Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. DO LVIV

DO LVIV New Member

Це повідомлення адресувалось тим, хто буде паритись за 50 грн.

2. DO LVIV

DO LVIV New Member

Дешевизна квартплати не є причиною для закриття очей на певні незрозумілі речі. Не хочеться, щоб наш ОСББ перетворювався на класичний жек у всіх його традиційних мінусах.

Цікаво ще таке. У деяких квартир полотно вхідних дверей вздулося (по форуму піднімались питання щодо якості дверей). Власники цих квартир - як забудовник чи ОСББ вирішило це питання?

• Подобається Подобається x 1
  3. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Піти і вияснити ті незрозумілі речі не пробували? І про двері запитаєте. А там і нас, необізнаних, проінформуєте.

4. djyha

djyha Well-Known Member

Вхідні двері в квартрирах і замки в них повне г-но. Кому цікаво ось вони Економ №10 | Молоток: двері вхідні та міжкімнатні
    Потрібно обов'язково їх міняти бо вздуття це найменша їхня проблема. В мене в квартирі майстер закрився - заклинив замок, то він з середини за пару хвилин простим зубилом їх відкрив
    Каже як консервна банка. Сталь потрібно мінімум 1.5 мм і мотурівські замки...

5. jewelson

jewelson Active Member

Так так, двері повне Г. Я поміняв. Різниця дуже відчутна

6. Onls

Onls Well-Known Member

в мене з дверей здерли номер квартири. То треба майстрів пильнувати і не впускати чужих людей у підїзд.

7. undefined

undefined Active Member

А відеокамери на сходових клітках працюють? Може в ОСББ вже знають хто цей злодій?

8. Benderivets

Benderivets Member

Доброго дня. Підскажіть будь ласка де можна купити москітну сітку? Влітку ці кровопийці набридли

9. Apolon

Apolon Well-Known Member

А ви суто дверне полотно міняли? чи повністю з металевим каркасом яке вмуроване в стінку?

10. jewelson

jewelson Active Member

повністю з металевим каркасом

11. djyha

djyha Well-Known Member

Там каркас ще гімняніший ніж полотно. Сьогодні знову замок заїв,так майстер тепер ззовні їх відкрив. Зняв лиштву,відігнув каркас, відкрив, а потім лупнув молотком і назад каркас вирівнявся. Після сьогоднішнього дня він сказав що інструмент буде в машині тримати. Отака х...ня малята...

Останнє редагування: 12 гру 2016
  12. Apolon

Apolon Well-Known Member

Якщо не секрет, в яку суму Вам обійшлись двері? де ви купували та скільки коштувала їх заміна (зняти та поставити нові---сама робота)

13. jewelson

jewelson Active Member

Двері є різної ціни і якості. Я брав двері фірми "Аплот". Замовляв у "Віконний ряд" на Сихові. Зняти і поставити нові обійшлось в 500грн

14. Benderivets

Benderivets Member

Шукав москітну сітку в інтернеті. Наштовхнувся на сайт Фабрики Москитос. Нормальна фирма? Допоможіть. Не хочу взяти г.....

15. GreKri

GreKri Well-Known Member

Треба буде повторно надіслати ім клопотання із копією підписів і зазначенням того що будівництво вже розпчалось. Видно коли вони приїзджали будівельні роботи ще не проводились. Але дивна відповідь...

16. LOZOVA

LOZOVA New Member

Що тут гадати, церква там буде і все. Як купляли квартиру то бачили, що можливе будівництво бо ми знали.

17. Tatulka

Tatulka Member

Файно :) Близько буде святити паску :)

18. Tatulka

Tatulka Member

Можна просто стоячи на балконі :)

19. undefined

undefined Active Member

Що може бути більш бодряще недільного ранку ніж вид на гарний похорон за вікном :)

20. Tatulka

Tatulka Member

Або на весілля, хрестини ;)

а де твій аватар? :)