Вчора наготував розсольнику. Сьогодні відварив рульку (гульонку) у воді з пивом (і приправами, звичайно ж))) Далі її мастити і запікати має дружина. А на тому наварі, який від рульки залишився, я куліш приготував. Ну, відвар не зразу в хід пішов) Спочатку висмажилося сало, потім хвіст порубаний туди пішов, потім трохи реберець, потім м"ясо, потім морква-селера, потім цибуля. А вже потім то все пішло в той навар + пшоно. Хтось в гості хоче на те все? Хляти є 3 види віскі, арманьяк, текіла, Метакса, 2 види вина.... О! Ще й ром "Амазона" 53% десь заниканий)))
Фотки де??? зі "Хтось в гості хоче на те все?" Дивне запитання. Ще"м такого не чув, щоб питалися, чи хтось хоче в гості прийти))) То де така мода є? В гості запрошують, а не питаються. Шо хіба нє? ;
Всьо натхнення пішло на приготування. На знимкування не залишилося). Як жона вийме з духовки рульку, то, може, натхнення з"явиться))))
В ближчих планах - спробувати приготувати борщ з копченими грушами. https://klopotenko.com/uk/ukrainskij-borshh-na-svinaychuh-rebrah/ Груші вже придбані)))
Вау! Наївся кулешу))) Куліш мені незле смакував з кімчі. @Gyppsy, якщо не в курсі, що то таке - то прошу дуже : https://klopotenko.com/uk/kim-chi-2/ Тіко імбиру тре давати більше, ніж він там каже. Рибного соусу ми не знайшли, то я давав соєвий. Але вчора ми вже й рибний соус придбали. То до наступного кімчі він піде однозначно!
Нічого смішного, є відповідні записи в трудовій книжці; У мене одна з професій - ТПЇ, 5 розряд. Остання посада по цій професії - заввиробництвом ;
Колись нас, студентів, посилали літом одробляти не пойми шо в наш інститутський лагер на Чорному морі. День гуляєш-купаєшся, день робиш, ще й грошики платять. Допомагали дівчата на кухні. Хлопці на березі спасателями. Відразу до громадської кухні отримали ми на все життя...наприклад картинка: падає на брудну підлогу кусень масла кілограму на три, його ловлять по тій грязюці, а він "убігає", потім кидають його на ваги, а потім на здоровий протвінь - розтоплювати. Чи костомахи, які по жарюці валяються у якійсь ванній. Можна втратити свідомість. Чи хробаки в супі, яких вже виявили, трошки повиловлювали - і що ж, суп виливати? Та ні, жалко. Я така бридлива, тому відпросилася мити зелень та чистити лук, бо зійшла б з ума з їх чистоти. А природні красоти там надзвичайні. Відпочивати чудово. Тільки головного кухаря чи хто там найстарший, прибити тим протвінем, і все буде норм.
та ладно...Можна не мити у себе в садку, якщо хімією їх не травиш. Я тільки салати там і їла. Бо в овочевому цеху бачила, що овочі свіжі привозять, і їх миють. Я особисто багато чого мила. А супи-борщі, навіть їхні каші не могла їсти, бо знала, як вони поводяться з маслом та м'ясом. Це така байдужість до антисанітарії, що жах. Їх там в горах ніхто не контролював, возили кудись грошики та й усе. Хоч не можу сказати, що люди не наїдалися, що дуже багато крали. І масло в кашу розтоплене таким маленьким ковшиком з ручкою наливали - те, що на брудній підлозі плавало). Кормили як на мене- дуже. Та я малоїжка
Правда. Я зараз живу за 300 км від дому. На господарі мікрохвильовка, мультиварка і електрочайник. Газовий балон на АЗС заправляли не хочуть. А їсти готувати треба. Я і навчився. Правда в мене мікрохвильовка модна. З купою програм. Там і смаження риби є, і курки, і шашлику і ще до біса всякого. Свіжу незаморожену рибу солимо, перчимо, лимон, ляля-тополя... На тарілку трохи олії, на рибу трохи олії і в МХ. 12-14 хвилин. Але треба дивитись. Мала риба і суха риба може згоріти. Я і м'ясо в МХ тушкував, з овочами...