Вимочую рубці. Зараз почну їх потрошки варити...... Мають вийти флячки, тіпо таких : http://stalic-kitchen.livejournal.com/443862.html Якщо хтось щось може підказати до цього процесу, то був би вельми вдячний.
Більш, ніж впевнений, що можна. Для прикладу, минулого року ївім в кнайпі "Підзамче" (вул.Хмельницького, 99) А на рахунок особливостей приготування якісь поради є? Чи не є?
Чекай, брате, хто зна, чи я їх нині годен буду до готовності довести))))) До речі, 26 липня, як бувім у Львіві, пробував телєфонувати на той нумер, що на .....32. Але він не фуричив((((
Мадам, я не знаю, які страви в Житомирі вважаються фірмовими, бомбезними, традиційними....... Але флячки і у Львові і в Тернополі і у Варшаві - то є трішки фетиш. І, навіть, досить серйозні ресторани змагаються - в кого вони кращі. Дружина моїми вже сьогодні снідала - показала Тільки сказала, що перцю забагато.))) Зараз і я буду ним снідати)))))
Ви вже мабуть доїдаєте, а я й, досі не зрозуміла що таке флячки Тільки не кажіть що то рубець , бо я й про нього нічого не чула
Воно росте в рогатій худобі. Може, й в малій, але в наших краях, зазвичай, використовується те, що виростає у великій (рогатій худобі). Це є коров"ячий (телячий) шлунок.