Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

  1. manur

    manur Well-Known Member

    банки.jpg відро.jpg

    Кімчі. 2 доби стояло у відрі при кімнатній температурі. Розфасував в банки і поставив в холодильник.
    Вже кілька місяців, як одне кімчі з"їдаємо - зразу готуємо нову порцію.

    Кімчі: простий рецепт закуски від Євгена Клопотенко
    Рецепт звідси. Лише імбиру я даю більше. досить більше)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

  3. Коммунарец

    Коммунарец Well-Known Member

    Шакшука. Ізраїльська яєшня.
    Порадував себе сьогодні такою їжею.


    View: https://youtu.be/MJ4PER3C1nc


    Поки стерилізував 4 банки літрові огірків по дві, нарізав для шамшуки інградієнти і піджарив. Як закатав кришки, то осталася остання операція - вбити яйця і смажити на малому вогні і як в відео - мав час помитися, добре що вода була нагріта з-під огірків.

    [​IMG]

    Кажуть, що найпопулярніша у світі яєшня. Ну, так собі...
     
  4. Коммунарец

    Коммунарец Well-Known Member

    Як побачу щось таке, що ніби доступне, ще й швидко приготується, то хочеться спробувати, якщо є настрій.
    Сьогодні пампушки с/азіатські.
    Мали бути такі:
    [​IMG]

    View: https://youtu.be/f1mwkYw8y8c


    Вийшло так:
    [​IMG]

    Наче їжа не головне, а змагання на фотоконкурс))
    А тісто всежтаки важке(
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

  6. Коммунарец

    Коммунарец Well-Known Member

    Огіркова калапоця
    [​IMG]
    Літр води
    Великий нестарий огірок
    20 г вершкового масла
    1 яйце
    Сіль на око
    15 пельменів
    Спеції на смак
     
  7. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

  8. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    • Смішно Смішно x 1
  9. Rabinovich

    Rabinovich Well-Known Member

    Это глазунья с зеленью а не шакшука
     
  10. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Ох і люблю я бавитися файним м"ясом ;)

    Кілька днів постояло в сухому маринаді, зараз що в рукав, що в фольгу - і в духовку.
    Ням-ням :)
    IMG_9443.JPG
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Прийхали живі карпики з малої батьківщини :yahoo:
    Я їх вже почистив, тепер дружина вирішує - що з ними далі буде. Якщо мені перепаде хоть один, то я знаю, що робити)
    Але мусет мені дістануться тільки голови і плавники :scratch_one-s_head:
    Нічо, голови також ням-ням )

    IMG_9444.JPG
     
  12. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    і таке можна їсти? :sad:
     
  13. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Плавники нє :)

    А голови приготувати як уху, але до чуть перевареного стану - це ж бомба. Розбираються на окремі кістки як конструктор).
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

  15. Коммунарец

    Коммунарец Well-Known Member

    Бавитеся м'ясом забитої тварини? Збочення чи садизм?
     
  16. Коммунарец

    Коммунарец Well-Known Member

    Квашені яблука. Білі яблука твердіші, ніж свіжі, а червоні в самий раз.
    Ще три бідони яблук... є на що вимінювати молоко.
    Звісно, то на смак кожного... але гарні без втрат)
    [​IMG]
     
  17. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Бавитися - це одержувати задоволення від якоїсь роботи.

    Цю тварину спеціально утримували, щоб потім наробити з неї смаколиків.
    Це називається кулінарія, приготування страв з м"яса.
     
  18. Коммунарец

    Коммунарец Well-Known Member

    Ну, і де тут написано про роботу чи кулінарію?
     
  19. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    давайте рецепт ;)

    маю 2 бананові ящики айви... псується, треба хоч щось врятувати...
    вже 2 місяці збираюся
     
  20. Коммунарец

    Коммунарец Well-Known Member

    У нас не культивують айву, тому за неї нічого не скажу, хіба що направлю до інтернету. Там все є... але можна спробувати)
    В минулому році я вперше квасив яблука, по рецептам з інтернету, звісно, підлаштовуючись під свої можливості.
    На 40-літровий бідон:
    - 88 гр житнього борошна ( можна солому) рлзчинити у теплій воді.
    - стопка цукру
    - стопка солі
    - листя вишні (можна горобини), смородини, порички - 3л відерце
    - я закинув трохи шипшини, липового цвіту, глоду - із старих зборів, і що може бродити.
    На дно насипати помите листя, щоб не почавилися плоди, потім прокладати між шарами помитих яблук і залити водою, я заливав холодною, яблука щоб були в розчині. Може прийдеться підливати або відливати (у мене було і так і сяк).
    Потримати в теплому місці з тижтень, поки не забродить і тоді в підвал винести. Через місяць- два буде готове.
     
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)