Якщо є запаси коштів, тоді це дуже добре. Зараз складно працювати сидячи вдома. Мій чоловік, доречі, добряче наїдається піцою, колись як гостювали в подруги в Івано-Франківську, перший раз спробувала там піцу від Доставка піци Івано Франківськ, піца на дровах | LA П'ЄЦ доставка піци вона була така смачна, не тонка(як переважно всі зараз такі), тепер і у Львові замовляю в них піцу. Зараз якраз і замовлю) Вийшла нова серія любимого серіалу, будем дивитися і вечеряти)
Стою ото в черзі і смішно стало на тих волохатих. Показую жінці, що за мною... "О, каже, то давно вже бачила..." І стало не смішно( Наступна людина розказує анікдот про те, як мати обрізає сосіски з обох кінців, а її питвють, чому так робить вона. Я хотів споганити їм анекдота, бо він також старий і я знаю чому обрізають сосіски. Але не став казати. Нещодавно побачив в ютюбі картопляну мацу від Ізі Кук ввечері зробив. View: https://youtu.be/NOm_j7T70qc Вийшло отаке, як на відео: Але, честно кажучи, запал Ізі з рекламою перевершив блюдо набагато більше, ніж само блюдо.
Карантин. Рецепт на наступний тиждень. Ivan Gritsiniak 7 квітня · М'ясо Вікінґів: (м'ясо на камінні ) , береш 1,2,3 куски м'яса ,солиш перчиш і най буде, з великих каменюк робиш юрту , мале каміння складаєш на купку . Запалюєш. Поки розжариться велике каміння, біжиш до магазину і купуєш напівсухе-червоне. Ставиш 1 кусок (приходить сусід ,говориш з ним , сусід пішов) біжиш до вогнища , і тоді береш то менше каміння в жменю і кидаєш сусідові в вікно ( хоч таке задоволення ) Так що готуйте за даним рецептом " м'ясо і каміння" зі Ivan Gritsiniak - це тато Tonya Sova Ну, це з ним ми з одного потоку колись давно воду пили, я розказував
Ну шо? Поміж бла-бла на форумах і у ФБ, попри змащування шаровою маззю всіх стиків, втулок і підшипників у своєму витворі, я нині взяв і знову сам спік хліб. Згадав молодість Свіженький, тільки-во з духовки; Прошу
шо сам, це файно, але на цьому плюси закінчуються у вас на фото - "хліб соціальних сортів"... правильний - це такий: смачний житній хліб - Пошук Google
@mypucm, а Ви який печете? зі Вашого посилання я навіть не відкривав. Ну, це і так ясно; Бо я і сам нехіло можу послати)))
От коли пектимете, тоді і поговоримо за сорти хліба ; А що таке пекти хліб, про процес і про його сорти я чуть-чуть вже чув;
точно такий на вигляд хліб, як у вас на фото, продають у нас в магазинах... він найдешевший, з білої муки, називається "соціальні сорти" (і да, він гірший за той, що колись продавали по 20 копійок...") буханки пухкі, наче надуті повітрям, на смак - ніякі, півбуханки з'їв - все одно голодний якісний хліб - це коли його хочеться їсти сам по собі, він смачний і... ситний...
@mypucm, я сі з Вами сплачу... "на вигляд" можна собі жінку вибрати))) А продукт - то інше, тре попробувти; Пів-буханця з"їли "сам по собі" А другу частину он вже доїдаємо з маринованими печерицями А другий /більший/ буханець поділили дітям зі Мій секрет смачного хліба хочете?
8 год зі ха, а мені в реалі вчора ввечері таке сказали. І ще й добавили - піст! /але я кнопку в холодильнику ножиком притиснув, і всі діла. Бо пікає, зараза, на цілу хату коли двері відкриваєш/ )))
Що їсть аскет-полумонах, якщо не їсть м'яса та сала? Уха Фасоль тушкована Млинці Якось репу парену пробував)
Пам'ятаю, як на початку 70-х років їздили до Шумська по хліб. На два білих давали одну буханку сірого. Білий хліб тварини поїдали, а чорний до столу нарізали, хоча і свій пекли в печі, але влітку палити занадто, ще й сохне, а якщо багатодітна родина, то купляли. Поки баба їздила з сестрою на ринок, мене зачиняли в хаті, бо був той ще бешкетник... та я пролазив через курячу хвірку в дверях і бігав до друга )
Наробив якихось хробаків сьогодні, як побачив в ютюбі... Думав зробити день хробака та поздоровити "ЛФ". Але сьогодні день кульбаби(