Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Окус, чим найкращий? Обгрунтуйте.

2. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

На півроку швидше це коли? В червні? Звучить як фантастика. Подивіться на сайті хід будівництва першої черги. Вона також в травні мала 4 поверхи, а здали її в кінці грудня. Зважаючи на те, що третя черга більша, ніж перша (складається з двох секцій-під'їздів), я не думаю, що здадуть її раніше грудня.

3. OKus

OKus Well-Known Member

Я дивився договори Карпатбуду, Інтергал-Буду і Доброї оселі пам'ятаю був ще один, але вже не згадаю що то був за договір. Також дивився ще на Грабянці квартиру але там не дійшло до договору :)

Так от за Інтергал-буд я вже писав що в них при укладанні основного договору вся сума перераховується по новому курсу на момент його укладання.

Карпатбуд, там не було прописано за якою схемою буде мінятись сума проплати при рості курсу, просто прописало що продавець може змінити суму платіжок.

В Добрій оселі не є дуже хороший договір просто порівняно з тими що я дивився він мені здався кращий.

В мене основна увага була на оцих проплатах і курсах. Плюс ще дивився після договору Інтергалбуду і прописку про ОСББ бо там в них було прописано що ти сам маєш собі то все створювати і робити, в Добрій оселі це відпало бо там вже воно є створене.

А так договори більш менш стандартні, відрізняються тільки деякими нюансами хоча й важливими.

4. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Я б сказав, що найнадійнішим є договір про участь у ФФБ, оскільки він рекомендований державою і затверджений кабміном. Хоча й у ньому є багато підводних каменів.
    А різні пайові угоди та інше - це додатковий ризик.

5. Dmytro D

Dmytro D Active Member

підтримую на 100 відсотків. Ви одразу підписуєте остаточний договір, а не попередній, виплачуєту всю сумму (як Ви думаєте), а потім ще довго знаходитеся в шоці від умов при підписані основного договору, приклад якого в Інтергалбуді мені відповилися надати))) Тільки попередній, в якому майже нічого не прописано!

Тому для себе вибрав ФФБ, хоч якось спокійніше))

6. promisto

promisto Well-Known Member

+ там ще купу грошей додатково треба стратити на оформлення права власності (нотаріус, податки)

7. Dmytro D

Dmytro D Active Member

Тим грішать всі договори пайового будівництва((

8. novoselik

novoselik Well-Known Member

А як з цим у Екобуда?

9. OKus

OKus Well-Known Member

Звичайно що ФФБ найкращий варіант, але скільки забудовників так будує у Львові? Як я вибирав то ні на одного забудовника так і не попав що так працює.
    І хіба не потрібно сплачувати податки при ффб - пф і державне мито?

10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Після здачі будинку, при ФФБ не треба сплачувати практично нічого, за виключенням якихось дрібниць в межах 100-300 грн.
    Забудовник сам повинен виготовити все і оплатити.

Наскільки я знаю, через справжнє ФФБ (без нюансів з додатковими договорами) у Франківському р-ні працюють:
    Ювелірний
    Львівська Мрія
    Демнянська

11. Volodja

Volodja Well-Known Member

Наскільки мені відомо то єдиним випадком, коли можна не платити державне мито, то це тільки при ПЕРШІЙ купівлі нерухомості на вторинному ринку.

12. Uganka

Uganka Well-Known Member

Читаю коменты и радуюсь за жителей Львова! Вот где выбор! Застройщиков по косточкам разложили,договора у юристов проверили,качество обсудили,пенопласт не подходит минвату подавай. А у нас на юге один дом за 3 года,потом газ еще 2 года жди,про качество внутренних работ вообще все молчат,никаких претензий лишь бы документы на руки получить. Квартиры покупают, когда уже коробка стоит и никак не раньше. И названия домов не такие как во Львове "тот,что треснул", "тот,где газа 3 года нет" ,"тот ,что 10 лет строили", "тот ,где квартиры по два раза продали" и т.д. Хотя есть счастливые исключения,но их по пальцам можно персчитать

13. OKus

OKus Well-Known Member

Ну от тому і не стикався бо розташування будинків мені неподобається.

А з податками так, при ффб не потрібно платити цих 2% додаткових а також послуги нотаріуса.

Ну але тут кожен собі вирішує чи готовий переплатити взалежності від своїх вимог до квартири.

14. Dmytro D

Dmytro D Active Member

Екодім працюють тільки через ФФБ, за Екобуд не знаю такого, всі витрати в кінці - це плата нотаріусу за довіреність від мого імені оформляти документи. Так що я рахую цей випадок найбільш прийнятним. Ціна в гривні, можливі зміни ціни тільки на невиплачені метри, а не на всю суму. Та й немає моменту з курсами валют.

15. OKus

OKus Well-Known Member

Паркомісце в підземному паркінгу 150 000 грн. Налітайте :) Мати місце під будинком для авто це звичайно класно, але за ті гроші 15 років можна мати повне каско по машині або врешті купити ту ж машину :) А так кусок асфальту. Як на мене якось дорого. Хоча побудувати підземний паркінг теж не дешево напевно.

16. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Для простих смертних 150000 за паркінг це слів бракує, навіть не можу уявити це не гараж або зробити ремонт, короче мова віднімає, нам підвал вийшов по 2700 за метр то ми ледве жабу вдушили а тут 150 .... Але ті хто має ески мерседеси чи беМВ то для них то як сємочкі раз місячну зарплату відкладуть

17. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Напевне, що тут немає мешканців з супермашинами, бо житло наше економ - клас. Та ще й шлагбауми поставили... Може той маленький паркінг буде лише для авто офісу, а просто житель навіть на годину не зможе там залишити машину? Після вчорашньої прогулянки навколо Д. оселі я трохи розчарована. А церква дійсно занадто близько до 2 секції, хоча я в 1. Потік машин по вул Кн. Ольги в годину пік - шалений.

18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

То мега-круто вийти з дому і знати, що є парко-місце, яке належить лише вам. Ніхто туди не поставить. Воно завжди вас чекає. Охорона...
    А ще мега-крутіше, якщо щоб сісти в авто, не треба виходити на двір, а зразу з будинку ліфтом на криту парковку і в машину.
    Така благодать десь так і коштує...
    Думаю, що з тих всіх квартир, що є в "Д.О." ці парковки розлетяться як гарячі тошнотікі в бабусі перед універом :)
    Головне - щоб вони побудували ці паркомісця нормально, по всім нормам, щоб можна було легко заїхати і виїхати. А то досвід показує, що часто забудовники грішать тим, що на мінімум місця проектують максимум паркомісць, а потім користувачі паркомісць згадують забудовників злим голосним словом, коли паркуються.

19. Grek

Grek Well-Known Member

Та я чогось міркую що такі особи в Добрій оселі житло не купують, хоча може я і помиляюсь, бо десь писали про шейха.
    Я вже бачу слоган цієї акції: "Купи паркомісце для свого авто за ціною авто" :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  20. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Ви би собі купили за 150 тис паркомісце? Квартира 700 тис ремонти 200 то вже краще будинок типу котеджа купити .. Мангал можна поставити, пару соток своєї травички, сусіди одного класу

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)