Риба!.. Варена, Копчена, В"ялена, Смажена, Сушена, Запечена... (що я там ще забув?) Берем тушку свіжозлапаної білої риби (карп, карась, лин, лящ,... а зрештою і щука, судак...) грам до 500... Мясний фарш (будь який) змішуємо з цибулею і зеленню (що під руками). Фарш вкладаємо в рибу і зашиваємо черево нитками... І в духовку... До готовності.... Лимон, куркума, і і нші прибамбаси за смаком ( не догма) Тільки що відве6черяли з моєю любимою (не любить коли називаю коханою)! І взагалі... Панєнки! Різниця в приготуванні страв нами і вами в тому, що ви це робите як треба, а ми як має бути!
- деликатесную жалко Способ "на соли" не для гурманов. Грубоват. Но в определенных случаях именно это и нужно Кстати, почти так же я люблю иногда мелкую картошку в кожуре сделать - помыть-поскоблить, и пока влажная обвалять в крупной соли и на противень. Пока запечется лишняя соль отвалится, сколько надо - возьмется. В итоге тонким вкусом блюдо не блещет. Просто очень полноценный, природный картофельный вкус. Если картошка молодая, то я и готовую не чищу... Супер! В следующий раз между рыбой и солью кроме помидоров постелите ещё и фольгу, а на неё болгарского перчика, грибочков, чуть лимонного сока, сверху окуня смажьте майонезом, внутрь рубленой петрушки - тогда "без соли" будет ещё не хужее
сніданок справжнього чоловіка... я буду повільно писати, щоб ви теж встигли записати... прокидаешся вранці... дружина збирається в справі-в магазин з подругою, купувати щось дитинці... каже, що там поїсти є... встаеш, вмикаеш комп, слухаеш музику, тиняешся квартирою... потім дістаеш з холодильника засмажену печінку, ставиш підігріватись-пора снідати, бо й кохана скоро повернеться, а тут раз-і сніданок... дзвонять з роботи-терміново потрібні ключі! відповідаеш-ключі дам, пароль компа-зась! у відповідь чуеш, як тебе люблять співробітники а особливо директор... натягуеш шорти-тут ще дзвонять-ключі терміново потрібні, Колька вже поїхав до тебе... виходиш чекати, палиш стоїш, дивишся як вантажать в авто якусь фігнюшку з магазину Спеціаліст... приїздить авто, віддаеш ключі, перекидаешся парою слів з водіем... тут бачиш кохану-чекаеш її, роазом ідеш додому... слухаеш, що там в магазині є... і тут думка гвоздить до місці-ПЕЧІНКА!!!... а потім стиха матюкаючись про себе відчищаеш каструльку... від того, що колись було мясом... і слухаеш нотації...
витягаєш з холодильника, перекидаєш вміст кастрюлі в друшлаг, в каструлю наливаєш води, друшлаг на каструлю і все накрити кришкою. Ставиш на вогень і спокійно чимчикуєш курити і споглядати ноги з мініспідниць до моменту поки не повернеться дружина. Оце все можна замінити мікрохвильовкою і неметалевим посудом, яка сама виключиться і буде пікати кожну хвилину поки не прийде та ж дружина Від себе пишу рецепт св'ята живота холостяка (або напівхолостяка, це коли дружина поїхала щось тещі допомагати, принаймі так пояснюють коли їдуть). Берете Курячі стегенця (компи, ножки буша), натираєте трохи сіллю і перцем (до смаку). Викладаєте в казанок на дно. Далі бульбу (картоплю, бараболю, крумплі...) нарізаєте соломкою і викладаєте на ті стегенця. Зверху лавровий лист і трохи цибульки. Закриваєте щільно кришкою і в духовку на 30-40 хвилин. Після всього витягаєте плєшку (а хто потягне то і дві) холодного пива з холодильника і наминаєте (мається на увазі не мнєцкати бульбу а їсти) прицмокуючи. Смачного
- это уже хуже. Зачем её тогда делать-то? Вот у меня простой кусок сала обязательно пропадает в течение недели, да что там - трёх дней ещё не выдержал ни разу, хоть в холодильник его, хоть куда. Завернёшь поплотней, запихаешь куда-нибудь за пакет с молоком, на следующий день ОПА!!! - нету сала! А вроде вечером кусочек только и отрезал... ну два...
Така у вас гарна тема, що я не можу втриматись, щоб не написати рецепт від Едварда Ліра - Пиріг з амблонгусів Візьміть 4 фунти (можна 4,5 фунта) свіжих амблонгусів і покладіть у кастрюлю. Залийте їх водою і варіть 8 годин безперестанку, потім додайте 2 пінти свіжого молока і варіть ще 4 години. Коли амблонгуси зовсім розварилися, висипте їх на велику сковордку, попередньо добре їх потрусивши. Потріть на тертушці над сковородою трохи мускатного горіха, обережно притрусіть розтертим імбирним пряником та порошком керрі і сипніть чимбільше каїнового перцю. Винесіть сковороду в сусідню кімнату і поставте на підлогу. Потім знову занесіть в кухню і варіть на малому вогні 45 хвилин. Потім скільки сили трясіть сковороду, аж поки амблонгуси набудуть блідо-червонястого кольору. Потім дуже обережно все тушкуйте, додаючи одночасно: голуба невеличкого, 2 шматочки яловичини, 4 цвітні капустини і скільки завгодно устриць. Терпляче стежте, коли почне рости шкоринка, і час від часу потроху підсолюйте. Перекладіть у чисту тарілку і мерщій викидайте у вікно. Більше - тут, але вже англійською
Поки прочитала, то насміялась трохи думаю треба було б вказати кіко то получаєсі на наші українськи грами і взагалі шо таке тоті амблонгуси? слово "тертушка" мене просто вбило а просто зняти з вогню не можна? щоб не носитись з тою пательньою по всій хаті? де у Львові можна купити невеличкого голуба? У супермаркеті біля курятини не виділам... кінець найкращий... Йой насмішили! шо там Задорнов про американців повідав?
Та я хотіла, а потім думаю: як хто схоче спробувати, то дасть собі раду сама не знаю, але "анчоуси" у мене викликають однозначну асоціацію з цим рецептом думаю, кожен рецепт має місце для варіацій, але тоді то вже "страва з варіацією" колись можна було і перепілок купити, але вже мабуть всі сі скінчились а що він повідав?
та не кажіть що не чули він іх завжди тупими називає (на YouTube повно роликів) http://www.youtube.com/watch?v=Ca49PubJl3o
Замок на холодильник надо вешать. А вообще в основном эта смесь для походных условий, дома для бутербродов
- а толку? Даже если ключ куда-нибудь забросить всё равно вспомню, куда... - шутил я. Насчет сала - почти Отличная у Вас смесь!
зі шкіркою ? підходить ! (оце чищення луски й потрошіння кишок, колупання в жабрах й вибирання очей , чи обрізання плавників ножицями - не дамської кухні справа )
С дачки привёз огурчиков парниковых. Помыл. Порезал вдоль ломтиками. Посолил и выложил на сковородку с хорошо разогретым растительным маслом. Обжарил с двух сторон. Выложил на тарелку. Слегка сбрызнул соевым соусом. Посыпал тёртым чесночком. Откупорил запотевшую бутылочку пивка. Вечер удался.
Не знаю як там шлункове поєднання, яле мене зацікавив смак тих смажених вогірків з часником. Про кабачки чулам, але про огірки чую вперше! З цікавості си завтра підсмажу йдного вогірка щоб спробувати. Раз хлоп тим пиво закусує, то мусить бути добре нє?