Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

  1. manur

    manur Well-Known Member

    Вимочую рубці. Зараз почну їх потрошки варити......

    Мають вийти флячки, тіпо таких :

    http://stalic-kitchen.livejournal.com/443862.html

    Якщо хтось щось може підказати до цього процесу, то був би вельми вдячний.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    а взагалі віЛьвові їх ще десь можна піджерти чи вже нє?
     
  3. manur

    manur Well-Known Member

    Більш, ніж впевнений, що можна. Для прикладу, минулого року ївім в кнайпі "Підзамче" (вул.Хмельницького, 99)

    А на рахунок особливостей приготування якісь поради є? Чи не є?
     
  4. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    не є...
    я хіба можу порадити поскоріше їх зжерти шоб ні з ким не ділитисі.. :)))
     
    • Смішно Смішно x 2
  5. manur

    manur Well-Known Member

    Чекай, брате, хто зна, чи я їх нині годен буду до готовності довести)))))

    До речі, 26 липня, як бувім у Львіві, пробував телєфонувати на той нумер, що на .....32. Але він не фуричив((((
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  6. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    я десь сімку посіяв..
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Kergudu

    Kergudu Well-Known Member

    дякую, задзвоню
     
    • Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  8. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    То у вас в ваших краях так на них і кажуть - РУБЦЫ? Якось рецепт прийшов окільними шляхами.
     
    • Тупо Тупо x 1
  9. manur

    manur Well-Known Member

    Деколи кажуть "рубці", але, в основному, "флячки".
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    Я вже перейшов по ніку тої пані і знайшов у неї нормальний блог без РУБЦЫВ.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. manur

    manur Well-Known Member

    Щойно доварив.... Жерти вже будемо завтра. Ну, в смислі, вже нині, але зранку.... або в гобід.
     
  12. Hoakina

    Hoakina Well-Known Member

    а вони що їстівні? я собаці беру... вони віддають молоком і взагалі такі резинові...
     
  13. manur

    manur Well-Known Member

    Мадам, я не знаю, які страви в Житомирі вважаються фірмовими, бомбезними, традиційними....... Але флячки і у Львові і в Тернополі і у Варшаві - то є трішки фетиш. І, навіть, досить серйозні ресторани змагаються - в кого вони кращі.

    Дружина моїми вже сьогодні снідала - показала [​IMG]
    Тільки сказала, що перцю забагато.)))
    Зараз і я буду ним снідати)))))
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223


    Ви вже мабуть доїдаєте, а я й, досі не зрозуміла що таке флячки:dntknw: Тільки не кажіть що то рубець , бо я й про нього нічого не чула:blush:
     
  15. manur

    manur Well-Known Member

    ;):)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  16. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

  17. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    Ну добре , давайте по порядку: на якому дереві воно росте?
     
  18. manur

    manur Well-Known Member

    Воно росте в рогатій худобі. Може, й в малій, але в наших краях, зазвичай, використовується те, що виростає у великій (рогатій худобі). Це є коров"ячий (телячий) шлунок.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    А навіщо його їсти? Мнясо скінчилося? :dntknw::pardon:
     
  20. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    :suicide::dash1:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)