Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Піднімають трубку тіліфона і замовляють піццу або китайське їдзенє. Баба тоже чєловєк! (Лєнін ну або прібліжонниє до него)

• Подобається Подобається x 10
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Думав гілка про кухню. Бачу помилився. Іду політику читати. :hi:

• Подобається Подобається x 4
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

можна і в філософські....:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мій варіант Михового пляцка з кабачків. У нас тих кабачків так багато, що можна кидатись в сусідів, он тілько шкода бо не заслужили вони такої чести аби в них кабачками кидати.

• Подобається Подобається x 13
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

6. Patrick

Patrick Well-Known Member

До того ще сє додає вєтнамска їда (така сама як китайска , но трошки інакша) , ліванська шаварма , мексиканський такос , або індуська іда.
    І то всьо , коли голодний йде дуже добре.

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І я відбите і приправлене м'ясо якось так робила. Але клала начинку з підсмаженої цибулі, моркви, болгарського перцю і часничку. Скручувала в трубочку, проколювала зубочисткою, трошки посмажила і в духовку в закриту посудину. Трохи начинки залишилось, то полила нею ці рулетики і посипала кропом. Було гарно :)
    Пробувала магазинні шашлички з цибулею, болгарський перцем і чорносливом - пальчики облизувала! Але ще не придумала як їх зробити в домашніх умовах.

• Подобається Подобається x 3
  8. Daisy

Daisy Well-Known Member

І італійська теж:)))

• Подобається Подобається x 4
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Головне аби швидко принесли. :good:

• Подобається Подобається x 1
  10. Daisy

Daisy Well-Known Member

11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я тоже в конце рабочего дня поднимаю трубку телефона и звоню жене, чтобы согласовать меню ужина (она у меня работает на дому). А вот вчера она моталась по объектам и вечером зашла ко мне на работу, и объявила что очень устала и ужин ложится на мои плечи. Я согласился, но сказал, что меню выбираю сам. По дороге домой купил раков, вяленую свиную шейку и пиво. Дома поставил варить раков, сделал бутеры (на тосты шейку и помидоры), под них по стопке водочки, потом пиво с раками. Сын поставил варить картошку, я порезал копченое сало и лук, обжарил, потом загрузил картошку, посыпал зеленью и паприкой (рецепт привез из Закарпатья) Жена была довольна

• Подобається Подобається x 12
  12. Patrick

А це само собою...як я міг пропустити САМУ ГОЛОВНУ КУХНЮ СВІТУ?!
    ..крім горячої їхньої іжі люблю ще їхні канапки.
    З італійською булкою , прошютто , середньо гостре(mild) саламі , сир (гаварті , провалон) і оливки.

• Подобається Подобається x 3
  13. Оля

Оля Старожилка форуму

Зі SUBWAY-у? :)

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Повертаємося до Кухні для хлопів.

"Перша страва" у спекотну погоду. Яка? Холодний борщ? Досить складно і марудно, та ще й в спеку, особливо для недосвіченого. Тоді що?

Пропоную надзвичайно просту, смачну і малокалорійну страву, яку не треба варити (крім крутих яєць для неї).

"Окрошка" на кефірі.

Що потрібно для приготування? Емальована або скляна каструля, гострючий ніж.

Всі інгредієнти перед використанням повинні бути абсолютно свіжими, охолодженими у холодильнику протягом 1-2 годин, овочі і зелень - добре вимитими.

1.Ріжемо 3-4 свіжі і якісні огірки.
    2.Ріжемо на кубики 3-4 круто зварені яйця.
    3.Ріжемо на дрібні кубики 1 невелику гостру цибулину.
    4.Ріжемо на кубики 200-300 грам доброї копченої нежирної (важливо!) ковбаси або шинки. Смакуватиме краще, якщо взяти кілька сортів різної ковбачи та/чи м"яса.
    5.Все вкидаємо в емальовану каструлю. Вливаємо туди 2-3 літри кефіру, 1-2 склянки холодної кип"яченої води, якщо потрібно - 1 столову ложку оцету або 2 столові ложки лимонного соку, перчимо, солимо за смаком. Можна додати трішки смакової приправи. Я використовую Торчин "10 овочів", якість і смак - дуже добрі.
    6. Дуже, дуже бажано вкинути добру жменьку дрібно нарізаного кропу, зеленої цибулі тощо. Можна додати також кілька шматочків "болгарського" перцю, та навіть редьки і вареної картоплі, нарізаної кубиками. Я не додаю.

Ставимо каструлю з окрошкою в холодильник на пару годин. Їмо страву холодною - в спеку смакує просто чудово.

Єдине застереження - якщо у вас нездоровий шлунок - такі або подібні страви теоретично можуть вам "не піти". Але я особисто таких людей не зустрічав. В усякому разі, якщо ця страва у вас перевариться...хе-хе, "надто швидко"... :mocking: , сходіть до гастроентеролога, бо в цьому не окрошка "винна", а ваша понижена кислотність або хронічне запалення підшлункової залози чи кишківника.
    ---------------------------------------------------------------------------
    Зберігати не більше 12 годин, навіть в холодильнику!

• Подобається Подобається x 9
  15. Daisy

Daisy Well-Known Member

GAZPACHO
    Холодна (якби) зупа помідорова, роблю літом коли жарко:give_rose:
    1.2 л соку томатного (я беру V8)
    0.5л очищених і дрібнесенько посічених помідорів
    120мл стебло селери
    120мл огірока свіжого
    120мл перцю болгарського
    120мл цибулі
    3 столові ложки оцту
    1 великий зубець часнику
    1 столова ложка перемеленої пертрушки зеленої
    2 столові ложки оливкової олії
    сіль, перець за смаком
    Все треба посікти дрібнесенько, в блендері теж можна але вийде інший смак і поставити на ніч в холодильник.

Останнє редагування: 9 лип 2010
    • Подобається Подобається x 9
  16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Прошу сказати темній, що таке V8? :)

17. Daisy

Daisy Well-Known Member

(oй, вибачаюсь, ті що тут живуть знають цей сік)
    Томатний сік з добавленими овочами: морква, селера, буряк, петрушка, листя салату латук, шпинат.

• Подобається Подобається x 5
  18. Patrick

Та ні звичайно.
    Різниця між моєю канапкою і "сабом"...така сама як між бурґером з доброго ресторану і бурґером з МакДональду.
    В нас в Едмонтоні є італійським магазин
    Якщо Ви дивитися ТБ канал "FOOD' , то його там показували кілька разів.

19. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ви тут про таке говорите...а простіше для нашого хлопа.:)

20. Patrick

Розрізати булку по довжині навпів і положити туди мясо , сир , листки салату...
    Думаю що простше вже ні для кого не може бути ...ні для Вашого ні для будь -якого іншого хлопа.

а де твій аватар? :)