Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

  1. iso

    iso Well-Known Member

    А як нема що розморожувати?:)
     
  2. Коммунарец

    Коммунарец Well-Known Member

    @Alias
    Гадаєте будь-який? То може пармезанчику? А от плавлений сир "Ферма" не раджу. Хотів доварити сирну юшку (!) (ну то така піца, тільки рідка) з того, що лежало або бігало в холодильнику, то як почав терти той сир - відразу зрозумів, що не буде так, як я хотів. Не терся, а просочувався крізь терку, як хробаки або з м'ясорубки лізли. Не беріть його до юшки. Не виходять смак і колір юшки. А коштує 10,5 грн...
    А листкове дріжжове тісто буває?
     
    Останнє редагування: 10 кві 2017
  3. iso

    iso Well-Known Member

     
  4. Коммунарец

    Коммунарец Well-Known Member

    Навіщо? Діма Комаров рекомендував.):nyam2:
     
  5. Коммунарец

    Коммунарец Well-Known Member

    Смачного!:mocking:
     
  6. iso

    iso Well-Known Member

     
  7. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    ТО їжте ...борщ)))))
    Якщо є зайвий пармезан, то чому б і ні. За плавлений не було розмови. Мався на увазі твердий сир .
    Буває. Його взагалі два види
     
  8. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    тільки трішечки з темою прогадали.:mocking:
    Ця темка про десерти і торти.
    Надалі будьте більш уважнішими.:)
     
  9. iso

    iso Well-Known Member

    Страна советов.:ireful1: Так і роблю:scratch_one-s_head:
     
    • Смішно Смішно x 1
  10. iso

    iso Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Коммунарец

    Коммунарец Well-Known Member

    Тема якась неправильна. Вже є "Випічка (торти, пляцки, печивка і т.д.)" і ще багато "т.д.". А от теми про "цибульні десерти" немає.
    Пропоную перейменувати. Вірніше добавити "Цибульні торти, десерти"
    А то от у мене ще мішок позаторішньої цибулі, той готую будьщо, щоб не викидати цибулю на смітник.
    Знайшов нещодавно рецепт "Цибульники". Мені, так на десерт потягне :cry:
    Питання було про розмір подрібнення. - див. на фото
    Смак - ніжніший за звичайні млинці.:nyam2:
    Дуже споживні, як енергетик...:rock:

    А ще от пропоную таке печиво. Не лякайтеся, там немає цибулі... А от якби там воа була, то... така собі звичайна шарлотка, тільки крутіша у вигляді пряників. Цікаво, що по рецепту смаку - ніякого. Тому можна заправити корицею або тою ж самою цибулею :) (Кіт не враховується)
     

    Вкладення:

    Останнє редагування: 14 тра 2017
  12. wink

    wink миється в бані

  13. manur

    manur Well-Known Member

    Надумав нині розсольник готувати.
    За основу взяв оцей перепис :
    Розсольник з перловкою - пошаговий кулінарний рецепт з фото

    Але, спочатку варю бульйон на індичій нозі і 2-х свинських серцях. В бульйон ще кинув варитися трошки червоної квасольки (подумав, що то не зашкодить)))) і накраяв гет ще трохи цибулі-порею.

    Тільки не розумію, навіщо проварити перловку 10хв і потім воду злити. Хрінь якась((( Я так робити не буду.

    Господині, може хтось підкаже ще якісь нюанси готування розсольнику. Бо я його готую вперше)

    Ну, і в зажарку, крім цибулі і моркви ще дам селери і петрушки.
     
  14. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    Це ж на скільки літрів? :)

    Чому?
     
  15. manur

    manur Well-Known Member

    5, вроді.

    Бо в тому відварі вже, таки щось, і крім води є. ІМХО
     
  16. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    Є. Крохмаль. :)

    Думаю, що це роблять задля кращих смакових якостей готової страви.
     
  17. manur

    manur Well-Known Member

    Але ж він їстівний)))))

    Сказала дружина, аби її навчив такий розсольник готувати. Вона досі знала, що він готується виключно з рисом і не знала, що можна з перловкою)
     
  18. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    Як я її розумію.
    Сама взагалі ніколи перловку не готую.
    В мене психологічна травма, ще з дитячого садочку :)))

    Хіба що для дворових собак можу купувати. :pardon:
     
  19. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    Читала сперичання в інтернеті щодо миття чи немиття крупи перед приготуванням. Так деякі господині вважають, що навіть шматки землі, що зустрічаються у гречці, стають їстівними після того, як проваряться :mocking:

    Так шо, кожен сам собі вирішує, що їстівне і що ні :pardon:
     
  20. manur

    manur Well-Known Member

    Ну, земля в крупі - то вже занадто)))) Промивати треба. Хто ж проти.
    Але, варити 10 (десять) хвилин, а відвар виливати?

    З грибами - погоджуся. Але з крупою - ні)
     
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)