які комбайни... там файна рідкісна книжка про НОЖі, про те як дуже швидко нарізати овочі View: https://www.youtube.com/watch?v=Ug_mhAybGEE
подумайте, а звідки птиця бере кальцій? може з землі? у вас продається пісок з ракушками? там кальцію ще більше
Нині зготував розсольник. Мав заморожені курячі дупки - пішли на бульйон. Смальцю не мав, на олії овочі смажити не хотів. Мав підгарля - порізав його дрібними кубиками, частково витопив і на тому присмажив овочі. Ще окремо зварив серце свинське. Ну, і ще мав якісь шинки потрошку, то їх і ще одну ковбаску туди покришив. Ну, перловка і огірки з розсолом - то само собою))
я коли минулого року їздив на заробітки на малину... 11 годин робочий день у полі.... чогось не вистачало в кормі... чогось червоного... купляв яблука, крупи, томатну пасту (її без крохмалю фіг знайдеш на полицях), кильку в томаті, квасолю в томаті..... капуста з морквою і буряком у 3л бутилі кваситься за 2 дні.... іноді молоко в селі купляв, заквашував... і нічо так, нормально працювалося... а колеги на макаронах та салі ойкали, шо важко
каша гречана без каструлі ) - (коли у вагончику на заробітках згоріла плитка) вранці маленьким кип'ятильником добре кип'ятимо 2\3 півлітрової банки води... досипаємо 1\3 банки гречки, накриваємо, йдемо на роботу... до обіду гречка набухає як треба... висипаємо кашу в тарілку, додаємо ще що там треба (що є в наявності) у найпростішому випадку - ложку томатної пасти, трохи олії, і якісь спеції
про жири... мені здавалося, що рослинні олії корисніші за тваринні жири... виявляється не все так просто... це тільки в сирому вигляді, наприклад для салатів... нещодавно десь вичитав, чи бачив відео що: температура плавління, наприклад, сала на сковорідці - значно нижча, чим температура плавління олії відповідно, більше зберігається корисних речовин вік живи, вік вчися
Як для мене, то найкраще заходять рибні жири /тільки не тран!)/. Це жирні сорти червоної соленої і вяленої риби, копчена морська і океанічна риба. Навіть наші славні копчені коропи, амури і товстолобики /але не пісні, а щоб з них аж капав жир/ набагато кращі ніж тваринні і рослинні жири. /хоча шпондерок я також полюбляю ;/
Еще лучше Гундель Карой - Венгерская кухня, скачать бесплатно книгу в формате fb2, doc, rtf, html, txt
Зараз питання, "що будемо їсти?" вже починає трохи нервувати) і так як мінімум 3 рази на день. У вас теж так з тим карантином? Думаю, що буду хоча б через день, замовляти якусь доставку їжі.
А я люблю багато поїсти, ніби і не витрачаю зараз багато енергії, лежучи на ліжку, але живіт просить своє))