Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

denverod1, ви праві про котедж. Але якщо розглядати квартиру, то машину треба десь ставити, тому паркомісце просто мастхев, особливо для власника преміум-машини.
    13.000$ - це немалі гроші, але я думаю, що вони того вартують і є ряд людей, які готові такі гроші платити за особисту парко-площу

2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Може й так, мені щоб ту паркову купити то єдиний вихід треба було б нирку продати і то не вистачило б, потім пів життя дозбирувати ще шоб машину стару на нову поміняти бо то позорище буде ставити на парковку за 150 тис машину класу гольф

---------- Додано в 10:06 ---------- Попередній допис був написаний в 10:03 ----------

Ну десь це якраз на відкритому паркінгу там де й всі решта 99%, в наш час коли бензин по 15 а євро по 16 купувати дороге авто і потім всякі каско а ще паркінг за 150 тис вибачте то брати дубневичі можуть позволити або ті хто десь біля корита гроші мішками носять

Беріть приклад з європейців, купіть собі за 13 уо поло ставте біля будинку, їздіть за продуктами а решта часу на громадському транспорті

3. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Я заправляю бензину по 16 на ОККО. Можна поставити ГБО на вашого гольфа і він жертиме 10 літрів газу по 7 грн за літру;)

4. denverod1

Нуу це вже зовсім інша справа, тоді звичайно можна брати той паркінг :)

5. Chuvachok

Chuvachok Андрій

В комплексі житиме десь 600 квартир. Паркінг на скільки місць?
    До речі, можна паркінг купити і здавати за 600 грн комусь :)
    +часто такі паркінги викуповують мешканці сусідніх домів, які не мають де примкнути своє корито

6. denverod1

600 грн в міс то 7000 грн в рік то вам тіки 20 років треба шоб окупився паркінг, за 20 років люди вмирають .. Те шо куплять паркінг то зрозуміло, інакше б їх не будували і не ставили таку ціну, мене дивує тільки те що львів то не московія, львів то зразкове європейське місто, люди які купуватимуть за 150 тис паркінг міркують совєтскіми понятіями, бо це солідно мати паркінг не треба сніг чистити і так.д я б чесно якби мав зайві 150 тис на паркінг краще б врятував життя якійсь дитині на операцію .. Або збудував би для цілого будинку басейн і так.д

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Щось у ваших роздумах є, але якби паркінги були дешевшими, то кожен мав би їх. А паркінгів ДУЖЕ мало, вкрай мало, тому і така ціна. Попит роздавлює пропозицію.

8. denverod1

Є підземні паркінги а є гаражі в бдинку як в нас на демнянській, там більша площа, своє як то кажуть нехай 20 квадраів, коштувало то меньше 13 тис уо, здається 500 уо за метр, є перегородки на які затраченв гроші, є ролетні ворота, можна зробити майстерню і так.д

А паркінг це шлагбаум і ліфт у підвал, звичайний підвал без перегородок, тобто мало того шо мешканцям нема підвалів, не треба тратися як на гаражі, так ціну ще ліплять 150 тис .. Вони б могли там зробити господарські приміщення але для чого коли можна за 8 квадраів підвалу взяти 13 уо .. Одна надія шо ті гроші вкладуть у будинок, так сказати покращення простим любям за рахунок багатіїв

9. Volodja

Volodja Well-Known Member

Сумніваюся... гроші вкладуться в "пакращення" для ТКС

10. Gyliver

Gyliver Member

Коли квартири будуть здавати під ремонти? Чи вже здали?

11. OKus

OKus Well-Known Member

Котрі квартири? В другій секції? В другій здається після того як здадуть будинок. Хоча читав, що в першій швидше пускали, до здачі, але щось там підписувати треба було.

12. Volodja

Отаке є для жителів 1-ї секції

Вкладення:

• Подобається Подобається x 1
  13. OKus

OKus Well-Known Member

У вас квартира в першій секції? Мене цікавить як там зараз з водою і чи кажуть коли включать ліфт?

14. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

На днях була в " Оселі ". Страшенно розчарувалася, коли перед офісом побачила рампу. Заїхати не можливо. Так, ми зайшли в офіс і нам рампу відкрили. Але у вихідні офіс не працює,тому поставити авто біля будинку буде явною проблемою. Я не маю на увазі постійно тримати машину біля будинку, я хвилююся, що не буде як припаркуватися для того, щоби бодай речі завантажити чи навпаки. Ось так поступила добра оселя! Квартиру купіть, а ми зробимо далі як нам потрібно. Починаю жалкувати про свій вибір. В будинку 600 квартир!!! Це мінімум 300 машин!!!!:sad:

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

У офісі казали, що ліфт включать, коли в будинку замешкає хоча б половина людей. А це явно буде не скоро.

15. Volodja

Я не в першій секції. За ліфт правду написали раніше. За воду тут на форумі писали, що є тільки до 4-го поверху. А в самому офісі сказали, що нічого про проблему з водою не знають, що вода є в 1 секції.

16. davidagricole

davidagricole New Member

Доброго дня, і як вони, надійні?

17. johnny

johnny New Member

Чув будували один будинок на болотистій місцевості і ще до здачі проекту будинок вже трохи просів. Не буду точно казати, слухи то слухи, але в кожному слуху є доля правди

18. mtc

mtc Well-Known Member

Дорого, але якщо уявити, що ти будеш жити в цьому домі всю іншу частину свого життя - то повір, що з часом будеш задоволений паркомісцем. Ціна звичайно висока, але це комфорт і зручність... так само як і комфорт - купити більшу площу квартири.
    Невідомо що потім буде творитись у дворику. Зараз дуже часто бачу, що у двориках новобудов - машина на машині.. А деякі паркуються на частині дит майданчика (на ніч).
    А враховуючи що у нас буде велика кількість квартир - і думаю що власник кожної 3-ї квартири буде мати авто - то нам би не помішала ще десь збоку невеличка парковка) Тому реально буде проблемно у дворику.

Звичайно хто купив 1-кімн квартиру - не буде купувати паркомісце по ціні ремонту в цій же квартирі.

Також можна і врахувати те що перші покупці - платили за кв. метр - значно менше, ніж ті, хто зараз хоче купити тут квартиру.

Десь можна було виграти.. а потім взяти тут паркомісце, чи зробити кращий ремонт.

Думаю в кого авто від 20тис дол - той і буде думати про паркомісце.

до речі вже майже усі (а можливо і усі) паркомісця розкуплені.

Останнє редагування: 17 тра 2014
  19. denverod1

Судячи вашій логіці то у вас авто від 20 тис або ви продаєте паркомісця бо при такій ціні знаходити в цьому одні позитиви як на мене сумнівно

• Подобається Подобається x 1
  20. OKus

OKus Well-Known Member

Питався за воду в добрій оселі. Виглядає так що вони забули за підкачку води :) Сказали що зараз думають де її зробити. Ніби буде в другій секції стояти підкачка але ще думають чи на всі будинки чи тільки на 1 і 2 секцію.

а де твій аватар? :)