Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Natalaaa

Natalaaa Member

Пропоную відмовитись оплачувати комунальні послуги до повної здачі будинку,так як без ліфта я не можу заселитись і змушена жити на квартирі,я одна нічого не вирішу але якщо нас буде хоча б половина думаю вони по іншому заговорять.На рахунок штрафних санкцій,вони їх можуть взяти тільки через суд,в даному випадку закон на нашій стороні

2. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Ліфти ламаються і застрягають. Вже не раз витягували горе майстрів з них, то цегли до стелі навантажать, то 50 мішків сумішей.
    Я не встаю на сторону ОСББ, тому що зрозуміло - більше підїздів більше навантаження на працівників, але ж і кварплати значно більше збирається і відповідно, якщо не справляються то нехай наймають додаткових працівників.
    Наскільки відомо то підїзди реально повбивали і була ще 2 роки тому мова - що потім перемалюють, як ремонти більш-менш закінчать. Тобто хтось вже давно вирішив, що краще заново побілити ніж постійно ліфт ремонтувати. Калькуляцій не бачив, але напевно вважають, що то дешевше.

Електрику очевидно, що потрібно всю переробляти. Зроблено супереконом. З іншого боку воно і не дивно - догодити тут практично не можливо. Чого варта лише кухня, в якій до проекту кухні вивести електрику просто не реально, так як проект у кожного буде індивідуальний. Та й в кімнатах спочатку потрібно розставити меблі, щоб мати уявлення де ті розетки потрібні. Та й ніхто не в курсі яку додаткову техніку ви плануєте, а також чи будете проводити електричний підігрів підлоги. Звичайно якщо дуже дуже дуже економити на ремонті то хтось можливо її залишить як є, але дискомфорт потім буде.
    Ми повністю замінили (хоча провід використали весь :)).

• Подобається Подобається x 1
  3. djyha

djyha Well-Known Member

Від кого була інформація що під'їзди будуть перемальовувати?

4. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Не знаю хто по посаді в ОСББ. Впорядкуванням території, оббивкою і пуском ліфтів займається.

5. MIra

MIra Well-Known Member

Від ОСББ

6. lelialelia

lelialelia Member

якраз хтось буде сильно спішити перемальовувати підїзди, ви постарайтесь не свинячити

7. MIra

MIra Well-Known Member

та власне, склалось враження що сказали аби відстали від них.

8. djyha

djyha Well-Known Member

Та от щось я теж сиджу і думаю що ніхто не буде спішити нам щось перемальовувати. Хіба за власний кошт мешканці це зроблять. Не в тій країні живемо щоб просто так щось робили...

9. Onls

Onls Well-Known Member

Народ! то дуже зле, що djyha таке пише!!! він з Доброї оселі! Значить ніхто нічого перемальовувати не буде!

10. MIra

MIra Well-Known Member

так і було сказано, що піднімуть тариф і "ще по якійсь 20 зберуть" слова ОСББ. Тому хай би ОСББ контролював і штрафував непорядних майстрів, які свідомо нищать під'їзд.
    Я розумію все, що ремонт на верхніх поверхах дуже важко робити за відсутності ліфта, але покупці мали б про це подумати наперед. Єдиний вихід або носити матеріали вгору або чекати коли запустять ліфт...

11. Preliudia

Preliudia Well-Known Member

Потрібно добре вивчити договір з ОСББ. Чи маємо ми право переглядати звітність, доходи-витрати. Все таки це ж не ЖЕК! До речі, як вивилось начальник ОСББ "не отримує зарплату, тому не приймає людей "(так мені сказали по телефону, коли я хотіла з ним/нею поспілкуватись). Дуже цікаво, куди ідуть всі кошти... Невже на лампочки в під"їздах, і зарплату кількох людей. (адже прибудинкову територію облагородити має забудовник а не ОСББ)

12. Preliudia

Нам обіцяли ліфт увімкнути при здачі будинку. Тому про "наперед" говорити не варто. А Чекати я наприклад не маю змоги - оскільки живу зараз на зйомній квартирі і сама її та всі ремонти просто не потяну фінансово.

13. djyha

djyha Well-Known Member

От шо ви зара за хєрню тут написли? Я тут всіма силами своє фе вже декілька місяців виказую в сторону ДО а тут мене до неї приписали... Маразм

Останнє редагування: 17 січ 2017
  14. undefined

undefined Active Member

а що ми мали придумати? з літака парашутом цемент скидувати?) Коли мені демонстрували квартири в першій черзі перед покупкою квартири, то ліфт там працював справно, був гарно оббитий войлоком, і тоді першу чергу чи то тільки здали, чи то збирались здавати. Звичайно я розраховував, що і в мене так буде.
    Я планую почати скоро ремонт, хочу завершити ще до літа і вселитись, бо також живу зараз в зйомній квартирі. Але в"їжджати на 9-й поверх без ліфта з немовлятком на руках це ж дикість. Там коли майстри роблять ремонти в сусідніх квартирах, то шум такий, що навіть не чути співрозмовника. Ми вирішили щоб дитина не знаходилась постійно в таких умовах, що треба спускатись з нею на пів дня на вулицю, а як це має щодня робити мама з коляскою, якщо ліфт не працює?
    Нехай вже тоді краще запустять ліфт і збирають по ті додаткові 20 грн в разі його поломки, а не провокувати нищення сходові клітки, поручні сходів і нерви мешканців, і при цьому виставляти винуватими нас самих за те, що майстру десь на 7-му поверсі порвався мішок на сходах. Я думаю, що заплатити майстрам за підйом важких матеріалів на останні поверхи вручну обійдеться кожному з нас не в одну тисячу і тут питання 20 грн навіть не стоїть.

• Подобається Подобається x 4
  15. Preliudia

Щойно говорила з ОСББ - раніше казали ліфт в лютому запустять, а сьогодні вже "МОЖЛИВО в лютому".... слів нема, одні емоції....:shout:

16. lelialelia

lelialelia Member

Ніхто з них не зацікавлений його швидше запускати, все побудовано на брехні

17. rostykk

rostykk Member

Дзвонили з ОСББ. Казали заплатити за комунальні.
    Я відмовився. Сказав, що без ліфта, без стабільної подачі води, без розчищеної території від снігу моя квартира для життя не придатна.

А хто як планує пришвидшити процес запуску ліфта?

• Подобається Подобається x 4
  18. Natalaaa

Natalaaa Member

Погоджуюсь з Вами.Також до повної здачі будинку відмовляюсь оплачувати комунальні.

• Подобається Подобається x 2
  19. Preliudia

+ 1 підключаюсь, не платитиму.

20. Natalaaa

Natalaaa Member

Знайшла інспектора який має підключити ліфт,останій раз він був в ДО 2грудня, було 9 пунктів які вони мали доопрацювати і подати заявку що вони їх виконали,через день два він приходить і вмикає.Поки заявку про виконання тих 9пунктів ДО не подала

а де твій аватар? :)