Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Риба!.. Варена, Копчена, В"ялена, Смажена, Сушена, Запечена... (що я там ще забув?)
    Берем тушку свіжозлапаної білої риби (карп, карась, лин, лящ,... а зрештою і щука, судак...) грам до 500... Мясний фарш (будь який) змішуємо з цибулею і зеленню (що під руками). Фарш вкладаємо в рибу і зашиваємо черево нитками... І в духовку... До готовності....
    Лимон, куркума, і і нші прибамбаси за смаком ( не догма)
    Тільки що відве6черяли з моєю любимою (не любить коли називаю коханою)!
    І взагалі...
    Панєнки! Різниця в приготуванні страв нами і вами в тому, що ви це робите як треба, а ми як має бути!

2. Полковник

Полковник миється в бані

Хм!
    Однако!
    Никогда бы не подумал.
    Надо попробовать!

3. - деликатесную жалко :)
    Способ "на соли" не для гурманов. Грубоват. Но в определенных случаях именно это и нужно :)

Кстати, почти так же я люблю иногда мелкую картошку в кожуре сделать - помыть-поскоблить, и пока влажная обвалять в крупной соли и на противень. Пока запечется лишняя соль отвалится, сколько надо - возьмется. В итоге тонким вкусом блюдо не блещет. Просто очень полноценный, природный картофельный вкус. Если картошка молодая, то я и готовую не чищу...

Супер! В следующий раз между рыбой и солью кроме помидоров постелите ещё и фольгу, а на неё болгарского перчика, грибочков, чуть лимонного сока, сверху окуня смажьте майонезом, внутрь рубленой петрушки - тогда "без соли" будет ещё не хужее :)))

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

И энта смесь не пропадает в течении недели

5. terrible

terrible Well-Known Member

сніданок справжнього чоловіка:cools:... я буду повільно писати, щоб ви теж встигли записати... прокидаешся вранці... дружина збирається в справі-в магазин з подругою, купувати щось дитинці... каже, що там поїсти є... встаеш, вмикаеш комп, слухаеш музику, тиняешся квартирою... потім дістаеш з холодильника засмажену печінку, ставиш підігріватись-пора снідати, бо й кохана скоро повернеться, а тут раз-і сніданок... дзвонять з роботи-терміново потрібні ключі! відповідаеш-ключі дам, пароль компа-зась! у відповідь чуеш, як тебе люблять співробітники :))) а особливо директор... натягуеш шорти-тут ще дзвонять-ключі терміново потрібні, Колька вже поїхав до тебе... виходиш чекати, палиш стоїш, дивишся як вантажать в авто якусь фігнюшку з магазину Спеціаліст... приїздить авто, віддаеш ключі, перекидаешся парою слів з водіем... тут бачиш кохану-чекаеш її, роазом ідеш додому... слухаеш, що там в магазині є... і тут думка гвоздить до місці-ПЕЧІНКА!!!...
    а потім стиха матюкаючись про себе відчищаеш каструльку... від того, що колись було мясом... і слухаеш нотації...
    :)

• Подобається Подобається x 2
  6. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

витягаєш з холодильника, перекидаєш вміст кастрюлі в друшлаг, в каструлю наливаєш води, друшлаг на каструлю і все накрити кришкою. Ставиш на вогень і спокійно чимчикуєш курити і споглядати ноги з мініспідниць до моменту поки не повернеться дружина. Оце все можна замінити мікрохвильовкою і неметалевим посудом, яка сама виключиться і буде пікати кожну хвилину поки не прийде та ж дружина :)

Від себе пишу рецепт св'ята живота холостяка (або напівхолостяка, це коли дружина поїхала щось тещі допомагати, принаймі так пояснюють коли їдуть). Берете Курячі стегенця (компи, ножки буша), натираєте трохи сіллю і перцем (до смаку). Викладаєте в казанок на дно. Далі бульбу (картоплю, бараболю, крумплі...) нарізаєте соломкою і викладаєте на ті стегенця. Зверху лавровий лист і трохи цибульки. Закриваєте щільно кришкою і в духовку на 30-40 хвилин. Після всього витягаєте плєшку (а хто потягне то і дві) холодного пива з холодильника і наминаєте (мається на увазі не мнєцкати бульбу а їсти) прицмокуючи. Смачного

• Подобається Подобається x 1
  7. terrible

terrible Well-Known Member

:good:
    і де ви раніше були?:) а мікроволновка наша не так давно наказала довго жити...

