Піднімають трубку тіліфона і замовляють піццу або китайське їдзенє. Баба тоже чєловєк! (Лєнін ну або прібліжонниє до него) Он моя мама ніколи в життю не готувала і ми не повмирали, бо тато нам завжди зварив і приготував все. Він нас сам виходив з пеленок. Так що це все стереотипи вигадані самими жінками, бо хлопам якщо не запропонувати хатню роботу вони і не попросять. І я б не попросила, я що ненормальна?
Мій варіант Михового пляцка з кабачків. У нас тих кабачків так багато, що можна кидатись в сусідів, он тілько шкода бо не заслужили вони такої чести аби в них кабачками кидати.
Та можна то можна. Тільки робота із двох з половиною тижнів до більше місяця затягнулась (зарази клієнти два тижні просрали). Спека почалась напевне на місяць щей задуха вдарить. Працюю в підпідвалі як вампір сонця не бачу. Лаком яким кораблі покривають працюємо. Сморід - краще не треба. Вчора ліг спати після пів пляшки бренді думав висплюсь. Та де там. 4-30 ночі дзвінок розбудив. 36-літній син сицілійця заробив у вухо від 40-літнього японця-сусіда що йому слуховий апарат пошкодило. Два ідіота день незалежності справляли. Нє щоб у вухо зацідити до 12-1-шої. Треба по ночам. Не міг більше спати і о 5 зі сходом сонця вдудлив ще 100 грам щоб заснути. О 7-30 підйом. І так кожен день. Пару днів назад кубіта-боснійка о 3-тій дзвонила. Прублєми в неї від алкоголізму почались. Галюніки і припадки епілептичні. Ще три роки назад як то вважають еміґранти мала "файну" роботу в стосорок тисяч в рік і нареченого. Потім він їй щось там зраджував і вона спилась. А коли жінки спиваються... 32-роки. Нема вже роботи, припадки і додому далеко... І що з тим зробиш. Задовбали вже всі. Тому яка там філософія. За тиждень десь закінчу тоді може. А так сподіваюсь що хоч сьогодні ніякий дурень не збудить і висплюсь.
До того ще сє додає вєтнамска їда (така сама як китайска , но трошки інакша) , ліванська шаварма , мексиканський такос , або індуська іда. І то всьо , коли голодний йде дуже добре.
І я відбите і приправлене м'ясо якось так робила. Але клала начинку з підсмаженої цибулі, моркви, болгарського перцю і часничку. Скручувала в трубочку, проколювала зубочисткою, трошки посмажила і в духовку в закриту посудину. Трохи начинки залишилось, то полила нею ці рулетики і посипала кропом. Було гарно Пробувала магазинні шашлички з цибулею, болгарський перцем і чорносливом - пальчики облизувала! Але ще не придумала як їх зробити в домашніх умовах.
Я тоже в конце рабочего дня поднимаю трубку телефона и звоню жене, чтобы согласовать меню ужина (она у меня работает на дому). А вот вчера она моталась по объектам и вечером зашла ко мне на работу, и объявила что очень устала и ужин ложится на мои плечи. Я согласился, но сказал, что меню выбираю сам. По дороге домой купил раков, вяленую свиную шейку и пиво. Дома поставил варить раков, сделал бутеры (на тосты шейку и помидоры), под них по стопке водочки, потом пиво с раками. Сын поставил варить картошку, я порезал копченое сало и лук, обжарил, потом загрузил картошку, посыпал зеленью и паприкой (рецепт привез из Закарпатья) Жена была довольна
А це само собою...як я міг пропустити САМУ ГОЛОВНУ КУХНЮ СВІТУ?! ..крім горячої їхньої іжі люблю ще їхні канапки. З італійською булкою , прошютто , середньо гостре(mild) саламі , сир (гаварті , провалон) і оливки.
Повертаємося до Кухні для хлопів. "Перша страва" у спекотну погоду. Яка? Холодний борщ? Досить складно і марудно, та ще й в спеку, особливо для недосвіченого. Тоді що? Пропоную надзвичайно просту, смачну і малокалорійну страву, яку не треба варити (крім крутих яєць для неї). "Окрошка" на кефірі. Що потрібно для приготування? Емальована або скляна каструля, гострючий ніж. Всі інгредієнти перед використанням повинні бути абсолютно свіжими, охолодженими у холодильнику протягом 1-2 годин, овочі і зелень - добре вимитими. 1.Ріжемо 3-4 свіжі і якісні огірки. 2.Ріжемо на кубики 3-4 круто зварені яйця. 3.Ріжемо на дрібні кубики 1 невелику гостру цибулину. 4.Ріжемо на кубики 200-300 грам доброї копченої нежирної (важливо!) ковбаси або шинки. Смакуватиме краще, якщо взяти кілька сортів різної ковбачи та/чи м"яса. 5.Все вкидаємо в емальовану каструлю. Вливаємо туди 2-3 літри кефіру, 1-2 склянки холодної кип"яченої води, якщо потрібно - 1 столову ложку оцету або 2 столові ложки лимонного соку, перчимо, солимо за смаком. Можна додати трішки смакової приправи. Я використовую Торчин "10 овочів", якість і смак - дуже добрі. 6. Дуже, дуже бажано вкинути добру жменьку дрібно нарізаного кропу, зеленої цибулі тощо. Можна додати також кілька шматочків "болгарського" перцю, та навіть редьки і вареної картоплі, нарізаної кубиками. Я не додаю. Ставимо каструлю з окрошкою в холодильник на пару годин. Їмо страву холодною - в спеку смакує просто чудово. Єдине застереження - якщо у вас нездоровий шлунок - такі або подібні страви теоретично можуть вам "не піти". Але я особисто таких людей не зустрічав. В усякому разі, якщо ця страва у вас перевариться...хе-хе, "надто швидко"... , сходіть до гастроентеролога, бо в цьому не окрошка "винна", а ваша понижена кислотність або хронічне запалення підшлункової залози чи кишківника. --------------------------------------------------------------------------- Зберігати не більше 12 годин, навіть в холодильнику!
GAZPACHO Холодна (якби) зупа помідорова, роблю літом коли жарко 1.2 л соку томатного (я беру V8) 0.5л очищених і дрібнесенько посічених помідорів 120мл стебло селери 120мл огірока свіжого 120мл перцю болгарського 120мл цибулі 3 столові ложки оцту 1 великий зубець часнику 1 столова ложка перемеленої пертрушки зеленої 2 столові ложки оливкової олії сіль, перець за смаком Все треба посікти дрібнесенько, в блендері теж можна але вийде інший смак і поставити на ніч в холодильник.
(oй, вибачаюсь, ті що тут живуть знають цей сік) Томатний сік з добавленими овочами: морква, селера, буряк, петрушка, листя салату латук, шпинат.
Та ні звичайно. Різниця між моєю канапкою і "сабом"...така сама як між бурґером з доброго ресторану і бурґером з МакДональду. В нас в Едмонтоні є італійським магазин Якщо Ви дивитися ТБ канал "FOOD' , то його там показували кілька разів.
Розрізати булку по довжині навпів і положити туди мясо , сир , листки салату... Думаю що простше вже ні для кого не може бути ...ні для Вашого ні для будь -якого іншого хлопа.