Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

  1. manur

    manur Well-Known Member

    Вчора наготував розсольнику.

    Сьогодні відварив рульку (гульонку) у воді з пивом (і приправами, звичайно ж))) Далі її мастити і запікати має дружина. А на тому наварі, який від рульки залишився, я куліш приготував. Ну, відвар не зразу в хід пішов) Спочатку висмажилося сало, потім хвіст порубаний туди пішов, потім трохи реберець, потім м"ясо, потім морква-селера, потім цибуля. А вже потім то все пішло в той навар + пшоно.
    Хтось в гості хоче на те все? Хляти є 3 види віскі, арманьяк, текіла, Метакса, 2 види вина.... О! Ще й ром "Амазона" 53% десь заниканий)))
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Фотки де???
    ;)

    зі
    "Хтось в гості хоче на те все?"

    Дивне запитання. Ще"м такого не чув, щоб питалися, чи хтось хоче в гості прийти)))
    То де така мода є?
    В гості запрошують, а не питаються. Шо хіба нє? ;
     
    Останнє редагування: 25 гру 2020
  3. manur

    manur Well-Known Member

    Всьо натхнення пішло на приготування. На знимкування не залишилося). Як жона вийме з духовки рульку, то, може, натхнення з"явиться))))
     
  4. manur

    manur Well-Known Member

  5. manur

    manur Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 1
  6. manur

    manur Well-Known Member

    Вау! Наївся кулешу))) Куліш мені незле смакував з кімчі. @Gyppsy, якщо не в курсі, що то таке - то прошу дуже :

    https://klopotenko.com/uk/kim-chi-2/

    Тіко імбиру тре давати більше, ніж він там каже. Рибного соусу ми не знайшли, то я давав соєвий.
    Але вчора ми вже й рибний соус придбали. То до наступного кімчі він піде однозначно!
     
  7. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Я в курсі. У мене передостанній дан по ТПЇ)))
     
    • Смішно Смішно x 1
  8. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Нічого смішного, є відповідні записи в трудовій книжці;
    У мене одна з професій - ТПЇ, 5 розряд. Остання посада по цій професії - заввиробництвом ;
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    [​IMG]

    зі
    А офіціант доїдає за кухарем)))[​IMG]
     
  10. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

  11. Silver bullet

    Silver bullet Well-Known Member

     
  12. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    ну да, листя можна й немитим їсти )
     
  13. Silver bullet

    Silver bullet Well-Known Member

     
    Останнє редагування: 14 лют 2021
  14. Silver bullet

    Silver bullet Well-Known Member

  15. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    це ви ще ролики про Середню Азію не бачили... тісто на коліні зручно розминати )))
     
  16. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

  17. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    відчувається досвід :mda::russian:
     
    • Смішно Смішно x 1
  18. VasMT

    VasMT Дуже важлива персона

    Спробуйте посмажити рибу в мікрохвильовці.
     
  19. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Це прикол, чи справді?
    Бо за яйце в мікрохвильовці я чув)))
     
  20. VasMT

    VasMT Дуже важлива персона

    Правда.
    Я зараз живу за 300 км від дому. На господарі мікрохвильовка, мультиварка і електрочайник. Газовий балон на АЗС заправляли не хочуть. А їсти готувати треба. Я і навчився. Правда в мене мікрохвильовка модна. З купою програм. Там і смаження риби є, і курки, і шашлику і ще до біса всякого.
    Свіжу незаморожену рибу солимо, перчимо, лимон, ляля-тополя... На тарілку трохи олії, на рибу трохи олії і в МХ. 12-14 хвилин.
    Але треба дивитись. Мала риба і суха риба може згоріти.
    Я і м'ясо в МХ тушкував, з овочами...
     
    • Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)