@Alias Гадаєте будь-який? То може пармезанчику? А от плавлений сир "Ферма" не раджу. Хотів доварити сирну юшку (!) (ну то така піца, тільки рідка) з того, що лежало або бігало в холодильнику, то як почав терти той сир - відразу зрозумів, що не буде так, як я хотів. Не терся, а просочувався крізь терку, як хробаки або з м'ясорубки лізли. Не беріть його до юшки. Не виходять смак і колір юшки. А коштує 10,5 грн... А листкове дріжжове тісто буває?
ТО їжте ...борщ))))) Якщо є зайвий пармезан, то чому б і ні. За плавлений не було розмови. Мався на увазі твердий сир . Буває. Його взагалі два види
Тема якась неправильна. Вже є "Випічка (торти, пляцки, печивка і т.д.)" і ще багато "т.д.". А от теми про "цибульні десерти" немає. Пропоную перейменувати. Вірніше добавити "Цибульні торти, десерти" А то от у мене ще мішок позаторішньої цибулі, той готую будьщо, щоб не викидати цибулю на смітник. Знайшов нещодавно рецепт "Цибульники". Мені, так на десерт потягне Питання було про розмір подрібнення. - див. на фото Смак - ніжніший за звичайні млинці. Дуже споживні, як енергетик... А ще от пропоную таке печиво. Не лякайтеся, там немає цибулі... А от якби там воа була, то... така собі звичайна шарлотка, тільки крутіша у вигляді пряників. Цікаво, що по рецепту смаку - ніякого. Тому можна заправити корицею або тою ж самою цибулею (Кіт не враховується)
Надумав нині розсольник готувати. За основу взяв оцей перепис : Розсольник з перловкою - пошаговий кулінарний рецепт з фото Але, спочатку варю бульйон на індичій нозі і 2-х свинських серцях. В бульйон ще кинув варитися трошки червоної квасольки (подумав, що то не зашкодить)))) і накраяв гет ще трохи цибулі-порею. Тільки не розумію, навіщо проварити перловку 10хв і потім воду злити. Хрінь якась((( Я так робити не буду. Господині, може хтось підкаже ще якісь нюанси готування розсольнику. Бо я його готую вперше) Ну, і в зажарку, крім цибулі і моркви ще дам селери і петрушки.
Але ж він їстівний))))) Сказала дружина, аби її навчив такий розсольник готувати. Вона досі знала, що він готується виключно з рисом і не знала, що можна з перловкою)
Як я її розумію. Сама взагалі ніколи перловку не готую. В мене психологічна травма, ще з дитячого садочку Хіба що для дворових собак можу купувати.
Читала сперичання в інтернеті щодо миття чи немиття крупи перед приготуванням. Так деякі господині вважають, що навіть шматки землі, що зустрічаються у гречці, стають їстівними після того, як проваряться Так шо, кожен сам собі вирішує, що їстівне і що ні
Ну, земля в крупі - то вже занадто)))) Промивати треба. Хто ж проти. Але, варити 10 (десять) хвилин, а відвар виливати? З грибами - погоджуся. Але з крупою - ні)