Ні, вона нічого проти перловки не має. Вона, якось, навіть плов приготувала з перловкою замість рису. І потім ще кілька разів такий ПЕРЛОВ (ми його так назвали) готувала.
Люблю готовить грибной соус в мультиварке vkazivka.com/svoimi-rukami/kulinarni-recepti/sous-v-multivarci-tomatnij-i-gribnij-prosti-recepti.html получается вкусно и быстро!
Я когда стал жить отдельно, то полюбил на удивление готовку. Много времени не хочется обычно на этот тратить, поэтому определил себе несколько основных рецептов и готовлю в основном их. Чаще всего это каши разные, мясо и первое и одновременно второе на обед. Из первого могу посоветовать реально крутой рецепт шурпы. Это довольно известное блюдо восточной кухни. Супчик прям как я люблю, насыщенный и пожирнее. Делюсь в вами этим крутым рецептом здесь, но важный момент, очень важно подобрать правильные приправы. Это супер важно, тогда он будет точно очень вкусный и ароматный. Как по мне обязательные приправы кориандр, зира, душистый перец и побольше разной зелени. Я сразу варю кастрюлю самую большую в доме и делаю на неделю себе почти.
Я ты не читай, чтобы аппетит на пропадал. И не нужно тут говорить, кто капец или нет. Ты смотри, ярый украинец нашелся. Я тоже с Украины, но общаюсь на русском, т.к. мне так комфортно. Оставь негатив при себе.
Нині зранку мені привезли 3 кавалки морожених рубців, загальною вагою 7,5 кг. Купив 4 курячі крильця, телячу гомілку і свинські реберця. І на тому наварив бульйону. Ну, там ще морквину і четвертинку селери покришив, цибулину цілу кинув і т.д. Тим часом розморозив 1 кавалок рубців, закип"ятив їх разок, воду злив, рубці промив, трохи подрібнив. Знов залив холодною водою і знов довів до кипіння. Знов воду злив, рубці промив, потім нарізав їх смужечками. М"ясо з бульйону вийняв, в бульйон засипав рубці. Зараз варяться. Мають варитися 4 години. Вже приготував зажарку : цибуля, морква, селера, сіль, приправи під кінець трохи борошна в зажарку. М"ясо грубше з костей познімав, подрібнив і теж туди закинув. Коли рубці доваряться, закину туди зажарку, витисну пачку сметани та й будуть готові))))))))
Вчора було так: Нині давніше було так: Зараз воно так: Ну а що з того Скруджа буде через якийсь час - побачимо. Може...;
Та й дружина смакоти наготувала - за вуха не відтягнеш А ще з натурпродуктом з сусідньої теми, а ще з найдорожчими і найкращими людьми - то це взагалі капєц
Охоче вірю) Українська кухня в світі користується мало сказати повагою. В новинах чула про "гастротури" до України) Я сама одного разу бачила, як родина іностранців назаказували в кафе аеропорта Бориспіль мало не все меню цього кафе - а там було, що заказувати)) Там був чоловік і три жінки. Чоловік на ломаній мові заказував, а жінки куштували і сиділи хвалили. Він заказав і борщ, і вареники, і голубці, і сирники, і млинці і щось солодке. Це ще не все) Навіть шинку заказав - йому принесли на тарілці кусман чорного хліба, сало, часник давлений з кріпом і солоний огірок. Тоді він позвав офіціанта, і спитав"Як це їсти?" І той на англіші розказав: сало треба покласти на хліб, зверху намастити часником і огірком закусувати)) Той все зробив, як треба)) Ми з донькой сиділи навкось від них - так валялися від сміху))