Кімчі. 2 доби стояло у відрі при кімнатній температурі. Розфасував в банки і поставив в холодильник. Вже кілька місяців, як одне кімчі з"їдаємо - зразу готуємо нову порцію. Кімчі: простий рецепт закуски від Євгена Клопотенко Рецепт звідси. Лише імбиру я даю більше. досить більше)))
Шакшука. Ізраїльська яєшня. Порадував себе сьогодні такою їжею. View: https://youtu.be/MJ4PER3C1nc Поки стерилізував 4 банки літрові огірків по дві, нарізав для шамшуки інградієнти і піджарив. Як закатав кришки, то осталася остання операція - вбити яйця і смажити на малому вогні і як в відео - мав час помитися, добре що вода була нагріта з-під огірків. Кажуть, що найпопулярніша у світі яєшня. Ну, так собі...
Як побачу щось таке, що ніби доступне, ще й швидко приготується, то хочеться спробувати, якщо є настрій. Сьогодні пампушки с/азіатські. Мали бути такі: View: https://youtu.be/f1mwkYw8y8c Вийшло так: Наче їжа не головне, а змагання на фотоконкурс)) А тісто всежтаки важке(
Огіркова калапоця Літр води Великий нестарий огірок 20 г вершкового масла 1 яйце Сіль на око 15 пельменів Спеції на смак
Ох і люблю я бавитися файним м"ясом Кілька днів постояло в сухому маринаді, зараз що в рукав, що в фольгу - і в духовку. Ням-ням
Прийхали живі карпики з малої батьківщини Я їх вже почистив, тепер дружина вирішує - що з ними далі буде. Якщо мені перепаде хоть один, то я знаю, що робити) Але мусет мені дістануться тільки голови і плавники Нічо, голови також ням-ням )
Плавники нє А голови приготувати як уху, але до чуть перевареного стану - це ж бомба. Розбираються на окремі кістки як конструктор).
Квашені яблука. Білі яблука твердіші, ніж свіжі, а червоні в самий раз. Ще три бідони яблук... є на що вимінювати молоко. Звісно, то на смак кожного... але гарні без втрат)
Бавитися - це одержувати задоволення від якоїсь роботи. Цю тварину спеціально утримували, щоб потім наробити з неї смаколиків. Це називається кулінарія, приготування страв з м"яса.
давайте рецепт маю 2 бананові ящики айви... псується, треба хоч щось врятувати... вже 2 місяці збираюся
У нас не культивують айву, тому за неї нічого не скажу, хіба що направлю до інтернету. Там все є... але можна спробувати) В минулому році я вперше квасив яблука, по рецептам з інтернету, звісно, підлаштовуючись під свої можливості. На 40-літровий бідон: - 88 гр житнього борошна ( можна солому) рлзчинити у теплій воді. - стопка цукру - стопка солі - листя вишні (можна горобини), смородини, порички - 3л відерце - я закинув трохи шипшини, липового цвіту, глоду - із старих зборів, і що може бродити. На дно насипати помите листя, щоб не почавилися плоди, потім прокладати між шарами помитих яблук і залити водою, я заливав холодною, яблука щоб були в розчині. Може прийдеться підливати або відливати (у мене було і так і сяк). Потримати в теплому місці з тижтень, поки не забродить і тоді в підвал винести. Через місяць- два буде готове.