8. - это уже хуже. Зачем её тогда делать-то? Вот у меня простой кусок сала обязательно пропадает в течение недели, да что там - трёх дней ещё не выдержал ни разу, хоть в холодильник его, хоть куда. Завернёшь поплотней, запихаешь куда-нибудь за пакет с молоком, на следующий день ОПА!!! о_О - нету сала! А вроде вечером кусочек только и отрезал... ну два... :dntknw:

9. Така у вас гарна тема, що я не можу втриматись, щоб не написати рецепт від Едварда Ліра - Пиріг з амблонгусів :)

Візьміть 4 фунти (можна 4,5 фунта) свіжих амблонгусів і покладіть у кастрюлю.
    Залийте їх водою і варіть 8 годин безперестанку, потім додайте 2 пінти свіжого молока і варіть ще 4 години.
    Коли амблонгуси зовсім розварилися, висипте їх на велику сковордку, попередньо добре їх потрусивши.
    Потріть на тертушці над сковородою трохи мускатного горіха, обережно притрусіть розтертим імбирним пряником та порошком керрі і сипніть чимбільше каїнового перцю. Винесіть сковороду в сусідню кімнату і поставте на підлогу. Потім знову занесіть в кухню і варіть на малому вогні 45 хвилин. Потім скільки сили трясіть сковороду, аж поки амблонгуси набудуть блідо-червонястого кольору.
    Потім дуже обережно все тушкуйте, додаючи одночасно: голуба невеличкого, 2 шматочки яловичини, 4 цвітні капустини і скільки завгодно устриць.
    Терпляче стежте, коли почне рости шкоринка, і час від часу потроху підсолюйте. Перекладіть у чисту тарілку і мерщій викидайте у вікно.

Більше - тут, але вже англійською

10. victorys

victorys позитивчик :)

Поки прочитала, то насміялась трохи :)))
    думаю треба було б вказати кіко то получаєсі на наші українськи грами ;)
    і взагалі шо таке тоті амблонгуси?:scratch_one-s_head:
    слово "тертушка" мене просто вбило :haha:
    а просто зняти з вогню не можна? щоб не носитись з тою пательньою по всій хаті?
    де у Львові можна купити невеличкого голуба? У супермаркеті біля курятини не виділам...
    кінець найкращий...
    Йой насмішили!
    шо там Задорнов про американців повідав? ;)

11. Та я хотіла, а потім думаю: як хто схоче спробувати, то дасть собі раду :)
    сама не знаю, але "анчоуси" у мене викликають однозначну асоціацію з цим рецептом :)))
    думаю, кожен рецепт має місце для варіацій, але тоді то вже "страва з варіацією" :)))
    колись можна було і перепілок купити, але вже мабуть всі сі скінчились :dntknw:
    а що він повідав?

12. victorys

та не кажіть що не чули :) він іх завжди тупими називає :))) (на YouTube повно роликів)

http://www.youtube.com/watch?v=Ca49PubJl3o

13. дякую, подивлюсь, відсвіжу в пам'яті :)

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Замок на холодильник надо вешать.
    А вообще в основном эта смесь для походных условий, дома для бутербродов

15. - а толку? Даже если ключ куда-нибудь забросить всё равно вспомню, куда... :)
    - шутил я.
    Насчет сала - почти :)))
    Отличная у Вас смесь!

16. mavka

mavka Well-Known Member

зі шкіркою ? підходить !
    (оце чищення луски й потрошіння кишок, колупання в жабрах й вибирання очей , чи обрізання плавників ножицями - не дамської кухні справа ) :)

17. Полковник

Полковник миється в бані

Конечно, как есть.
    Как корюшку.
    ВКУСНОТА!!!!!

18. Полковник

Полковник миється в бані

С дачки привёз огурчиков парниковых.
    Помыл.
    Порезал вдоль ломтиками.
    Посолил и выложил на сковородку с хорошо разогретым растительным маслом.
    Обжарил с двух сторон.
    Выложил на тарелку.
    Слегка сбрызнул соевым соусом.
    Посыпал тёртым чесночком.
    Откупорил запотевшую бутылочку пивка.
    Вечер удался.

19. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

пиво з огірками? О...о...таке поєднується в шлунку?:)

20. victorys

Не знаю як там шлункове поєднання, яле мене зацікавив смак тих смажених вогірків з часником. Про кабачки чулам, але про огірки чую вперше! :crazy:
    З цікавості си завтра підсмажу йдного вогірка щоб спробувати.
    Раз хлоп тим пиво закусує, то мусить бути добре нє? ;)

а де твій аватар? :)