Мужики....я раз варив їсти, то нема нічого складного. Жінки навмисне все ускладнюють ... Накидав всякої фігні в баняк, заливаєш водою, перекіпятив-маєш зупу (суп по гарадському), добавив червоного буряка-борщ, кинув жменю щавлю-зелений борщ.
Зателефонувала жінка з роботи - дала вказівку, аби до її приходу на обід була зупа з фрикадельками (в холодильнику трохи фаршу було). Згадав, що колись готував грецький суп з фрикадельками. Вдалося))))) Жона погамала і довольна побігла знов на роботу))) http://www.povarenok.ru/recipes/show/33367/ Були трохи відхилення від рецепту : - овочі я пасерував не на оливковій, а на ріпаковій олії, - вкраяв гет ще зо 3 картопельки (бо люблю, коли зупа густа і ситна))), - фрикадельки я не формував, а просто набирав масу чайною ложкою і кидав в баняк. Решта все - як книжка пише.
І чого но раз варив, якщо нема нічого складного? Накидав фігні, крута зупа мабуть вийшла, а от жінка мусить в зупу овочі кидати О, це добре і дуже смачно коли чоловік приготує їсти, та ще коли він сам подасть @manur, з ваших слів, я ніяк не можу оприділити де ви мешкаєте
Та я не про те... шифруйтесь (якщо баняк, то відповідно бульба, а у вас картопелька, чи суп, чи зупа, а вкраяв гет - це саме прикольне, воно мені дуже подобається
Цікаво, які ж вони на смак Я знала, що цвіт акації їдять, але ніколи не думала, що і бузок. Я чекаю на цвіт бузку, бо дуже люблю його різнобавність і аромат
Чесно кажучи, і я не знав. Кинув в пошук про рецепт смаженого цвіту з акації - а там ще й бузок вискочив)))
ну якщо смажені квіти цукіні та інших гарбузів страва високої кухні, то чим акація і бузок гірші? В принципі всі квіти можна їсти, крім отруйних.
Побачив на "Есплоері" як амери запікають свинячі голови. Жах... В суботу попробую. Друзі вже зголосились.