Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Tatulka

Tatulka Member

Перепрошую, а з якої ви квартири і секції? Реально цікаво :)

2. Santi

Santi Member

У нас теж намерз лід на вікнах із заходу, і це при тому, що майстер, що регулює вікна був у мене вже раз 5. Останній раз, сказав, що він підкрутив, замінив все, що можна і дує з погано задутих відкосів ззовнв. І, здається , це справді так. Потепліє треба буде заробляти, бо котел у нас ніби добре працює, А через ті щілини холод біля вікон.

3. Onls

Onls Well-Known Member

а можете мені дати контакти майстра?
    Наперед дякую!

4. Preliudia

Preliudia Well-Known Member

Сьогодні сварилась з ОСББ. Дуже неприємно було. Ліфт в Г1 обіцяли запустити спершу в грудні, потім казали одразу після свят, а зараз вже кажуть не швидше лютого!!! я повинна вселитись вкінці січня- максисум перший тиждень лютого, а вони ось такі заяви роблять...
    Тріснуте вікно досі не поміняли. До речі, може хто не вкурсі - воду відключати при морозах будуть докінця зими (хіба що в стояку буде хоча б 5 квартир які опалюватимуться). Ось так от.
    розумію, що у питанні з ліфтом, ОСББ не має ніякої мотивації напрягтись і швидше вирішити " бо так сказав інспектор".
    Хто має бажання - подзвоніть, послухайте, як вони працюють за наші кошти...
    Основне, що переживають щоб квартплату платили....

Останнє редагування: 10 січ 2017
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  5. DrukRoman

DrukRoman New Member

Хтось може дати посилання на майбутній вигляд церкви?
    Буду вдячний.

6. Santi

Santi Member

Це той майстер, що обслуговує вікна від фірми, що встановлювала їх. Він приходить здається раз на тиждень чи два у четвер . Дзвоните в ОСББ, залишаєте заявку і він приходить.

7. Apolon

Apolon Well-Known Member

Доброго дня. А Ви з якої секції та квартири? У мене їх в комплексі 3шт. Яка саме Вас цікавить?

8. Onls

Onls Well-Known Member

дякую за інформацію!

9. Natalaaa

Natalaaa Member

Мені здається що ОСББ спеціально пригальмовує запуск ліфта,так як заходила в секції де ліфт працює і бачила оголошення що заборонено возити будівельні матеріали.В таких великих під`їздах як в ДО мав би бути вантажний ліфт.Вони дійсно починають хамити ще більше ніж старі ЖЕКи

10. RuslanBodnar

RuslanBodnar New Member

Доброго дня! Я мешканець Г2 (100и)
    Трохи реклами спочатку. Після ремонту залишилось 10 мішків ферозіту 235 (штук1 старт) може когось зацікавить. Ціна 50 грн. За мішок.
    Також є нова інсталяція для унітаз Grohe Rapid SL 38827000 привезена з Польщі за 4000 грн. Або на замовлення можу привезти душові гарнітури, умивальники, крани, і т.д. за хорошими цінами.
    Якщо когось зацікавить телефон 0937957710, 0687012319.
    Тепер по ремонту: незадоволений електрикою. Бо прийшлось все переробляти. Міняв кабеля бо ДО від щитка до коробок дали 1,5 а далі від коробок по квартирі 2-ку. Був також пробитий кабель ну і розведено по квартирі мягко кажучи по дурному. До батареї перепутали подачу прийшлось розбивати стяжку.
    Засмічені під'їзди майстрами мабуть мають контролювати самі власники які цих майстрів замовляють, спочатку попереджувати а потім штрафувати якщо не прибирають за собою. Власників контролювати ДО, від написаного на папері до реальних штрафів. А щодо того що не працює ліфт то не знаю яка ситуація буде гіршою оббиті під'їзди чи покоцаний ліфт, а він би був покоцаний, бачу як носять будматеріали чи сміття.

11. Preliudia

Ліфт оббивають деревом і ковраліном, щоб не знищили.
    Як я розумію, багато хто проти, щоб ліфти зараз запускали, але як на мене, коли поселяється перший мешканець - він має працювати, ремонти люди робитимуть ще не один рік (адже дехто просто вклав кошти, як от одні з моїх сусідів, і ще нічого не планують починати).

Останнє редагування: 12 січ 2017
  12. Onls

Onls Well-Known Member

Скажу вам з власного досвіду. Краще хай працює ліфт, бо роблять страшне з підїзду. Я живу в Б3, ліфт запущений, ремонти робляться. Ліфт за ост пів року не був зламаний жодного разу. Його гарно оббили деревом.

