Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

  1. terRen

    terRen Дуже важлива персона

    Останнє редагування: 20 жов 2016
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Літав би в мене той оселедець по всій кухні:)))
     
    • Смішно Смішно x 2
  3. manur

    manur Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 3
  4. manur

    manur Well-Known Member

    Моя нинішня вечеря :

    Вчора якось в тирнеті надибав про те, що її можна в духовці запекти. І мені сподобалося. Якщо смажити, то на кухні двері треба закривати, бо специфічний запах на всю квартиру йде. А в цьому випадку запах, хоч і був, але далееееееко не такий інтенсивний, як від смаження. Та й олія економиться)))))))

    І їли з сином, лишаючи лише голови. Навіть хребта не відчувалося)))

    DSCN1391 1.JPG DSCN1392 1.JPG




    Мойва, запечена в духовці

    Мойва, запечена в духовці
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    Купила навмисно оселедець :)))
    Ну що сказати - воно на вигляд багато ефективніше, ніж у справі, бо знімає тільки брюшну частину, де кістки й без того легко відокремлюються, а біля хребта залишаеться все як завжди :pardon:
     
    • Смішно Смішно x 2
  6. manur

    manur Well-Known Member

    ?????????????????????????????

    Хтів би я то зовидіти;)
     
    • Смішно Смішно x 1
  7. prius

    prius Well-Known Member

    То теж саме як на Краківському ринку за совітів продавали шклорізи які могли квітку врізати з шкла і машинки які зашивали панчохи ,але був один нюанс,ці прилади працювали тількі в руках продавця
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. manur

    manur Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 1
  9. Samojlovu4

    Samojlovu4 Well-Known Member

    Трохи пересмажив, нє?
     
  10. manur

    manur Well-Known Member

    Може. Але, не зашкодило)))

    Знайшов 2 різні сайти з рецептом одного і того ж. На першому взагалі писало смажити 15хв. Мені то видалося забардзо. На іншому - 4-5хв. То вже більш природньо. Я смажив, можливо і менше деколи. Хоча намагався по 4хв з кожного боку.

    Ага, і в другому варіанті сказано було накривати кришкою під час смаження, а в першому того не було
     
  11. manur

    manur Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Коммунарец

    Коммунарец Well-Known Member

    Сирці
    (Назву сам вигадав)
    Навіть не знаю, до якої категорії це віднести. Скоріше делікатес, якщо в американському фастфуді є таке поняття.
    Побачив по ТВ нещодавно.
    Якщо зацікавить таке, то дам технологію приготування, а поки що загальний вигляд і опис. Але подумав, і дам більше фото. Ще свого кота, бо він мені допомогав.
    Це нарізана кільцями цибуля, фарширована пармезаном (але він дорогий 150г = 86 грн, тому пішов звичайний твердий сир), обваляна в борошні, замочена в яйці і набита панірувальними сухарями. Потім обсмажена в олії. Якщо вискакує сир з цибулі - то перев'ядить так, як я.
    Запах - ще той... А смак ... Десь такий, як Денді-крокодил говорив про ігуану)))
     

    Вкладення:

    • Сирці.jpg
      Сирці.jpg
      Розмір файлу:
      27,3 КБ
      Переглядів:
      7
    • 2 Сир.jpg
      2 Сир.jpg
      Розмір файлу:
      16,3 КБ
      Переглядів:
      7
    • 4 Яйце.jpg
      4 Яйце.jpg
      Розмір файлу:
      16,9 КБ
      Переглядів:
      7
    • 8 Смаження.jpg
      8 Смаження.jpg
      Розмір файлу:
      20,7 КБ
      Переглядів:
      7
    • 10 Кіт.jpg
      10 Кіт.jpg
      Розмір файлу:
      17,8 КБ
      Переглядів:
      7
    Останнє редагування: 23 бер 2017
    • Подобається Подобається x 1
  13. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    @Коммунарец, впевнена, що це смачно, тільки не зрозуміла, де сир?
    Кільця цибулі - бачу. А де в них сир -ні :)))
     
    • Смішно Смішно x 1
  14. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    Котові окремий комплімент! Мій плаче, коли на кухні з цибулею працюють
     
  15. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    Начебто дійшло: сир між двома кільцями різного діаметру, вкладених одне в одне.:dance4:
    Чи ні?
    На компі, гадаю, буде краще видно)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Коммунарец

    Коммунарец Well-Known Member

    Кіт не їв сир!) А я стараюсь постити. Ну трошки можна) Кіт у мене живе з грудня. Мені його дали для пізнання справедливості і покарання. Він сказав, що з людьми легше - вони або слухаються, або дають опір. Тренуйся он, на кішках! Вони беззахисні і якщо зможешь з ними поладити, то буде з тебе діло... Я з котом порозумівся і той не краде, проситься на двір... Кумедно так. Про це буде в моїх наступних віршах. Отож, чекайте.

    P.S.Я передбачив питання про смак
     
    Останнє редагування: 23 бер 2017
    • Смішно Смішно x 1
  17. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    о_О Хвилююсь за кота! Сподіваюсь, не котове покарання?
    А потім його назад віддасте?
     
  18. KattyX

    KattyX миється в бані

    Хорошие рецепты! Спасибо большое!
     
  19. malkolm

    malkolm Member

    хоч гарбуз не люблю але з сиром все смачно!)))
     
  20. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Ось я вам зараз підкину рецептика смачнющого пирога. Зробіть - не пошкодуєте. Робиться швидко, легко і дуже смачний.
    Пиріг з м"ясним фаршом та сиром.

    400 г листкового тіста (бездріжжове)
    400 г м"ясний фарш
    150 г підкопченого сиру (або будь-який)
    1велика цибулина
    3 зуб. часника
    100 мл білого сухого вина
    0,5 ст. л. коричневого цукру (білий теж піде)
    соль, оливкової олії
    1 яйце


    Тісто розморозить, злегка розкачати і розрізати на 2 прямокутника.
    Духовку разігріти до 200 град.
    Цибулю почистити, нарезати соломкою, часник мілко нарарізати. Сир нарізати тонкими плястерками.
    Фарш обсмажити на оливкової олії на сильному вогіе, до зміни кольорута розсипчасті. Витягти його шумовкою, щоб олія залишилась на пательні.
    Викласти на сковорідку цибулю та обсмажити,2-3 мин.,всипати цукор і готувати ще 2 хв. Часник міленько порізати, додати до цибулі, готготувати еще 1 хв.
    Повернути до сковорідки фарш, посолииь, влити виноі смажити до повного выпаровування вина.
    Один лист тіста викласти на деко(форму), застеленийй пергаментом.
    Фарш викласти в центр тістамайже по всій його ширині, разрівняти, обкласти плястерками сиру
    [​IMG]
    Завернути вільні края тіста на фарш та змочити їх злегка водою.
    Другий лист тіста нарізати на тонкі смужки і накрити всю поверхню пирога.
    [​IMG]
    Змазати яйцем і щіпкою солі. Випікати при 200 град. хв.20 Орієнтуйтеся на свою духовку.
    [​IMG]
    .
     
а де твій аватар? :)