Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

  1. MARTINI

    MARTINI Administrator Команда форуму

    ябзів
     
  2. Samojlovu4

    Samojlovu4 Well-Known Member

    Я колись на вар"ята борщ зварив блін, то тепер регулярно мушу варити - кажуть смачніший за мамин чи бабусин.
     
  3. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    Ти облажався. Баби тебе, мужчину, взяли в оборот.
     
  4. Samojlovu4

    Samojlovu4 Well-Known Member

    Хай їдять на здоров"я, бо дійсно смачніший.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Samojlovu4

    Samojlovu4 Well-Known Member

    Через дві годинки фінал кубка, дортмунд проти вольфсбургу - креветки в часнику готую.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    оце начиталась і давай таке варити
    саме смішне почалось коли яєчно-мучна піна потрапила до супу
    вона почала пінитись і намагатись перескочити за край каструлі
    але вийшло не погано, консистенція доволі екзотична
    донька оцінила смак, як незвичайний
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. manur

    manur Well-Known Member

    А ви її попередньо підігріли, добавивши потрошку гарячого бульйону?
     
  8. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    а як жеж - усе по технлогії
    та підозрюю, що завзято піну взбивала. вийшла майже така, як на паски намазувать :mocking:
     
  9. manur

    manur Well-Known Member

    Та й у мене була така ж, але в мене нічо не втікало)
     
  10. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    :scratch_one-s_head: навіть не знаю
    може в мене каструля замала :pardon:
    та все одно сподобалось
     
  11. Shaggy

    Shaggy Haters gonna hate

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  12. manur

    manur Well-Known Member

    @Shaggy, то ви приготували???????? То баранина?

    А ДЕ КАША?????????
     
  13. Shaggy

    Shaggy Haters gonna hate

    Ні, нажаль не я))) Хоча люблю готувати і гарно все сервірувати. Я м"ясо можу і без каші їсти)))
    Не подібно на баранину, скоріше кабанятина або свиня. Таке я можу приготувати десь на природі на відпочинку, присвятити цьому пару годин)

    А вдома ввечері мене хіба що на таке стає
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Samojlovu4

    Samojlovu4 Well-Known Member

    Та не смiши людей, яка в дупу свиня.
    Значить чоловiк насправдi поняття зеленого не мае нi про баранину, нi про свинину.
     
  15. manur

    manur Well-Known Member

    Ще жона не доварила мармуляду з того відра вишень, жи передали нам намєдні, а нинька знов відро вишень приїхало.

    Частину (десь, зо 2кг) помила, я засипав 0.5 л цукру - най стоїть. А як впустить сік то зрання (альбо ввечері завтрі) всиплю тото до 3л бутля, залию спірітусом і най ся настоює.

    Так, як тамта мармуляда була роблена з костомашками, то жона хтіла закерувати, аби я з нею з нової партії вишень костомашки видлубував. А мені то сильно ся не хтіло, крім того ще поперек болит(((

    То я пошукав в тирнеті і здибав тойвово (перепрошую, жи там по кацапськи):

    http://nyam.ru/recipes/konservaciya/marinovanie/vishnya-marinovannaya
    Вишня маринованная

    Виміряв, що в баночку 0,5л, заповнену вишнями, ще можна влити 0,2л рідини. Наповнили вишнями 7 таких баночок, закалапуцькав я маринаду з 1л води і 700гр цукру.

    Карочє, я вже тото кришками закрутив, в стару куртку замонькав - най потронця стигне)))))

    Маю надію, що то буде їстівне. Минулого року робив щось подібне зі сливок, то файне вийшло.

    А з тих вишень, що ся зостали, жона тим часом сама костомашки виколупувала))))
     
  16. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Купіть їй ось таку штукенцію. і будете мати спокій з тими кісточками
    Машинка для удаления косточек Cherry Pitter (Черри Питер)
    Машинка для удаления косточек Cherry Pitter (Черри Питер)
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    Шефу - щуку, а мені тих двох перегрітих коло мангалу, пліііз.
     
    • Смішно Смішно x 1
  18. terRen

    terRen Дуже важлива персона

    [​IMG]
     
    • Смішно Смішно x 4
  19. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

  20. manur

    manur Well-Known Member

    Одна баночка вже давно спожита. Нормально)) Мені сподобалося.

    А сьогодні, хоча й не екстремальна жара, але я зробив гаспачо (до того ніколи його не їв). Пише, що в холодильнику має вистоятися 4-6 годин. Я витримав лише 2,5 години)))) Файно. В жару - то, шо треба.
     
а де твій аватар? :)