Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Ви думаєте за тих 50 грн. хтось буде паритись?)))

2. jewelson

jewelson Active Member

Блін, я деколи дивуюсь тим шо тут пишуть. Квартплата в нас відносно дешева. Середня ціна зараз 2грн на метр. А є випадки де вона сягає і 4грн. Порахуйте, при нашому тарифі з підїзду виходить десь 6-7к в місяць. Це прибирання, ліфт, освітлення коридорів, насоси для підкачки води. Ну і можливо ше шось. Думаю в ОСББ можна спитати на шо йдуть витрати

3. Apolon

Apolon Well-Known Member

Сьогодні помітив що у підїзді Г1 якісь суки, виродки, подонки...покрали на кількох поверхах лед підсвідки. От у такій європі ми живемо.

4. DO LVIV

DO LVIV New Member

Це повідомлення адресувалось тим, хто буде паритись за 50 грн.

5. DO LVIV

DO LVIV New Member

Дешевизна квартплати не є причиною для закриття очей на певні незрозумілі речі. Не хочеться, щоб наш ОСББ перетворювався на класичний жек у всіх його традиційних мінусах.

Цікаво ще таке. У деяких квартир полотно вхідних дверей вздулося (по форуму піднімались питання щодо якості дверей). Власники цих квартир - як забудовник чи ОСББ вирішило це питання?

• Подобається Подобається x 1
  6. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Піти і вияснити ті незрозумілі речі не пробували? І про двері запитаєте. А там і нас, необізнаних, проінформуєте.

7. djyha

djyha Well-Known Member

Вхідні двері в квартрирах і замки в них повне г-но. Кому цікаво ось вони Економ №10 | Молоток: двері вхідні та міжкімнатні
    Потрібно обов'язково їх міняти бо вздуття це найменша їхня проблема. В мене в квартирі майстер закрився - заклинив замок, то він з середини за пару хвилин простим зубилом їх відкрив
    Каже як консервна банка. Сталь потрібно мінімум 1.5 мм і мотурівські замки...

8. jewelson

jewelson Active Member

Так так, двері повне Г. Я поміняв. Різниця дуже відчутна

9. Onls

Onls Well-Known Member

в мене з дверей здерли номер квартири. То треба майстрів пильнувати і не впускати чужих людей у підїзд.

10. undefined

undefined Active Member

А відеокамери на сходових клітках працюють? Може в ОСББ вже знають хто цей злодій?

11. Benderivets

Benderivets Member

Доброго дня. Підскажіть будь ласка де можна купити москітну сітку? Влітку ці кровопийці набридли

12. Apolon

Apolon Well-Known Member

А ви суто дверне полотно міняли? чи повністю з металевим каркасом яке вмуроване в стінку?

13. jewelson

jewelson Active Member

повністю з металевим каркасом

14. djyha

djyha Well-Known Member

Там каркас ще гімняніший ніж полотно. Сьогодні знову замок заїв,так майстер тепер ззовні їх відкрив. Зняв лиштву,відігнув каркас, відкрив, а потім лупнув молотком і назад каркас вирівнявся. Після сьогоднішнього дня він сказав що інструмент буде в машині тримати. Отака х...ня малята...

Останнє редагування: 12 гру 2016
  15. Apolon

Apolon Well-Known Member

Якщо не секрет, в яку суму Вам обійшлись двері? де ви купували та скільки коштувала їх заміна (зняти та поставити нові---сама робота)

16. jewelson

jewelson Active Member

Двері є різної ціни і якості. Я брав двері фірми "Аплот". Замовляв у "Віконний ряд" на Сихові. Зняти і поставити нові обійшлось в 500грн

17. Benderivets

Benderivets Member

Шукав москітну сітку в інтернеті. Наштовхнувся на сайт Фабрики Москитос. Нормальна фирма? Допоможіть. Не хочу взяти г.....

18. GreKri

GreKri Well-Known Member

Треба буде повторно надіслати ім клопотання із копією підписів і зазначенням того що будівництво вже розпчалось. Видно коли вони приїзджали будівельні роботи ще не проводились. Але дивна відповідь...

19. LOZOVA

LOZOVA New Member

Що тут гадати, церква там буде і все. Як купляли квартиру то бачили, що можливе будівництво бо ми знали.

20. Tatulka

Tatulka Member

Файно :) Близько буде святити паску :)

а де твій аватар? :)