомо їм про збереження персональних даних. вже в кінець охреніли

5. Preliudia

От і мені розповідали про "нашого спільного знайомого" міфічного Андрія. Обнагліли до краю..Роздають дані кому попало.

6. SaTa

SaTa Member

Нам також дзвонили, якась олександра з агенства нерухомості (принаймні так представилась). Питала чи не плануємо здавати або продавати квартиру. На запитання звідки номер телефону і дані, що я є власником сказала просто.....вибачте, що потурбувала і скинула.

7. OlegKhromov

OlegKhromov Member

І мені на тому тижні дзвонили. Відповідь така ж сама про спільного знайомого Андрія.

8. Winteranger

Winteranger New Member

А до мене ще ніхто не дзвонив. Дайте мені будь ласка номер цього агента з нерухомості, хочу здавати квартиру в оренду.

• Креативно Креативно x 1
  9. Troglodit

Troglodit New Member

Доброго дня. А я саме шукаю квартиру в оренду в ДО. Не рієлтор, хочу жити сам з родиною. Якщо хтось готує квартиру до здачі або має знайомих - будь ласка, пишіть. Дякую.

10. Apolon

Apolon Well-Known Member

Чи щось чути коли тварі запустять ліфт? Бо туд деякі форумські боти обіцяли що з 1 березня

11. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Дитячий садок вам збудували, як обіцяли?

12. undefined

undefined Active Member

Якщо у вас є квартира в ДО, то гляньте в свою поштову скриньку. ОСББ роздрукували і роздали жильцям інформацію стосовно ліфта. Ну принаймі в моїй була.
    P.S.: в скриньках також є платіжка за газ. Мені от більше 3к грн записали за січень по замовчуванню, так що не забувайте в найближчі пару днів відіслати в Львівгаз свої 00000 покази лічильника. Питання про неправильні дані в платіжці без проблем вирішив з оператором Львівгазу по телефону

13. Apolon

Apolon Well-Known Member

Звичайно я читав їхні відмазки. Мене як покупця квартири і як платника (зарплати працівникам ОСББ) повинно найменьше турбувати їхні а не мої проблеми. Я їх найняв і плачу їм кошти. Нехай краще виконують свої зобовязання. Не справляються то нехай ідуть на базар турбувати. Буде їм щаміна. 6 місяців не запущений ліфт........про що тут взагалі з ними говорити. Тому ще раз закликаю неоплачувати комунальні послуги

• Подобається Подобається x 1
  14. Mishu

Mishu Member

Нет, застройщику скорее всего не выгодно будет строить садик, так как построить паркинг более выгодная инвестиция.

15. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

104.ua - реєструйтесь. Вносите показники до 5 числа, приходить правильна квитанція.
    або в приват24 вносите показники, розраховуєте суму, оплачуєте.

• Інформативно Інформативно x 2
  16. Preliudia

Ліфт обіцяли сьогодні завтра увімкнути, але...."через обставини непереборної сили" це все брехня і ніхто його не збирався вмикати. Кажуть через 10 днів. Не вірю. Ні вибачень ні перепрошень.

• Подобається Подобається x 1
  17. Apolon

Apolon Well-Known Member

Неоплачуйте уро...ам комунальних послуг

18. djyha

djyha Well-Known Member

Інтернет вже якийсь провели? Бо оголошень ніяких не видно

19. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

26 лютого відключив опалення. В квартирі +19-20. Одна кімната сонячна, решту ні. Думав потрібно буде догрівати час від часу, але вже 10 днів нічого не вмикав. Напевно у нас опалювальний сезон завершився).

• Смішно Смішно x 1
  20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

AlexaUA, поставте програматор на котел, виставіть потрібну температуру і не будете бавитись тим включанням/виключанням :)

а де твій аватар? :)