@Оля, Ваш рецепт смачний, бесперечно, та в мене донька має вади розвитку жовчного міхура, то я маю варити смачний червоний борщ без томату, та без смаження
До речі, говорячи про "травки". Я до борщу вкінці даю тільки зелений часник і петрушку. А часник тільки тоді, коли роболю сільський підбиваний борщ і затовчений старим салом з часником. Але віднедавна почала практикувати замість томатного соусу до буряка, який пасерується, вливати баночку консервованих дрібно порізаних помідорів з різними травами. Теж дуже смачно виходить. Так що наш український борщ постійно удосконалюється.
Курка по-адмінськи Рецепт простий, як двері, дешевий і швидкий. По часу все займає не більше півгодини. Перше готуємо соус: 1. Столова ложка меду (якшо біда, то можна цукор) 2. Півстакана соєвого соусу 3. 2 зубчики часнику, натерти в соус на терці. Якщо любите часник як я, то можна 3 зубчики 4. Імбир, натираємо невеличкий шматочок, так само, буквально кубічний сантиметр. 5. Видавлюємо сік з половинки невеличкого лимона Ретельно то все перемішуємо і беремось за курку. Кавалок курячого філе, такий на грам 500-600, нарізаємо подовгастими шматочками, я ріжу поперек волокон, так потім зручніше їсти Обваляти кожен шматочок в муці. Викидаємо на пательню і легонько обсмажуємо кілька хвилин до золотистої скоринки. Ніяких приправ, солі не даємо. Виливаємо на пательню наш заготовлений вище соус. Збавляємо вогонь під пательнею на мінімум і фактично "доварюємо" курку в тому соусі. View: https://youtu.be/JfSnwHALHqQ Далеко не відходимо, дивимся як воно гарно булькає, легонько помішуємо, треба пильнувати щоб соус не перетворився на карамель. Цей процес займе не більше 10-15 хв. Викладаєм на тарілку і насолоджуємось.
сьогодні навмисне імбир купила завтра теж таке спробую бо я лінива, як хлоп, і не люблю витрачати на приготування їжі багато часу
А я з імбиру кекс готую, дуже смачний виходить, головне багато імбиру не класти, строго по рецепту, бо тоді дуже пряний получается.
Ми теж замовляли таку курочку в Япона Хаті тільки з доставкою додому це нам якось на вихідних захотілося чогось більшого ніж просто картопля або макарони з м'ясом так ми вирішили себе смачненьким з ресторану побалувати.
Я попробував зробити домашні бургери. Получилось відмінно! Пораджу поробувати шось з цього - точно щось кожен для себе знайде!
Шановні куховари, може порадити як правильно замісити тісто на вареники, так щоб коли їх ліпиш вони не лопались, а коли вариш вони не розлазились?
Мені подобається заварне тісто на вареники. Легко робити, швидко і виходить м'яке без додавання дріжджів для того в борошно наливають окріп і потім замішують. Головне з борошном не переборщити, щоб не дуже туге і не сухе вийшло тісто.
Вперше чую щоб у тісто для вареників було на дріжджах А заварне справді класне.З ним легко працювати і немає того борошняного гармидеру на столі У мене такий рецепт "Пропорции приблизительно такие на 1 стакан воды -пару ст.ложек слив.масла, 2 яйца и около 3-х стаканов муки. Воду кипятим с маслом и щепоткой соли, потом всыпаем туда стакан муки, размешиваем, по одному вбиваем яйца, размешиваем и потом всыпаем остальную муку, месим до гладкой консистенции мягкого теста, которое не липнет к рукам" Замість вершкового масла можна замінити рослинним.