Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

  1. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    @Оля, Ваш рецепт смачний, бесперечно, та в мене донька має вади розвитку жовчного міхура, то я маю варити смачний червоний борщ без томату, та без смаження
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Оля

    Оля Старожилка форуму

    Скільки кухарів, стільки рецептів борщу і стільки способів обробки буряка до борщу. :mocking:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    гурмани кулєра....:)
     
    • Смішно Смішно x 3
  4. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    Олю, стопудова правда..
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    Запаху буряка немає, бо є часник, паприка, базилік, розмарин, та інші смачні травки
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Я борщ тільки з кропом признаю. :)
     
    • Подобається Подобається x 4
  7. Оля

    Оля Старожилка форуму

    До речі, говорячи про "травки". Я до борщу вкінці даю тільки зелений часник і петрушку. А часник тільки тоді, коли роболю сільський підбиваний борщ і затовчений старим салом з часником. Але віднедавна почала практикувати замість томатного соусу до буряка, який пасерується, вливати баночку консервованих дрібно порізаних помідорів з різними травами. Теж дуже смачно виходить. Так що наш український борщ постійно удосконалюється. :mocking:

    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. MARTINI

    MARTINI Administrator Команда форуму

    Курка по-адмінськи

    Рецепт простий, як двері, дешевий і швидкий. По часу все займає не більше півгодини.

    Перше готуємо соус:
    1. Столова ложка меду (якшо біда, то можна цукор)
    2. Півстакана соєвого соусу
    3. 2 зубчики часнику, натерти в соус на терці. Якщо любите часник як я, то можна 3 зубчики
    4. Імбир, натираємо невеличкий шматочок, так само, буквально кубічний сантиметр.
    5. Видавлюємо сік з половинки невеличкого лимона

    Ретельно то все перемішуємо і беремось за курку.

    Кавалок курячого філе, такий на грам 500-600, нарізаємо подовгастими шматочками, я ріжу поперек волокон, так потім зручніше їсти :)
    Обваляти кожен шматочок в муці.
    Викидаємо на пательню і легонько обсмажуємо кілька хвилин до золотистої скоринки.
    Ніяких приправ, солі не даємо.
    Виливаємо на пательню наш заготовлений вище соус. Збавляємо вогонь під пательнею на мінімум і фактично "доварюємо" курку в тому соусі.


    View: https://youtu.be/JfSnwHALHqQ


    Далеко не відходимо, дивимся як воно гарно булькає, легонько помішуємо, треба пильнувати щоб соус не перетворився на карамель. Цей процес займе не більше 10-15 хв. Викладаєм на тарілку і насолоджуємось.

    KURKA.jpg
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Іспанка

    Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

    Ням-ням:) Практично як курка теріякі в Япона хаті, але зроблено адміном))
     
  10. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    піст нині, нє? :)))
     
  11. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    ой!!! забув, курка не мнєсо...
     
    • Смішно Смішно x 1
  12. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    сьогодні навмисне імбир купила
    завтра теж таке спробую
     
  13. LaDum

    LaDum миється в бані

    А я з імбиру кекс готую, дуже смачний виходить, головне багато імбиру не класти, строго по рецепту, бо тоді дуже пряний получается.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Galyaa

    Galyaa миється в бані

    Ми теж замовляли таку курочку в Япона Хаті тільки з доставкою додому
    це нам якось на вихідних захотілося чогось більшого ніж просто картопля або макарони з м'ясом так ми вирішили себе смачненьким з ресторану побалувати.
     
    Останнє редагування модератором: 28 кві 2016
  15. JimmiB

    JimmiB Member

    Я попробував зробити домашні бургери. Получилось відмінно! Пораджу поробувати шось з цього - точно щось кожен для себе знайде!
     
  16. gaidamacka

    gaidamacka Active Member

    Шановні куховари, може порадити як правильно замісити тісто на вареники, так щоб коли їх ліпиш вони не лопались, а коли вариш вони не розлазились?
     
  17. gaidamacka

    gaidamacka Active Member

    Может поделитесь рецептом вашего плова?
     
  18. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    Мені подобається заварне тісто на вареники. Легко робити, швидко і виходить м'яке без додавання дріжджів
    для того в борошно наливають окріп і потім замішують. Головне з борошном не переборщити, щоб не дуже туге і не сухе вийшло тісто.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Вперше чую щоб у тісто для вареників було на дріжджахо_О
    А заварне справді класне.З ним легко працювати і немає того борошняного гармидеру на столі:)
    У мене такий рецепт
    "Пропорции приблизительно такие на 1 стакан воды -пару ст.ложек слив.масла, 2 яйца и около 3-х стаканов муки. Воду кипятим с маслом и щепоткой соли, потом всыпаем туда стакан муки, размешиваем, по одному вбиваем яйца, размешиваем и потом всыпаем остальную муку, месим до гладкой консистенции мягкого теста, которое не липнет к рукам"
    Замість вершкового масла можна замінити рослинним.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    так, додають, щоб м'якші були

    я ні маслу, ні яєць не додаю і все одно виходить смачно
     
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)