Такого способу відокремлення філе риби від кісток, ще не бачила View: https://www.youtube.com/watch?v=KvifIJoyLr4&feature=youtu.be
Мав нині час і найшло натхнення.... Самі млинці звідси : Млинці на сироватці А начинка звідси : Млинці-мішечки з серцем. Рецепт з фото
Моя нинішня вечеря : Вчора якось в тирнеті надибав про те, що її можна в духовці запекти. І мені сподобалося. Якщо смажити, то на кухні двері треба закривати, бо специфічний запах на всю квартиру йде. А в цьому випадку запах, хоч і був, але далееееееко не такий інтенсивний, як від смаження. Та й олія економиться))))))) І їли з сином, лишаючи лише голови. Навіть хребта не відчувалося))) Мойва, запечена в духовці Мойва, запечена в духовці
Купила навмисно оселедець Ну що сказати - воно на вигляд багато ефективніше, ніж у справі, бо знімає тільки брюшну частину, де кістки й без того легко відокремлюються, а біля хребта залишаеться все як завжди
То теж саме як на Краківському ринку за совітів продавали шклорізи які могли квітку врізати з шкла і машинки які зашивали панчохи ,але був один нюанс,ці прилади працювали тількі в руках продавця
Може. Але, не зашкодило))) Знайшов 2 різні сайти з рецептом одного і того ж. На першому взагалі писало смажити 15хв. Мені то видалося забардзо. На іншому - 4-5хв. То вже більш природньо. Я смажив, можливо і менше деколи. Хоча намагався по 4хв з кожного боку. Ага, і в другому варіанті сказано було накривати кришкою під час смаження, а в першому того не було
Сирці (Назву сам вигадав) Навіть не знаю, до якої категорії це віднести. Скоріше делікатес, якщо в американському фастфуді є таке поняття. Побачив по ТВ нещодавно. Якщо зацікавить таке, то дам технологію приготування, а поки що загальний вигляд і опис. Але подумав, і дам більше фото. Ще свого кота, бо він мені допомогав. Це нарізана кільцями цибуля, фарширована пармезаном (але він дорогий 150г = 86 грн, тому пішов звичайний твердий сир), обваляна в борошні, замочена в яйці і набита панірувальними сухарями. Потім обсмажена в олії. Якщо вискакує сир з цибулі - то перев'ядить так, як я. Запах - ще той... А смак ... Десь такий, як Денді-крокодил говорив про ігуану)))
@Коммунарец, впевнена, що це смачно, тільки не зрозуміла, де сир? Кільця цибулі - бачу. А де в них сир -ні
Начебто дійшло: сир між двома кільцями різного діаметру, вкладених одне в одне. Чи ні? На компі, гадаю, буде краще видно)))
Кіт не їв сир!) А я стараюсь постити. Ну трошки можна) Кіт у мене живе з грудня. Мені його дали для пізнання справедливості і покарання. Він сказав, що з людьми легше - вони або слухаються, або дають опір. Тренуйся он, на кішках! Вони беззахисні і якщо зможешь з ними поладити, то буде з тебе діло... Я з котом порозумівся і той не краде, проситься на двір... Кумедно так. Про це буде в моїх наступних віршах. Отож, чекайте. P.S.Я передбачив питання про смак
Ось я вам зараз підкину рецептика смачнющого пирога. Зробіть - не пошкодуєте. Робиться швидко, легко і дуже смачний. Пиріг з м"ясним фаршом та сиром. 400 г листкового тіста (бездріжжове) 400 г м"ясний фарш 150 г підкопченого сиру (або будь-який) 1велика цибулина 3 зуб. часника 100 мл білого сухого вина 0,5 ст. л. коричневого цукру (білий теж піде) соль, оливкової олії 1 яйце Тісто розморозить, злегка розкачати і розрізати на 2 прямокутника. Духовку разігріти до 200 град. Цибулю почистити, нарезати соломкою, часник мілко нарарізати. Сир нарізати тонкими плястерками. Фарш обсмажити на оливкової олії на сильному вогіе, до зміни кольорута розсипчасті. Витягти його шумовкою, щоб олія залишилась на пательні. Викласти на сковорідку цибулю та обсмажити,2-3 мин.,всипати цукор і готувати ще 2 хв. Часник міленько порізати, додати до цибулі, готготувати еще 1 хв. Повернути до сковорідки фарш, посолииь, влити виноі смажити до повного выпаровування вина. Один лист тіста викласти на деко(форму), застеленийй пергаментом. Фарш викласти в центр тістамайже по всій його ширині, разрівняти, обкласти плястерками сиру Завернути вільні края тіста на фарш та змочити їх злегка водою. Другий лист тіста нарізати на тонкі смужки і накрити всю поверхню пирога. Змазати яйцем і щіпкою солі. Випікати при 200 град. хв.20 Орієнтуйтеся на свою духовку. .