Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

  1. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Піднімають трубку тіліфона і замовляють піццу або китайське їдзенє. Баба тоже чєловєк! (Лєнін ну або прібліжонниє до него)

     
    • Подобається Подобається x 10
  2. Ворон

    Ворон ПТН ЗДХ

    Думав гілка про кухню. Бачу помилився. Іду політику читати. :hi:
     
    • Подобається Подобається x 4
  3. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    можна і в філософські....:dntknw:
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    [​IMG]

    Мій варіант Михового пляцка з кабачків. У нас тих кабачків так багато, що можна кидатись в сусідів, он тілько шкода бо не заслужили вони такої чести аби в них кабачками кидати.
     
    • Подобається Подобається x 13
  5. Ворон

    Ворон ПТН ЗДХ

     
  6. Patrick

    Patrick Well-Known Member

    До того ще сє додає вєтнамска їда (така сама як китайска , но трошки інакша) , ліванська шаварма , мексиканський такос , або індуська іда.
    І то всьо , коли голодний йде дуже добре.
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. nirvanka

    nirvanka просто фотограф

    І я відбите і приправлене м'ясо якось так робила. Але клала начинку з підсмаженої цибулі, моркви, болгарського перцю і часничку. Скручувала в трубочку, проколювала зубочисткою, трошки посмажила і в духовку в закриту посудину. Трохи начинки залишилось, то полила нею ці рулетики і посипала кропом. Було гарно :)
    Пробувала магазинні шашлички з цибулею, болгарський перцем і чорносливом - пальчики облизувала! Але ще не придумала як їх зробити в домашніх умовах.
     
    • Подобається Подобається x 3
  8. Daisy

    Daisy Well-Known Member

    І італійська теж:)))
     
    • Подобається Подобається x 4
  9. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Головне аби швидко принесли. :good:
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Daisy

    Daisy Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 2
  11. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    Я тоже в конце рабочего дня поднимаю трубку телефона и звоню жене, чтобы согласовать меню ужина (она у меня работает на дому). А вот вчера она моталась по объектам и вечером зашла ко мне на работу, и объявила что очень устала и ужин ложится на мои плечи. Я согласился, но сказал, что меню выбираю сам. По дороге домой купил раков, вяленую свиную шейку и пиво. Дома поставил варить раков, сделал бутеры (на тосты шейку и помидоры), под них по стопке водочки, потом пиво с раками. Сын поставил варить картошку, я порезал копченое сало и лук, обжарил, потом загрузил картошку, посыпал зеленью и паприкой (рецепт привез из Закарпатья) Жена была довольна
     
    • Подобається Подобається x 12
  12. Patrick

    Patrick Well-Known Member

    А це само собою...як я міг пропустити САМУ ГОЛОВНУ КУХНЮ СВІТУ?!
    ..крім горячої їхньої іжі люблю ще їхні канапки.
    З італійською булкою , прошютто , середньо гостре(mild) саламі , сир (гаварті , провалон) і оливки.
     
    • Подобається Подобається x 3
  13. Оля

    Оля Старожилка форуму

    Зі SUBWAY-у? :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. DIDIO

    DIDIO Well-Known Member

    Повертаємося до Кухні для хлопів.

    "Перша страва" у спекотну погоду. Яка? Холодний борщ? Досить складно і марудно, та ще й в спеку, особливо для недосвіченого. Тоді що?

    Пропоную надзвичайно просту, смачну і малокалорійну страву, яку не треба варити (крім крутих яєць для неї).

    "Окрошка" на кефірі.

    [​IMG]

    Що потрібно для приготування? Емальована або скляна каструля, гострючий ніж.

    Всі інгредієнти перед використанням повинні бути абсолютно свіжими, охолодженими у холодильнику протягом 1-2 годин, овочі і зелень - добре вимитими.

    1.Ріжемо 3-4 свіжі і якісні огірки.
    2.Ріжемо на кубики 3-4 круто зварені яйця.
    3.Ріжемо на дрібні кубики 1 невелику гостру цибулину.
    4.Ріжемо на кубики 200-300 грам доброї копченої нежирної (важливо!) ковбаси або шинки. Смакуватиме краще, якщо взяти кілька сортів різної ковбачи та/чи м"яса.
    5.Все вкидаємо в емальовану каструлю. Вливаємо туди 2-3 літри кефіру, 1-2 склянки холодної кип"яченої води, якщо потрібно - 1 столову ложку оцету або 2 столові ложки лимонного соку, перчимо, солимо за смаком. Можна додати трішки смакової приправи. Я використовую Торчин "10 овочів", якість і смак - дуже добрі.
    6. Дуже, дуже бажано вкинути добру жменьку дрібно нарізаного кропу, зеленої цибулі тощо. Можна додати також кілька шматочків "болгарського" перцю, та навіть редьки і вареної картоплі, нарізаної кубиками. Я не додаю.

    Ставимо каструлю з окрошкою в холодильник на пару годин. Їмо страву холодною - в спеку смакує просто чудово.

    Єдине застереження - якщо у вас нездоровий шлунок - такі або подібні страви теоретично можуть вам "не піти". Але я особисто таких людей не зустрічав. В усякому разі, якщо ця страва у вас перевариться...хе-хе, "надто швидко"... :mocking: , сходіть до гастроентеролога, бо в цьому не окрошка "винна", а ваша понижена кислотність або хронічне запалення підшлункової залози чи кишківника.
    ---------------------------------------------------------------------------
    Зберігати не більше 12 годин, навіть в холодильнику!
     
    • Подобається Подобається x 9
  15. Daisy

    Daisy Well-Known Member

    GAZPACHO
    Холодна (якби) зупа помідорова, роблю літом коли жарко:give_rose:
    1.2 л соку томатного (я беру V8)
    0.5л очищених і дрібнесенько посічених помідорів
    120мл стебло селери
    120мл огірока свіжого
    120мл перцю болгарського
    120мл цибулі
    3 столові ложки оцту
    1 великий зубець часнику
    1 столова ложка перемеленої пертрушки зеленої
    2 столові ложки оливкової олії
    сіль, перець за смаком
    Все треба посікти дрібнесенько, в блендері теж можна але вийде інший смак і поставити на ніч в холодильник.
     
    Останнє редагування: 9 лип 2010
    • Подобається Подобається x 9
  16. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    Прошу сказати темній, що таке V8? :)
     
  17. Daisy

    Daisy Well-Known Member

    (oй, вибачаюсь, ті що тут живуть знають цей сік)
    Томатний сік з добавленими овочами: морква, селера, буряк, петрушка, листя салату латук, шпинат.
     
    • Подобається Подобається x 5
  18. Patrick

    Patrick Well-Known Member

    Та ні звичайно.
    Різниця між моєю канапкою і "сабом"...така сама як між бурґером з доброго ресторану і бурґером з МакДональду.
    В нас в Едмонтоні є італійським магазин
    Якщо Ви дивитися ТБ канал "FOOD' , то його там показували кілька разів.
     
  19. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ви тут про таке говорите...а простіше для нашого хлопа.:)
     
  20. Patrick

    Patrick Well-Known Member

    Розрізати булку по довжині навпів і положити туди мясо , сир , листки салату...
    Думаю що простше вже ні для кого не може бути ...ні для Вашого ні для будь -якого іншого хлопа.
     
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)