Еда холостяка. Просто в приготовление. Берём батон хлеба. Режим на кусочки. Берём яйца, разбиваем в миску и взбалтываем вилкой, добавляем соль. Можно добавит, сметану или майонез, или немного молока, по вашему желанию. Разогреваем сковороду. Окунаем кусочки хлеба в яйцо. Выкладываем на сковороду и обжариваем. С чаем, кофе, да хоть с пивом, поедаем. Приятного аппетита!
Вчера приготовил плов (точнее не совсем плов - плов в казане на костре готовят, а я тупо на кухне, но то такэ) с баранины. В общем всё как обычно, да вот дернул меня черт на извращеньице и я вместе с рисом бросил чечевицу (красную) в соотношении 1 : 1.))) Получилось очень вкусно, я даже не ожидал!:o
Я в командировках так готовлю, действительно вкусно. С пшеном, на курином бульоне, раздербаниным в пыль мясом, (это чтобы мысли работяг не посещали, тиапа обделили). С добавлением моркови и лука.
Ребят, есть ли тут кроме меня полные люди? мне помогла скинуть 10 кг за полтора месяца, но мне ещё нужно скинуть около 20.
Тут такие у всех деликатесы.... Ну а у меня на эту темку есть суровый и быстрый рецепт для очень быстрого ленивого мужского ужина! Пицца на сковороде за 10 минут Ингредиенты: 4 ст.л. сметаны 4 ст.л. майонеза 2 яйца 9 ст.л. муки (без горки, в ущерб) сыр Приготовление: 1. Тесто получается жидкое, как сметана, его вылить на сковороду смазаную маслом и уже сверху положить любую начинку (томат, колбаса, солёные огурчики, оливки, помидоры и др.) 2. Залить майонезом, и сверху толстый слой сыра. Рекомендуем толстый слой сыра. 3. Ставим сковороду на плиту, буквально на несколько минут, огонь большой не делайте 4. Сковороду сразу накрываем крышкой, как только сыр немного расплавился, пицца готова. По опыту - моожно и без сметаны, а одним майонезом, тоже хорошо получается, и в начинку важно кидать что-то либо уже приготовленное, поджаренное, либо то, что не требует особого приготовления. Быстро, вкусно и сердито, как говорится! Ну и еще - разумеется, дамам не советую много употреблять, сами знаете) Приятного аппетита!
Ха! Да пшено с большим количеством морковки и лука даже без мяса уже очень вкусно, а уж с мясом.................... ))))))
Хех, яка тема загубилася. Оживляєм Фаршмак. Берем три яйця, варим. Поки варяться яйця висипаєм в миску банку сардин, додаємо троха майонезу і жменю зеленої цибульки. Вилкою то все виминаємо до однорідної маси. Зварені яйця тремо або ріжемо кубиками і перемішуємо з сардиново-майонезною масою. Фаршмак готовий. Час приготування 10 хвилин. Бюджет 15 гривень. Вживати найкраще у вигляді канапок, накладаючи товстим шаром на чорний хліб. З цим блюдом двоє здорових хлопів можуть розпити не одну пляшку горілки. Якщо хлопів більше, можна скинутись ше на банку сардин і три яйця і повторити описану вище процедуру ще раз. Смачного! PS. А які рецепти фаршмаку знаєте ви?
Улюблений салат. А з чорним хлібом у вигляді канапки - взагалі бомба І взагалі - найкраще мнєсо то є риба
такий самий, але замість хлібу я беру кошики. Найкраще їх спекти, але це вже не буде швидко, потрібно багато терпіння, часі і формочки для випічки. ---------- Додано в 08:43 ---------- Попередній допис був написаний в 08:39 ---------- Я взагалі рецептів форшмаку є багато. Але основний, він же оригінальний, зовсім не такий, як ми звикли робити. Наш форшмак, певно, більш прорадянський. Історія закуски цікава, до речі.
Нє, моя бабця за такий "фаршмак" та ще й з сардинами(!!!!) вбила би. На вихідни підзвоню "кулінарам" та викладу
Скажіт їм, скажіт. Правдивий фаршмак робиться з оселедця, та з яблучком, та з цибулькою і яєчком вареним. Ви давайте свій варіянт, а я вам свій Буде в нас обмєн мнєніямі. http://www.youtube.com/watch?v=17qtJwnT_mY&feature=related
Спочатку викладу "свій" варіант гефелте-фіш, може не буде оффтопом. У дитинстві ,здавалося, що краще бабусі це блюдо ніхто не готовить, потім подобалася мамина, потім тещі ,а потім не бачив равних дружиніной, хіба що її подруги ,теж господарка ще та. Кошерніх ножів чи мя'сорубок у нас не було Брали два сорти риби Сазан (Короп), іноді по бідності Товстолобика, та обов'язково Судака( краще ЧМ). Цибулю пасеровали до коричневого коліру, грибів не було, на дно спеціального казана глали кістки від філє варили не меньш 4 годин, вживали холодною, головне якісно взбити фарш.Риби десь в рівних долях інше у роліку за виключенням того що на свято робили рибу цілком, а так називали котлети, які нарізали.