• Подобається Подобається x 2
  13. Natalaaa

Natalaaa Member

Навіть якщо я зроблю ремонт і всі будівельні матеріали винесу вручну,місяця достатньо,але жити там всеодно не зможу так як на 9 поверх щодня носити каляску не зможу І сидіти в хаті з дитиною не вихід

14. djyha

djyha Well-Known Member

В ДО стоять хороші ліфти, які б не мали ламатися від навантаження. І судячи по коментарю Onls, так і є. Але ОСББ кожен раз розказує різні фантастичні історії. То кожен тиждень "завтрами" годують, то процедура якась неймовірно складна стала по запуску ліфта з їх слів, то інспектор дойти ніяк не може, то дійшов але ще шось погоджує... Одне питання тоді, якого милого всюди афішувати що запуск ліфта разом із здачею будинку проходить? В 1 етапі, як водили мене показувати квартири то ліфт працював як має бути за місяць до здачі будинку, ще навіть ключі власникам не роздали. Можна подумати вони не знають скільки часу ліфт запускають, чому це все швидше не можна було почати оформляти і погоджувати? Мені не важко потягати будматеріал (важко звичайно але хрін з ним), але можна ж поставити нормальні часові рамки або чітку умову для запуску ліфта. Чую цирків з тим ОСББ буде багато...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. MIra

MIra Well-Known Member

перед Свят Вечором були в Г1, то якраз носили майстрі з кв.56 матеріали на 10! поверх, ті мішки прорвалися і позабруднювали стіни, які не відмиюся легко. Зробили їм зауваження, пофотографували той срач, після свят пішов чоловік в ОСББ, а вони ! "а що ми можемо зробити?! Пізніше піднімемо тарифи і позбираємо гроші і перемалюємо то все!". Мене ппц як то обурило. Чому одне бидло буде гадити, а інший ще буде платити, щоб то прибрали. Слова відсутні, одні мати напрошуються.

16. Preliudia

Сусіди, давайте хоча б будем ОСББ дзвонити і вичитувати за ліфт, можливо вони хоча б зарухаються...якщо буде більше людей. Бо прекрасно розумію, що один -два дзвінки нічого не дадуть. Я людина неконфліктна, і не люблю такі ситуації, вони мене виводять з себе, але дуже не люблю коли хтось вилазить на голову. Підключайтесь:)!
    І робіть ремонти пошвидше, бо мені буде страшно там жити, коли ще нікого немає, одна "каста ремонтників"))))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. djyha

djyha Well-Known Member

Та до одного місця ті дзвінки і розмови... До них говориш щось, а вони з очима мороженої риби шаблонні фрази видають, які вже пару місяців одні й ті ж.

18. Natalaaa

Natalaaa Member

Пропоную відмовитись оплачувати комунальні послуги до повної здачі будинку,так як без ліфта я не можу заселитись і змушена жити на квартирі,я одна нічого не вирішу але якщо нас буде хоча б половина думаю вони по іншому заговорять.На рахунок штрафних санкцій,вони їх можуть взяти тільки через суд,в даному випадку закон на нашій стороні

19. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Ліфти ламаються і застрягають. Вже не раз витягували горе майстрів з них, то цегли до стелі навантажать, то 50 мішків сумішей.
    Я не встаю на сторону ОСББ, тому що зрозуміло - більше підїздів більше навантаження на працівників, але ж і кварплати значно більше збирається і відповідно, якщо не справляються то нехай наймають додаткових працівників.
    Наскільки відомо то підїзди реально повбивали і була ще 2 роки тому мова - що потім перемалюють, як ремонти більш-менш закінчать. Тобто хтось вже давно вирішив, що краще заново побілити ніж постійно ліфт ремонтувати. Калькуляцій не бачив, але напевно вважають, що то дешевше.

Електрику очевидно, що потрібно всю переробляти. Зроблено супереконом. З іншого боку воно і не дивно - догодити тут практично не можливо. Чого варта лише кухня, в якій до проекту кухні вивести електрику просто не реально, так як проект у кожного буде індивідуальний. Та й в кімнатах спочатку потрібно розставити меблі, щоб мати уявлення де ті розетки потрібні. Та й ніхто не в курсі яку додаткову техніку ви плануєте, а також чи будете проводити електричний підігрів підлоги. Звичайно якщо дуже дуже дуже економити на ремонті то хтось можливо її залишить як є, але дискомфорт потім буде.
    Ми повністю замінили (хоча провід використали весь :)).

20. djyha

djyha Well-Known Member

Від кого була інформація що під'їзди будуть перемальовувати?

а де твій аватар? :)