Бо то : СМАЧНО ШИКАРНО БОМБЕЗНО показує є, що ти таки трохи гурман і знаєшся на їжі таки більше, крім пілімєнів, макаронів по-флотськи і картопляного пюре))))) @Latana Royal, а як ви ставитеся до гаспачо?
Бо то : СМАЧНО ШИКАРНО БОМБЕЗНО показує є, що ти таки трохи гурман і знаєшся на їжі таки більше, крім пілімєнів, макаронів по-флотськи і картопляного пюре))))) @Latana Royal, а як ви ставитеся до гаспачо?
Бо то : СМАЧНО ШИКАРНО БОМБЕЗНО показує є, що ти таки трохи гурман і знаєшся на їжі таки більше, крім пілімєнів, макаронів по-флотськи і картопляного пюре))))) @Latana Royal, а як ви ставитеся до гаспачо?
То мабуть питання звички і традицій. Якось бутор не використовую в їжу. Хіба що печінка іноді. Я і кров'янку жодного разу не їла. Тільки котові замовляю коров'ячі легені. Кілограм 5-6 він за місяць втоптує залюбки. Емм. ...у відносинах не перебувала
А Ви перейдіть на сторіночку раніше і перегляньте допис № 721 Щодо повторення мої дописів пару годин раніше пояснюю, що почав мені пропадати тирнет (бувім не вдома і на чужому вай-фаї) і через то так сталося.....
Вареники з легенями (і з шкварками, але то вже зверху, а не всередині)))) - даже очєнь і очєнь Але я їх не роблю. Що пов"язано з тістом - то не моя парафія (може, поки що))))))
Подивилася в інтернеті - здається то одна з тих страв, рецепт якої починається: "берете усе, що знайдете в холодильнику" Можна якось спробувати
дебіл свинарь ,не знає що рубці у Львові це те саме що флячки в Польщі,що він може знати крім свинарника
Людииии, та стримуйте ж себе хоч трохи. Де треба і не треба аби образити. Поставте в ігнор та й вся справа.
Возможно на следующей недели жена пойдет на работу и мне придется чаще появляться на кухне. Проблем для меня никаких, готовить я умею, просто за последний год, пока жена не работала я только завтрак себе готовил, ну иногда кабачки жаренные и котлеты из капусты. Готовлю в основном блюда, где не надо мелко резать и где короткий подготовительный процесс. Одно из моих любимых блюд - это баранина с овощами. Овощи - лук, болгарский перец, синенькие, помидоры. Баранина - любая мякоть. Овощи режем кольцами, синие предварительно солим, потом моем, чтобы горечь убрать, мясо небольшими кусочками. Берем казан или гусятницу, на дно немного растительного масла, слой лука, слой мяса, посыпаем специями (вчера использовал хмели-сунели), слой перца, слой помидор, слой синих. Не солю, хватает соли в синих. Закрываю крышкой, ставлю на медленный огонь на 4 часа, конечно еще лучше на даче, на небольшом костре. Вкус исключительный, хорошо идет к пасте, ну и естественно к холодной водочке
А я нинька знов гаспачо приготував. Вже більше 2-х годин "вариться" в холодильнику. Ще зо 2 години - та й готове буде. А, скоріш за все, то на завтра буде))) А флячки вже нині доїв. До речі, вже 40 хвилин, як полювання почалося. Я до тої справи байдужий. Але, може є серед форумлян мисливці. То, най розкажуть туткай, що з впольованої дичини зготували. Хоча, скоріш за все, нині то буде не полювання, а просто суцільна п"янка на природі з нагоди відкриття цього самого полювання
Вкусное блюдо, я так думаю итальянцы придумали. Когда в горы ходил или на яхте улетало на ура. Главное с тушенкой лучок обжарить. А сейчас, лук обжарить с помидоркой, сладким перцем, фаршем, можно синии, и все это с макаронами