Я колись на вар"ята борщ зварив блін, то тепер регулярно мушу варити - кажуть смачніший за мамин чи бабусин.
оце начиталась і давай таке варити саме смішне почалось коли яєчно-мучна піна потрапила до супу вона почала пінитись і намагатись перескочити за край каструлі але вийшло не погано, консистенція доволі екзотична донька оцінила смак, як незвичайний
а як жеж - усе по технлогії та підозрюю, що завзято піну взбивала. вийшла майже така, як на паски намазувать
Ні, нажаль не я))) Хоча люблю готувати і гарно все сервірувати. Я м"ясо можу і без каші їсти))) Не подібно на баранину, скоріше кабанятина або свиня. Таке я можу приготувати десь на природі на відпочинку, присвятити цьому пару годин) А вдома ввечері мене хіба що на таке стає
Та не смiши людей, яка в дупу свиня. Значить чоловiк насправдi поняття зеленого не мае нi про баранину, нi про свинину.
Ще жона не доварила мармуляду з того відра вишень, жи передали нам намєдні, а нинька знов відро вишень приїхало. Частину (десь, зо 2кг) помила, я засипав 0.5 л цукру - най стоїть. А як впустить сік то зрання (альбо ввечері завтрі) всиплю тото до 3л бутля, залию спірітусом і най ся настоює. Так, як тамта мармуляда була роблена з костомашками, то жона хтіла закерувати, аби я з нею з нової партії вишень костомашки видлубував. А мені то сильно ся не хтіло, крім того ще поперек болит((( То я пошукав в тирнеті і здибав тойвово (перепрошую, жи там по кацапськи): http://nyam.ru/recipes/konservaciya/marinovanie/vishnya-marinovannaya Вишня маринованная Виміряв, що в баночку 0,5л, заповнену вишнями, ще можна влити 0,2л рідини. Наповнили вишнями 7 таких баночок, закалапуцькав я маринаду з 1л води і 700гр цукру. Карочє, я вже тото кришками закрутив, в стару куртку замонькав - най потронця стигне))))) Маю надію, що то буде їстівне. Минулого року робив щось подібне зі сливок, то файне вийшло. А з тих вишень, що ся зостали, жона тим часом сама костомашки виколупувала))))
Купіть їй ось таку штукенцію. і будете мати спокій з тими кісточками Машинка для удаления косточек Cherry Pitter (Черри Питер) Машинка для удаления косточек Cherry Pitter (Черри Питер)
Обажаю закарпатскую кухню, она же венгерская. Любимый кулинарный сайт http://sergej-pozhar.livejournal.com/. Вчера наткнулся на рецепт БЛЮДО ДЛЯ СИССИ (paprikas csirke) http://stalic-kitchen.livejournal.com/734253.html Приготовил, с помощью жены. Паприка была, из Закарпатья. Обжаривал на шкварках из копченого сала, тоже из Закарпатья. Только клецки не делал, сварил макароны. Рекомендую, бомба
Одна баночка вже давно спожита. Нормально)) Мені сподобалося. А сьогодні, хоча й не екстремальна жара, але я зробив гаспачо (до того ніколи його не їв). Пише, що в холодильнику має вистоятися 4-6 годин. Я витримав лише 2,5 години)))) Файно. В жару - то, шо треба.