Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

  1. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    :dntknw:
    Ну як діти малі - тянуть до рота усіляку гидоту :)))
     
  2. manur

    manur Well-Known Member

    Бо то :
    СМАЧНО
    ШИКАРНО
    БОМБЕЗНО
    показує є, що ти таки трохи гурман і знаєшся на їжі таки більше, крім пілімєнів, макаронів по-флотськи і картопляного пюре)))))

    @Latana Royal, а як ви ставитеся до гаспачо?
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. manur

    manur Well-Known Member

    Бо то :
    СМАЧНО
    ШИКАРНО
    БОМБЕЗНО
    показує є, що ти таки трохи гурман і знаєшся на їжі таки більше, крім пілімєнів, макаронів по-флотськи і картопляного пюре)))))

    @Latana Royal, а як ви ставитеся до гаспачо?
     
  4. manur

    manur Well-Known Member

    Бо то :
    СМАЧНО
    ШИКАРНО
    БОМБЕЗНО
    показує є, що ти таки трохи гурман і знаєшся на їжі таки більше, крім пілімєнів, макаронів по-флотськи і картопляного пюре)))))

    @Latana Royal, а як ви ставитеся до гаспачо?
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    То мабуть питання звички і традицій. Якось бутор не використовую в їжу. Хіба що печінка іноді. Я і кров'янку жодного разу не їла. Тільки котові замовляю коров'ячі легені. Кілограм 5-6 він за місяць втоптує залюбки.

    Емм. ...:scratch_one-s_head:у відносинах не перебувала :mocking:
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. manur

    manur Well-Known Member

    А Ви перейдіть на сторіночку раніше і перегляньте допис № 721 ;)

    Щодо повторення мої дописів пару годин раніше пояснюю, що почав мені пропадати тирнет (бувім не вдома і на чужому вай-фаї) і через то так сталося.....
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Ворон

    Ворон ПТН ЗДХ

    В Італії і ще багато де.
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. manur

    manur Well-Known Member

    Вареники з легенями (і з шкварками, але то вже зверху, а не всередині)))) - даже очєнь і очєнь:yahoo: Але я їх не роблю. Що пов"язано з тістом - то не моя парафія (може, поки що))))))
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    Подивилася в інтернеті - здається то одна з тих страв, рецепт якої починається: "берете усе, що знайдете в холодильнику" :)))
    Можна якось спробувати
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

     
    • Баян Баян x 1
  11. prius

    prius Well-Known Member

    дебіл свинарь ,не знає що рубці у Львові це те саме що флячки в Польщі,що він може знати крім свинарника
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  12. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Людииии, та стримуйте ж себе хоч трохи. :ireful1:
    Де треба і не треба аби образити. Поставте в ігнор та й вся справа.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    А чому модератори не контролюють хамло priusа? Він нічого не пише крім лайки.
     
  14. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    ти б своє хамло троха стримав, тоді за чиєсь будеш казав..
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    Підтанцьовка прибігла. Яке їхало - таке здибало. Ти тут від Полкана фанатів, не дивно.
     
  16. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    Возможно на следующей недели жена пойдет на работу и мне придется чаще появляться на кухне. Проблем для меня никаких, готовить я умею, просто за последний год, пока жена не работала я только завтрак себе готовил, ну иногда кабачки жаренные и котлеты из капусты. Готовлю в основном блюда, где не надо мелко резать и где короткий подготовительный процесс. Одно из моих любимых блюд - это баранина с овощами. Овощи - лук, болгарский перец, синенькие, помидоры. Баранина - любая мякоть. Овощи режем кольцами, синие предварительно солим, потом моем, чтобы горечь убрать, мясо небольшими кусочками. Берем казан или гусятницу, на дно немного растительного масла, слой лука, слой мяса, посыпаем специями (вчера использовал хмели-сунели), слой перца, слой помидор, слой синих. Не солю, хватает соли в синих. Закрываю крышкой, ставлю на медленный огонь на 4 часа, конечно еще лучше на даче, на небольшом костре. Вкус исключительный, хорошо идет к пасте, ну и естественно к холодной водочке
     
    • Подобається Подобається x 3
  17. manur

    manur Well-Known Member

    А я нинька знов гаспачо приготував. Вже більше 2-х годин "вариться" в холодильнику. Ще зо 2 години - та й готове буде. А, скоріш за все, то на завтра буде)))

    А флячки вже нині доїв.

    До речі, вже 40 хвилин, як полювання почалося. Я до тої справи байдужий. Але, може є серед форумлян мисливці. То, най розкажуть туткай, що з впольованої дичини зготували.

    Хоча, скоріш за все, нині то буде не полювання, а просто суцільна п"янка на природі з нагоди відкриття цього самого полювання:drinks::drinks::drinks:
     
    • Подобається Подобається x 3
  18. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    Вкусное блюдо, я так думаю итальянцы придумали. Когда в горы ходил или на яхте улетало на ура. Главное с тушенкой лучок обжарить. А сейчас, лук обжарить с помидоркой, сладким перцем, фаршем, можно синии, и все это с макаронами
     
  19. VasMT

    VasMT Дуже важлива персона

    А хтось такий борщ зварить?
    [​IMG]
     
  20. manur

    manur Well-Known Member

    Запросто)))

    Якби на фото шви були зроблені МАЙСТРОМ, то я б не повторив. А таке - ЗАПРОСТО.:tongue::pardon:
     
а де твій аватар? :)