А мені і пироги довелося самому пекти, коли дівчина захотіла перевірити мої кулінарні здібності. Коротше кажучи, зробив я якмйсь бісквітний тортик, вийшов він не дуже красивим, але було досить смачно. На майбутнє я вже став в інтернеті замовляти солодощі, або в магазині купляти.
Ну шо там? Я нині до вечора дома сам - всі роз"їхалися по нашій Україні) Вару борщ. Пирога не печу, бо нема старої бульби. Та й лєнь... Є трохи фаршу, всяких помідорів-перців-баклажанів... Може то фсьо зафігачити на мангалі? Але лєнь... зі Маю чвертку ;
@Juryj Ось тут непоганий інтернет-магазин, де можна не тільки торти замовляти Кондитерська Креме у Львові: торти, чізкейки, капкейки, макаруни Там ще й готувати навчать
@Juryj, від тих тортів у Вас понос, чи шо? Ви вже нині три теми запацькали @Juryj, Ви хто? Чому не вітаєтеся?[/QUOTE]
Паличка /100 гр/ львіських дріщів. О,7 л теплої води Мука /скільки треба - покаже тісто/ Маленька цибулька /не обов"язково/ Трошки цукру Трохи солі 100 гр олії Двоє людських яєць. В теплій воді розвести дріщі, добавити дрібку цукру і стакан-півтора муки. Розмішати і залишити на 10-15 хвилин. Як опара почне киснути, то потрошки підсипати муку і весь час підмішувати. В процесі посолити, потрохи добавляти олію і білки від яєць. Жовтки залишити на потім. Цибулю натерти на грубому терку і вимісити з тістом /не обов"язково/ Коли тісто вже не прилипає до рук і мильниці, то накрити його полотном і залишити в спокої на пів-години, хай файно підійде. Ще раз вимісити тісто, розділити його на частини, розкласти по формах і залишити в формах, щоб підійшло. Як тісто підійшло, то змастити його жовтками і поставити в духовку 150-180 градусів на 50-60 хвилин. Готовий хліб залишити в формах до повного охолодження. Ням-ням Цибулька дає своєрідний присмак Можна в тісто добавляти все що душа бажає. Головне не переборщити
На здоров"я! Але це чисто хлопський хліб. Пані печуть набагато вишуканіший зі До речі, @Hoakina, я таку саму аватарку як у Вас зустрічав на популярному дачному форумі. Перепрошую за цікавість - це могли бути Ви?
І я також так робив, сало-шпондер-часник-спеції і в холодильник. Ням-ням ) А тут виглядає, що смак близький до паштету, бо є цибуля і пару годин варилося. Та ще й морква... Тре буде попробувати.
А в мене зараз якраз стоїть накручене в холодильнику. Сало обробив спеціями, а потім з часником перекрутив. І тепер жирую)))
Вчора наготував розсольнику. Сьогодні відварив рульку (гульонку) у воді з пивом (і приправами, звичайно ж))) Далі її мастити і запікати має дружина. А на тому наварі, який від рульки залишився, я куліш приготував. Ну, відвар не зразу в хід пішов) Спочатку висмажилося сало, потім хвіст порубаний туди пішов, потім трохи реберець, потім м"ясо, потім морква-селера, потім цибуля. А вже потім то все пішло в той навар + пшоно. Хтось в гості хоче на те все? Хляти є 3 види віскі, арманьяк, текіла, Метакса, 2 види вина.... О! Ще й ром "Амазона" 53% десь заниканий)))
Фотки де??? зі "Хтось в гості хоче на те все?" Дивне запитання. Ще"м такого не чув, щоб питалися, чи хтось хоче в гості прийти))) То де така мода є? В гості запрошують, а не питаються. Шо хіба нє? ;